• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi yardım edin lütfen

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

PureLove16

İlk hedef 95
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
161
262
103
28
Kızım 2.5 yaşında bir haftadır geceleri altına yapiyo. Bazen iki kere yapıyo. 8 aylık hamileyim sürekli çamaşır yıkıyorum. Niye böyle oldu bilmiyorum napabilirim?

Kızım 2.5 yaşında bir haftadır geceleri altına yapiyo. Bazen iki kere yapıyo. 8 aylık hamileyim sürekli çamaşır yıkıyorum. Niye böyle oldu bilmiyorum napabilirim?
Merhaba saatlerini takip edin bence ben 3 te alıştirdim her gece 3 te yapıyor sizde bir saat belirleyin ve her gece aynı saatte kaldırın böylece oda alışır..pes etmeyin

Merhaba,
Tuvalet egitimine ne zaman basladiniz bilmiyorum ama, kiziniz bu tip kazalara acik bir yas doneminde.
Eger bu sadece son bir haftada yasanan bir durumsa, bu sureci incelemenizde fayda var. Onu huzursuz eden vs. bir seyler varsa tepki olarak da yapiyor olabilir. Sirf gece yasanan bir seyse bu ihtimal daha zayif tabii.
Sivi tuketimini yatisindan 1 saat kadar once kesmeniz faydali olabilir. Altini islattigi saatleri takip etmek kazalari onlemek acisindan iyi bir yontem. Fakat kizinizi tuvalete uyur sekilde degil, uyanik bir sekilde goturmeniz onemli bir nokta. Aksi takdirde tuvalete yapmasi ya da altini islatmasi arasinda onun acisindan cok anlami bir fark olmayacaktir. Eger altina kacirdigi belli bi zaman dilimi yoksa; uyuduktan 1 saat sonra, 3 saat sonra ve uyanisina 1 saat kala gibi belirlediginiz saatlerde tuvalete goturmeyi de deneyebilirsiniz.
Umuyorum bebeginizi zamani geldiginde, saglikla kucaginiza alirsiniz. Kolay gelsin. :)

Back
X