yardım edin lütfen

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
Erkek arkadaşımla 5 aydır cinsel ilişkimiz var geçen ay adetimden sonra birlikteliğimiz oldu ve hatırlayamıyorum korunma durumunu korunduysak kaçtı mı taştı mı bilemiyorum çok endişeliyim en erken oluşacak kesin belirtiler neler sizce bir de test yapsam kesin sonuç verir mi?

Yardımcı olmayacaksanız yazmayacaktınız yardım istedim ben sizin bu yaptığınız hoş değil
Bak canim hamilelik ocin belirti aramayin piskolojiniz bozulur adetten kac gun sonra iliskiye girdiginiz onemli en iyi test kan tahlili oda iliskiden 15veya 18 gun sonra belli olur ins yeterince yrdim etmisimdir...
BU ARADA BOL BOL TOVBE EDIN

Bak canim hamilelik ocin belirti aramayin piskolojiniz bozulur adetten kac gun sonra iliskiye girdiginiz onemli en iyi test kan tahlili oda iliskiden 15veya 18 gun sonra belli olur ins yeterince yrdim etmisimdir...
BU ARADA BOL BOL TOVBE EDIN
Nişanlıyım ben düğün hazırlıklarım yapılıyor tövbe etmem gerekmez allaha Şükür 2 aya düğünümüz var

Olsun yinede evli degilsiniz

Milletin cinsel hayatı bizi ilgilendirmiyo bence. Siz evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyosanız yaşamazsınız, milleti azarlamanın gereği yok burada.

Konu sahibi adetten 14 gün sonra vs.olduysa ilişki yumurtlama dönemin oluyo ve riskli "bildiğim" kadarıyla.
Şuan için adetinin geçmesini beklemen lazım ama stres yaptığın için büyük ihtimal gecikecek.
Kan testi kesin sonuç veriyo.

doğum kontrol hapı kullanıyorum zaten adetim düzensiz olduğundan dolayı fakat evet dediğiniz gibi stresten olabilir Teşekkürler

Herkese gore degisebilir dogru siz fikrinizi nasil yazdiysaniz bende yazdim alintilaayip azarliyck bir durum yok

Herkese gore degisebilir dogru siz fikrinizi nasil yazdiysaniz bende yazdim alintilaayip azarliyck bir durum yok

Konu sahibi bize doğru mu yaptım diye sormamış oyüzden tövbe etmesi ve evli olup olmaması bizleri ilgilendirmiyo.
Azarlamadım haddim değil, sadece sorulan soruyu doğru okumanızı rica ettim...
İyi geceler

[QUO6663528, member: 609627"]Konu sahibi bize doğru mu yaptım diye sormamış oyüzden tövbe etmesi ve evli olup olmaması bizleri ilgilendirmiyo.
Azarlamadım haddim değil, sadece sorulan soruyu doğru okumanızı rica ettim...
İyi geceler[/QUOTE]
Tmm canim iyi geceler

Bence yumurtlama dönemin olduğu için büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun. Zaten 2 aya düğün varmış sıkıntı yok hemencik bebeğiniz olcak yalnız dua et de sizin bu evlilik olayı ertelenmesin yoksa işin zor..

Ah işte sıkıntı da o 7 aylık doğurdum dicem bebek 9 aylık yani nasıl olucak o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…