Yardım edin lütfen

Lavinya Lavinya

Uçmak için kanatlara ihtiyacım yok...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
945
1.006
113
Sanırım gözü oyulmuş bi kedi buldum ne yapacağımı bilemiyorum. İltihap mı oyulmuş mu onu da bilmiyorum köydeyim veteriner falan yok araba da yok ne yapabilirim çok fena ishal olmuş kıymalı patates haşladım pek yemiyo.
 
Evet canım götürdüm ilaç falan da aldım biraz kendine geldi. Gözü iltihaptan kör olmuş ve aşırı ishal olduğu için arkası şişmiş dedi. Bugün biraz iyi. Gözünü gördükçe ağlıyorum çok canım sıkıldı. Sağ gözünü sildi doktor göz hiç yok bitmiş.
 
Allah razı olsun sizden. Ya kedilerde göz iltihabının çözümü aslında o kadar basit ki teramicin diye bir göz kremi var insanlar için yapılmış. Çok ucuz. Onu iki üç kere sürünce geçiyor ama kimse umursamadığından farkedilene kadar kör oluyor maalesef
 
Geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim.En azindan diger gözü saglam.antibiyotik vermiştir mutlaka veteriner hekiminiz düzenli olarak kullanın.Tehlikeli olan ishali şu anda.Kuru mama yiyorsa daha iyi olur, önünde sürekli su bulunsun.Yeme içme kesilirse eğer mutlaka kliniğe götürün serum takılması lazım.Bir de kesinlikle yıkamayın olur mu.Cok geçmiş olsun tekrardan.
 
Evet eczaneden teramicin yada thiocilline göz pomadı alınıp uygulanırsa çok ise yarar diğer türlü gözün kaybına kadar gidiyor malesef.
 
Canım veteriner de aynı dediğin merhemi al dedi damla ve şurup da aldırdı. Gözü için çok üzüldüm. Diğer göze sıçramasın diye onu da temizliyorum. Sizin gibi insanların varlığını bilmek çok güzel.
 
Çok teşekkür ederim veteriner de söyledi yıkama çayla pamukla sil dedi
 
Kızlar kedi öldü . Canım çok sıkkın. İlaç neden işe yaramadı acaba ya da ağır mı geldi bilemiyorum. Acaba bulduğumda onu kurtarabilmek için çok geç mi kalmıştım. Ağlamaktan canım çıktı yüzüme bakıp miyavlaması gitmiyo gözümün önünden
 
Büyük ihtimalle geç kalınmış enfeksiyon ilerlemiştir.Elinizden geleni yaptınız üzmeyin kendinizi lütfen.
 
Büyük ihtimalle geç kalınmış enfeksiyon ilerlemiştir.Elinizden geleni yaptınız üzmeyin kendinizi lütfen.
Ah canım benim elimde değil. İnşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmam. Rabbim tüm canlılara sağlık versin. Sizden de Allah razı olsun. Merhamet sahibi insanların varlığını bilmek çok güzel.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…