Yardım edin kocam beni başka erkeklerle hayali edip tatmin olmak istiyor dayanamıyorum

Aysegulcumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
4
1
1
31
Sırf bu durumu sormak için üye oldum buraya. Eşim dinini gereğiyle yaşayan bir insan gündelik hayatta da iyi sayılır. Ama çok istekli. Evliliğimizin 7-7. Ayında ikinci eş istedi. Mücadele ettim. Uzun zamandır da böyle bir sıkıntımız var. Boşanma aşamasına geldim 1 yaşına yakın bebeğim var. Sizlerinde var mı böyle sıkıntıları hiç duydunuz mu bi yol gösterin ne olur

Sonradan pişman oluyor hep ben de hep kandım. Şimdi o zaman verdiğim tavizler için bile çok pişmanım. Normalde de çok kıskanç bir adam bu ne çelişki demi. Ortada bir çocuk var ama o çocuğun yüzüne bakacak yüzü var mı sanki demi. Ben hep onun rahat konuşabileceği bir eş oldum cinsel konularda ama o doymuyor hep bi açlık var ooof daha 25 yaşındayım bakımsız değilim. Her istediğinde olmasa da genelde evet demeye çalışıyorum isteklerine. Allah ım sabır versin yol göstersin yardım edin sizlerde ne olur

O kadar kızgın ve kırgınım ki cümle kuramıyorum çok özür dilerim. 2,5 yıllık evliyim.resmi nikahla. 7-8 aylıkken ikinci eş istemişti. Sonra pişman oldu ikna etti atlattık sandım kendisi cinselliğe çok düşkün. Ve bi süredir de bunu atlatmaya çalışıyorum ama Yok.. atlatamıyorux artık kendimi kandırmaktan da yoruldum. Kendimi bi pislik gibi hissediyorum mücadele ettiğin için bile

Bunun dindar olmakla ilgisi yok. Nikah yapmayanda nikahsiz ikincisiyle birliktelik yaşıyor.

Bu konuda bir yamukluk var, söylemeden geçemeyeceğim.
Haklısınız ama diğeri gözüne soka soka yapıyor bunu kabullendirmeye çalışıyor

Back
X