Yardım edin Lütfen yaa :(

c0Ld_hell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
57
0
86
Eskişehir
bi kızın derdinden en iyi kızlar anlar :( yardım edin..

ßirinden hoslanıyordum cok ukala biri.. aynı okuLdayız. dayanamadım iLk defa bir erkeğe ben acıLdım.msnde söyledim ondan hoslandığımı. buLustuk. hatta teklif bile etti. kabuL ettim tabi..
Face sil dedi sildim, msn deqiştir dedi degiştirdim, hat değiştir dedi değiştirdim. daha 1haftalık cıkıyoruz. ama bana uzak davranıyor.. arada blusunca iyi oluo bazen.

askım fln demio. arada btanem diyo. ama bliyorum onun bitanesi degilim..

nasıL kendime bağlamaLıyım ?

Sizce nasıL davranmaLıyım.. ?

acaba ben söyledm diye üstne titriyorum diye hawalanıyormu ?

1senedir kmseyle cıkmıyormus bildiqime qöre. acaba bana alısamadı mı?

mafoldumben

bu takılacak sorun değil..
bana göre tabi..
belkı söyleyemıyordur..
artı nıye her dedıklerını yaparsınız şu erkeklerın anlamam..
aynı tavrı sende koy madem msn face hat değiştir de bakalım ne olacak..
not:aşkıma bıtaneme değil derslerinize yoğunlaşın zira Türkiye şartları oss de 4 şıklı soruların hiçbirinin yanıtı aşkım bitanem değil...
kolay gelsın..

Daha 1 haftadır hayatında olan adama bu kadar söz hakkı tanırsan,ilerde çok üzülürsün..
Dediği her şeyi yapmışsın,iyi de bu bir ilişki mi yoksa hapishane mi ?
Sevgi kendiliğinden oluşur, zorlamayla olmaz..

hayatım bak bu erkekler kaç yaşında olursa olsunlar hep aynılar.onlar zoru seviyor kaçan balık da büyük oluyor.düşme üstüne o aramadan arama.o plan yapmadan senle , sen onla yapma.bak ben 28 yaşındayım sevgilim 32 18 aydır birlikteyiz.biz ilişkiye başladık bu mesaj hiç atmazdı hala da öyle sevmez.telle konuşmayı sevmem derdi aramazdı sormazdı.ben ne yaptım o aramadan hiç aramadım geç aradıysa açmadım ertesi gün arayınca saat geç olmuştu ben erken yatıyorum dedim.başka şehirlerdeydik çıkmaya başladık 2,5 ay sonra geldi.kaldıki o teklif etti ben değil yani.sonra ben kendimi hep uzak tuttum soğuk davrandım.sonuca geleceğim yaşadığım şehre görevlendirme yaptırdı 10 ay burda çalıştı.her haftasonu boş gün hep benleydi.görevlendirmesi bitti şimdi başka şehirlerdeyiz 2 haftaya bir çıkıp geliyor.özledim diyorum hemen atlayıp geliyor.maaşallah barik allah diyeyim.düşme üstüne kendini bir halt sanır.

daha bir hafta oldu ve sana aşkım demiyo diye hayıflanıyosun,ayyy bu gençler beni öldürecekakannehir

Ya ben sene basından beri ondan hoslandıgım için, smdi yanımda olunca ne biliyim hemen cok sevsin isdiyorum napıım laelaelaelaelae üstüne düşmemde bundan oLuyo. ama kaçan kovalanır misali. haklısınız. biraz tavır koyayım .

ya canım çok karışık bi durum var ortada erişilmez görünmeye çalışıo olabilir daha kıymetli olacağını düşünerek.bide daha bir haftalık bi ilşki senden istedikleri saçma diil ama çok ama çok erken üzerinde bu kadar çabuk hakimiyet kurmasına izin verme...o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran çünkü niyetini amacını daha iyi anlarsın aksi şekilkde davranırsan ona bağlanırsın ve onun içinde bişey yoksa çok üzülürsün sonra...çokmu aşıksın ona?bide ilk defa birine ben açıldım diosun bu cesaret ister yani ondan bi ışık gördündemi açıldın?

bu kadar yeni bir iliski ve daha doğru dürüst tanımadığın sadece gözünde ve kalbinde yucelttigin bir insan için neden bu kadar taviz veriyorsun?
şahsen dediğin herseyi harfi harfine yerine getiren bir erkek arkadasım olmasını istemezdim..bı tarafım kalkardi ne yalan soyliyim,hatta avcunun icinde diye ayrilirdim bile..
seni sevmesi için facebook unu silmen gerekmez,veya msnini veya telefon numaranı..
zaten sana karsı bir seyler hissediyorsa bu sevgiye dönüşür..
onun her istediğini yaparak kendine asık demezsin..
o seni ne kadar takıyorsa sen de onu o kadar tak..
hem daha dur bakalım 1 hafta çok erken..cooook..

Ona karşı aşırı taviz vermişsin kendini geri çek biraz...
Senden hoşlanıyorsa yaklaşır.
1 hafta henüz çok yeni, çok şey bekliyorsun gerçi senin için normal çünkü çok sevdiğini düşünüyorsun onu duyguların da çok yoğun...
Ama gene de kendini frenle...
a.s.

ya canım çok karışık bi durum var ortada erişilmez görünmeye çalışıo olabilir daha kıymetli olacağını düşünerek.bide daha bir haftalık bi ilşki senden istedikleri saçma diil ama çok ama çok erken üzerinde bu kadar çabuk hakimiyet kurmasına izin verme...o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran çünkü niyetini amacını daha iyi anlarsın aksi şekilkde davranırsan ona bağlanırsın ve onun içinde bişey yoksa çok üzülürsün sonra...çokmu aşıksın ona?bide ilk defa birine ben açıldım diosun bu cesaret ister yani ondan bi ışık gördündemi açıldın?

ewd. 2seneLik bi iLişkim oLmusdu. ondan sonra kmseyle mutlu olamamıstım. ondan sonra iLk defa birini sewdim. cok asıgım ya. :asigim:

Bugün hiç konusmadım. aradı acmadım. 2. arayısında actım . buLusaLım dedi. saat gec oLdu dedim. tmm yarın bulusurz dedi. hatta cuma günü sinemaya falan gideriz dedi. ayy :asigim: :asigim: cok mutlu oldum be :asigim:

Back
X