Yardım edin lütfen !!!!!

nazenin1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
106
0
26
Ankara
Hepinize iyi günler kızlar
bn 3 aylık evliyim herşey güzel giderken
geçen akşam kocamı masturbasyon yaparken gördüm şook oldum
üzüldüm ağladım bana hakaret gibi hissettim
gelip bnden özür diledi bu normal bişi dedi bekarken yapıyosun alışkanlık zamanla bırakıcam dedi
bide hamile olduğum için bnmle ilişkiye girmeye korkuyor bebeğe bi,şi olmasın die bunun içinde kendini tatmin etmesi gerekiyomuşş
ne dersiniz üzülmekte haklımıyım kaç gündür aklımdan çıkmıyorr yoksa kocama yetmiyormuyum diyorumm

slm.... canım henuz cok yenı evlısın (bende oyle 3 aylık evlıyım) bende oyle bı sekılde gorseydım bende uzulurdum kendımı yetersız hıssederdım canım.. ama sen hamılesın ondan korkuo dıye belırtmıssın.. ve uzun zamandır ılıskıye gırmıosanız normaldır dıye dusunuorum.. uzulup kendını yıpratma.. kımı eşler bu durumda dısarıda arıo o tatmini.. senınkı onlara gore masum kalmıomu??? bence oyle... takılmaa derım ben..

anormal bi durum değil ama yakalanmış biraz ben de senn yernde olsaydm öyle hissederdm ama erkeklerin yaratılışı böyle hayatım eşinle konuş korkmaması gerektiğini anlat 7. aya kadar çok rahat yapabilirsiniz.anladığım kadarıyla eşinde sana anlatmış özürdilemiş anlayışlı davranmış ama çokta bu normal bi durum havası verme bir daha görmüyüm de napıosan git banyoda yap felan de ben hamileyken eşimde yapıyordu yakalamadım ama eminim yani napsın adamlar yazık onlarada

hem yeni evlisiniz hem de bebek bekliyorsunuz çok zor bir durum.

cinsel hayat düzene girmededen bebek yapmak ne kadar mantıklı tartışmayacağım ama hamilelik cinsel ilişkiye engel değil,hatta son güne kadar yapılabilir tabii ki sağlıklı bir gebelikse.

eğer düşük tehlikesi varsa da daha farklı tatmin yolları da var,eşler birbirini böylece tatmin edebilir.

sigaramı bu ya, zamanla bırakıcam ne demek, kandırmaya çalışmış seni bence
ayrıca hamileliğimde bi sorun yoksa, cinsellik serbest
ay ayrıca ne kadar böyle başlık açılıyo ya, erkekler neden hiç annelerine yakalanmıyolarda zırt pırt karılarına yakalanıyorlar onuda anlamıyorum, sonuçta amaçları kimseye yakalanmamak değil mi

bu durumun senin eşine yetip yetmemenle bence hiç ilgisi yok, içinde bulunduğu dönemden kaynaklanıyordur, hiç sorun etmene değecek bir durum değil, hamilesin boş yere kendinizi üzüp, birbinizi kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…