yardım edin lütfennnn

aslivefotokopisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
12
0
86
İstanbul
30*2 haftalık gebeyim kızlar muayne olmaya gittiğimde bebek aşşağıda olduğu için dr ilişkiyi yasakladı. 1 haftadır bişey yapmıyoruz ama eşim durmuyor bende korkuyorum kaçıyorum bu sefer o mızırrdaanıyoo ne yapıcaammm soğusunda istemiyorum benden yardım edin lütfen :(

yani canım çoğu gitmiş azı kalmış eşinde anlayışsızmış bebekmi önemli 5 dakikalık zevkmi bence bebeğinizi düşünün az kalmış sabretsin ne olacak bide doktor yasaklamış daha eşin ne istiyorki anlamadım ben hamile kaldığımdan beri sürekli kaçıyorum soğudum ilişkiden bebeğime zarar gelir diye ama bizimkisi anlayışla karşıladı bebek önemli dedi dahada bişey yok bizde doğumdan sonra istediğiniz kadar girin ilişkiye bence bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: daha önemli

yani canım çoğu gitmiş azı kalmış eşinde anlayışsızmış bebekmi önemli 5 dakikalık zevkmi bence bebeğinizi düşünün az kalmış sabretsin ne olacak bide doktor yasaklamış daha eşin ne istiyorki anlamadım ben hamile kaldığımdan beri sürekli kaçıyorum soğudum ilişkiden bebeğime zarar gelir diye ama bizimkisi anlayışla karşıladı bebek önemli dedi dahada bişey yok bizde doğumdan sonra istediğiniz kadar girin ilişkiye bence bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: daha önemli

evet canım evlendiğimizden beri çok düşkün bu işe çok üzüyor beni bu konuda bu hamilelik daha fena yyaaptı bulantılarım oldugu dönemde çok daha fazlayddddı şimdi de yasak çıktı zapt olmuyor. elimde değil içimden geliyo diyor bide :(

Back
X