- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim.En azindan diger gözü saglam.antibiyotik vermiştir mutlaka veteriner hekiminiz düzenli olarak kullanın.Tehlikeli olan ishali şu anda.Kuru mama yiyorsa daha iyi olur, önünde sürekli su bulunsun.Yeme içme kesilirse eğer mutlaka kliniğe götürün serum takılması lazım.Bir de kesinlikle yıkamayın olur mu.Cok geçmiş olsun tekrardan.Evet canım götürdüm ilaç falan da aldım biraz kendine geldi. Gözü iltihaptan kör olmuş ve aşırı ishal olduğu için arkası şişmiş dedi. Bugün biraz iyi. Gözünü gördükçe ağlıyorum çok canım sıkıldı. Sağ gözünü sildi doktor göz hiç yok bitmiş.
Evet eczaneden teramicin yada thiocilline göz pomadı alınıp uygulanırsa çok ise yarar diğer türlü gözün kaybına kadar gidiyor malesef.Allah razı olsun sizden. Ya kedilerde göz iltihabının çözümü aslında o kadar basit ki teramicin diye bir göz kremi var insanlar için yapılmış. Çok ucuz. Onu iki üç kere sürünce geçiyor ama kimse umursamadığından farkedilene kadar kör oluyor maalesef
Sağol canım senden de Allah razı olsun ilaçlarını veriyorum inşallah düzelir.Içim kötü oldu bian ya allah razi olsun insallah daha iyi olur.
gözleri temmeli kaybolmusmu ilac düzettirmi.Sağol canım senden de Allah razı olsun ilaçlarını veriyorum inşallah düzelir.
Canım veteriner de aynı dediğin merhemi al dedi damla ve şurup da aldırdı. Gözü için çok üzüldüm. Diğer göze sıçramasın diye onu da temizliyorum. Sizin gibi insanların varlığını bilmek çok güzel.Allah razı olsun sizden. Ya kedilerde göz iltihabının çözümü aslında o kadar basit ki teramicin diye bir göz kremi var insanlar için yapılmış. Çok ucuz. Onu iki üç kere sürünce geçiyor ama kimse umursamadığından farkedilene kadar kör oluyor maalesef
Evet canım sağ gözü yok iltihap bitirmiş. İlaçla temizliyorum.gözleri temmeli kaybolmusmu ilac düzettirmi.
Kolay gelsin inşallah tez duzelir yavrucugum.Evet canım sağ gözü yok iltihap bitirmiş. İlaçla temizliyorum.
Çok teşekkür ederim veteriner de söyledi yıkama çayla pamukla sil dediGeçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim.En azindan diger gözü saglam.antibiyotik vermiştir mutlaka veteriner hekiminiz düzenli olarak kullanın.Tehlikeli olan ishali şu anda.Kuru mama yiyorsa daha iyi olur, önünde sürekli su bulunsun.Yeme içme kesilirse eğer mutlaka kliniğe götürün serum takılması lazım.Bir de kesinlikle yıkamayın olur mu.Cok geçmiş olsun tekrardan.
İnşallah canım çok sağolKolay gelsin inşallah tez duzelir yavrucugum.
Büyük ihtimalle geç kalınmış enfeksiyon ilerlemiştir.Elinizden geleni yaptınız üzmeyin kendinizi lütfen.Kızlar kedi öldü . Canım çok sıkkın. İlaç neden işe yaramadı acaba ya da ağır mı geldi bilemiyorum. Acaba bulduğumda onu kurtarabilmek için çok geç mi kalmıştım. Ağlamaktan canım çıktı yüzüme bakıp miyavlaması gitmiyo gözümün önünden
Ah canım benim elimde değil. İnşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmam. Rabbim tüm canlılara sağlık versin. Sizden de Allah razı olsun. Merhamet sahibi insanların varlığını bilmek çok güzel.Büyük ihtimalle geç kalınmış enfeksiyon ilerlemiştir.Elinizden geleni yaptınız üzmeyin kendinizi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?