yardım edin lütfenn :(

fanatikgsli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
83
25
98
33
Arkadaşlar merhaba.. Hamile kalmayı sürekli düşününce hamile kalamazmışım.. Var mı böyle birşey :( iyi de aklımdan çıkartamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettimm bunun da etkisi var sanırım :(( böyle düşünüp hamile kalan var mı​

Öyle kesin bişey söylenemez. Ama içini ferah tut dua et. Sıkıntı stres sanada vücudunada zarar.

Arkadaşlar merhaba.. Hamile kalmayı sürekli düşününce hamile kalamazmışım.. Var mı böyle birşey :KK43: iyi de aklımdan çıkartamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettimm bunun da etkisi var sanırım :KK43:( böyle düşünüp hamile kalan var mı​

maalesef böyle bi durum var fakat herşey senin elinde
hamileliği kafana taktıkça salgıladığın stres hormonu vücudu hamile kalmaya elverişli hale getiren hormonları baskılıyor
sonuçta ne yapsan ne etsen olmuyor
bunun bilimsel dayanağı var(mış) ve tecrübeyle sabit
ilk çocuğuma kavuşabilmek için bir yıla yakın süre uğraştım. hiç bir sorun olmamasına rağmen.
Fakat rahat bırakırsan düşüncelerini, kendini dinlemezsen, sürekli bi şey üstüne değil de farklı şeyler üstüne yoğunlaşırsan eminim ki meleğin sana gelecek.
hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşlar merhaba.. Hamile kalmayı sürekli düşününce hamile kalamazmışım.. Var mı böyle birşey :KK43: iyi de aklımdan çıkartamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettimm bunun da etkisi var sanırım :KK43:( böyle düşünüp hamile kalan var mı​
hamilelik için çok stres yapınca rahim asit salgılamaya başlıyo stresten ve bu da spermleri öldürüyo. söylemesi kolay biliyorum ama elinden geldiğince kafanı dağıt başka şeylerle meşgul et düşünmemeye çalış akışına bırak. inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın :KK45:

İnşaAllah kızlar ama inanın sürekli aklımda :( el işi yapıyorum kafamı dağıtmak için bıraktığım an aklıma geliyor. Napıcam ben böyle :(

18 kasımda kaybettim :'(
çok fazla olmamış ondan dolayı canım ama sana şöyle bişey söliyim biz doğal olarak düşüklere vs. üzülüyoruz ama allah öyle bir sistem yapmışki düşen ve ölen bebekler hep hasta bebekler anne vücudu hasta olduğu için atıyo onu. çürük bi elmanın ağaçtan düşmesi gibi. ilerde doğduktan sonra kaybetmek çok daha acı bir olay allahım kimseye yaşatmasın. ama içini rahatlatmaya çalış yaşadığımız her olayda bir hayır var bunu da unutma sen sağlıklısın moralini de yüksek tut gerisi çok kolay gelir :KK52:

Arkadaşlar merhaba.. Hamile kalmayı sürekli düşününce hamile kalamazmışım.. Var mı böyle birşey :( iyi de aklımdan çıkartamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettimm bunun da etkisi var sanırım :(( böyle düşünüp hamile kalan var mı​
İlk gebeligimi
mi 9 ay bekledim ne zaman akisina biraktim artik dedim umursamadan o ay gebis kaldım oğluma sters etkiliyor bence rahat ol

Ahh kızlar rahat olmaya çalışıyorum ama her dakika aklımda. ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim. Onu görmek mezara koymak çok acı..

Back
X