3 yıllık evliyim 13 aylık bir oğlum var durumumuz sıkısık ve benım çalışmam gerekli ev aldık kredi ödüyoruz...Eşimle sürekli kavga ediyoruz sorunumuz cocugumuza kım bakacak annem calıştıgı ıcın bakamıyor kayınvalıdemın bakmasını ıstıyoruz ama oda bıze gelmıyor kendı evınde bakmak ıstıyor evi avrupa yakasında 3 vesaitle gidebiliyoruz ancak ama oraya bırakmak ıstemıyoruz hem ev kucuk kalabalık hemde 10 yasında bır kaynım var oğlumu cok kıskanıyor...Ayrıca babam oğluma çok düşkün ve sureklı görusmek ıstıyor oda uzakta oturdugu ıcın bı kac gunlugune bazen yanına ıstıyor (ama babam oğlumla çok iyi ilgileniyor erkek olmasına ragmen altını degıstırıyor yıkıyor, karnını doyuruyor,cokda guzel uyutuyor kısacası benden ıyı bakıyor ) tabıkıde bu esım ve aılesı ıcın buyuk bır sorun oluyor ve bu konuda sureklı tartısıyoruz...Artık napıcagımı bılemıyorum cok yoruldum...En son bugun tartıstık esımle babam yıne goturmek ıstedı tabı esımde yıne mırın kırın ettı neden hep bızım oğlumuzu ıstıyorlar dıe (ablamında 9 aylık kızı var) ...Artık napıcagımı bılemıyorum canımdan bezdım hep aynı tantana...Nolur akıl verın bana...:84::84::84::84::84: