yardım edin lütfen

elif_ece

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
15
9
16
Bursa
arkadaşlar 25 ocakta adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti olmadım gebelikle ilgili hiiiçç belirti yok kasım ayında aşılama yaptırdım ama tutmadı geçen ay çok fazla adetimde kanamam oldu ve şu son bir haftadır geceleri sıcaktan uyuyamıyorum erken menopoza girme riskim var lütfen arkadaşlar bana yardım edin doktora gidicem birazdan ve çok korkuyorum

korma canım benım bı doktora gıt bakalım ne dıycek ona göre yıne konusuruz

korma canım benım bı doktora gıt bakalım ne dıycek ona göre yıne konusuruz

canım doktordan şimdi geldim acile gittim idrardan test yaptılar negatif çıktı ben bişey anlamadım acaba aşılamadan dolayı hormanlarım mı farklılaştı

hormonaldir. geçen ay çok kanamam oldu diyorsun bildiğim kadarıyla öyle pat diye menopoza girilmiyor. hiç hemen telaşa kapılma. stres sıkıntı hormonlar gibi sebeplerden oluyordur. rahat ol .

hormonaldir. geçen ay çok kanamam oldu diyorsun bildiğim kadarıyla öyle pat diye menopoza girilmiyor. hiç hemen telaşa kapılma. stres sıkıntı hormonlar gibi sebeplerden oluyordur. rahat ol .

bugünde adet olmadım akşama kadar olmazsam yarın kan tahlili yaptıracağım

arkadaşlar az önce kan tahlili yaptırdım şüpheli pozitif dedi 5 gün sonra tekrar bakılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…