yardim edin lütfennnn

cemresadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
169
0
46
Almanya
slm ben birsey soracagim , benim transferim 5. günü, doktor radevo verdi bana kan testi icin 20.07 , ama esas sonuc 25.07 benim sorum neden
ön test yapiliyor, ve sonuc hamile oldugmumu belirtiyor ? hormonlara bakilcakmis sizce bu sonucla hamile oldugumu belli olurmu lütfen
yardim edin

canım bu kan testinin adı ne onu yazsaydın.bhcg mi yoksa e2 falanmı.5.günü bhcg bakılmaz benim bildiğim daha belli olmaz gebelik 5.günde en erken 12.gün hadi 10.gün olsun.sana bakılan hormondur ondada gebelik belli olmaz canım.

hmm ozaman hormondur kesin peki bu neden yapilir sence ??

tesekür ederim cevabin icin :)

bence doktorunu ara ve ne testi yapılacağını sor transferden sonra hormon tahlili isteyeceğini sanmıyorum yani ben hiç duymadım hem adetken veyada takipteyken istemiyolar mı hormon testini???

canım ben transferden sonra 4.gün 7.gün ve 10.gün e2 estradiol diye bir hormon var onun için kan verdim.onun yüksekliğine düşüklüğüne göre bebeğin tutunmasını kolaytıracak bi iğne var onu yapıyolar.benim biraz düşük çıkıyodu.pregnyl di galiba iğnenin adı iki kere ondan yaptılar.11.gün verddim gebelik testinide.seninde muhtemel öyle bir testtir canım.inş bebeğin sıkı sıkı tutunur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…