Yardım Edin Nasıl Gönlünü Alacağım

Haticeyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
12
0
36
İstanbul
Kızlar. 3 yıl süren bi ilişkim var. 2 ay gibi bi süre ayrılık yaşadık sonrasında tekrar barıştık. ayrıldıktan sonra benım kalbımı tekrar kazanmak için çok uğraştı gerçekten çok uğraştı ve bende kaptırdım eskisi gibi kendimi. bu sefer o ağırdan almaya başladı. bende sürekli bi pot kırmaya başladım. birkaç gün önce tam eskisi gibi olacağız diye konuşuyorduk güzel güzel gülüyorduk eğleniyorduk. ben bi pot kırdım ve ona yalaka dedim. kendisi ağır abi olduğu için sert yapılı biri olduğu için çok kızdı. kalbimi kırmak istemediğini söyledi ve telefonu kapattı. 2 gün mesajlarıma cevap vermedi. en sonunda aradı konuştuk ama barışmadık. bilirsiniz nazlı oluyorlar çocuk gibi oluyorlar. gönlünün alınmasını bekliyo tek derdi bu. ama nasıl gönlünü alacağım ne yapacağım bilmiyorum

bence bundan sonra biraz sessiz kal. ama fazla zaman geçmeden son bir özür sürprizi yapabilirsin. kendi hazırladığın bir hediye olabilir mesela. eğer yine ondan bir ses çıkmazsa senin yapabileceğin birşey kalmamış demektir bence.

doğum günü yaklaşıyor o afyonda ben Sakarya da okuyorum yan yana gelemeyeceğimiz için ona bir paket göndermeyi düşünüyordum aramız böyle açılınca daha erken göndermeye karar verdim. cüzdan aldım hediye olarak. kendim ayakkabı kutusundan hediye kutusu yapıyorum daha bitmedi. kutunun içine hediyelerin yanına koymak için ufak çikolata jelibon ve şekerler aldım. hediye ile birlikte bunları da hazırladığım kutunun içine koyacağım. mektup yazdım bir de ufak şalıma kokumu sıkıp kutuyla birlikte onları da yollamayı düşünüyorum

Back
X