• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen..

Angleangle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
5
1
86
31
Hamilelik şüphem var ilişki sırasında prezervatif çıkmış, ertesi gün hapı aldım üzerine regl oldum fakat 2 gündür kahve rengi akıntım var yaptığım 1 test (regl öncesi) negatif çıktı fakat çok güvenemiyorum. Kan testi yaptırmadım özel hastanede yaptıracak olsam da devlet kaydı alınıyor diyorlar. Sigortadan yaptirmayacagim. Sizce hamilelik riski ne kadardır? Yardımcı olursanız sevinirim. Başka yere konu açmaya iznin yok dedi oyuzden buraya açmak zorunda kaldım

Ertesi gün hapını zamanında aldıysan sorun olmaz. O kanama yapabiliyor. Hamile değilsindir.

Burdan bakınca Üzerine regl olmuşsanız değilsinizdir diye düşünüyorum. Başka birşey de düşünemedim . o_O

Kan testi yaptirdiginda adresine mektup yollamiyolar. bi çıkın şu kafadan artık ya
okadar endişen varsa git ver kan tahlilini al kesin sonucunu arkadasim muneccim miyiz biz?

Burdan bakınca Üzerine regl olmuşsanız değilsinizdir diye düşünüyorum. Başka birşey de düşünemedim . o_O
Arkadaslar yeniyim nerden yazacagimi bilmiyorum oncelikle burdan konuya dahil oldugum icin ozur diliyorum..benim bi sorum olacak ben 25 ekimde adet oldum adetimden 20 gun sonra cok az kahverengi akintim oldu adetime 5 gun kala test yaptim birinci cizgi belli ikincisi silikti adet gunum testi yeniledim cikmadi bu kez dr gttm dr rahim duvarm kalinlstgini soylyip kan tahlili istedi tahlilimde degerim 3, 8 cikti bugun bi hafta gunum geciyo kafayi yivem ne olur yardm edn :(

Kan testi yaptirdiginda adresine mektup yollamiyolar. bi çıkın şu kafadan artık ya
okadar endişen varsa git ver kan tahlilini al kesin sonucunu arkadasim muneccim miyiz biz?
Ben zaten tahmin sordum ayrıca evime kağıt geliyor demedim. Sisteme işleniyor, hani bilgisayarlı sisteme geçtik artık hastalar hakkında her bilgiye sistemden ulaşılıyor falan?

Arkadaslar yeniyim nerden yazacagimi bilmiyorum oncelikle burdan konuya dahil oldugum icin ozur diliyorum..benim bi sorum olacak ben 25 ekimde adet oldum adetimden 20 gun sonra cok az kahverengi akintim oldu adetime 5 gun kala test yaptim birinci cizgi belli ikincisi silikti adet gunum testi yeniledim cikmadi bu kez dr gttm dr rahim duvarm kalinlstgini soylyip kan tahlili istedi tahlilimde degerim 3, 8 cikti bugun bi hafta gunum geciyo kafayi yivem ne olur yardm edn :KK43:

sanırım hamilesin.Ama doktor değilim, adetini bir hafta geçtiyse kan testine baktır.

Ben zaten tahmin sordum ayrıca evime kağıt geliyor demedim. Sisteme işleniyor, hani bilgisayarlı sisteme geçtik artık hastalar hakkında her bilgiye sistemden ulaşılıyor falan?
tatlım sürekli sisteme girip ki bunun için şifrenizi bilmeleri gerekiyo.senin sağlık geçmişine bakacak birisi yoksa çevrede yada ailende neden bunu dert ediyosun?
böyle.deli gibi düşüncede bogulmaktansa yaptır kan tahlilini kurtul gitsin

Canim uz
Hamilelik şüphem var ilişki sırasında prezervatif çıkmış, ertesi gün hapı aldım üzerine regl oldum fakat 2 gündür kahve rengi akıntım var yaptığım 1 test (regl öncesi) negatif çıktı fakat çok güvenemiyorum. Kan testi yaptırmadım özel hastanede yaptıracak olsam da devlet kaydı alınıyor diyorlar. Sigortadan yaptirmayacagim. Sizce hamilelik riski ne kadardır? Yardımcı olursanız sevinirim. Başka yere konu açmaya iznin yok dedi oyuzden buraya açmak zorunda kaldım
eRin

Canim adet gunumde yaptrdim degerim 3, 8 cikti arastrdim bu deger katlnabiliormus ama belirsizlikler offff

Ertesi gün hapı gebeliği önlüyor
Adette olmuşsun bide
Stres yapma değilsin

Tabiki değilsin kanamam olmuş ayrıca ertesi gün hapıni yuttuysan 24 saat içinde sıkıntı yok korkma

Ertesi gün hapı kanama yapar o kahverengi leke dediğin ilacın etkisi

Canim adet gunumde yaptrdim degerim 3, 8 cikti arastrdim bu deger katlnabiliormus ama belirsizlikler offff
Geç döllenme dır belki hamilesin bence yoksa bu kadarda çıkmaz die düşünüyor um... Yeniden kan testi yaptirmanda fayda var yada idrarda yapsan çıkar artık eğer varsa bebis şimdiye ooo çok katlamıştır değer

tatlım sürekli sisteme girip ki bunun için şifrenizi bilmeleri gerekiyo.senin sağlık geçmişine bakacak birisi yoksa çevrede yada ailende neden bunu dert ediyosun?
böyle.deli gibi düşüncede bogulmaktansa yaptır kan tahlilini kurtul gitsin
Şu şekilde ki bu konuda çok bir bilgim yok özel hastanede işler nasıl yürüyor çok bilmiyorum açıkçası sürekli hastaneye giden bir ailem olduğu için ve doktorlarımız ortak olduğu için bunun korkusu bendeki

Back
X