yardım edin ne olur dayanacak gücüm kalmadı bu durumda napayım

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Dünki açtıgım konuyu biliyorsunuz , dun oyle kavga dövüş eve geldik ben uyumuşum sabah kaynatamla kocam olacak pislk.. bayram namazina kalkmışlar tam giderken ayagımı çekerek dediki eşim kalk lan ! Kalk yatma bayram bayram bende rahatsızdim cok hamileyim zaten halsizlik vardı neyse ben uyumus kalmışım eti getirfi bunlar ben geldiklerini duymadım girer girmez geldi kalk lan hala yatiyo bagardi cagardi ailesini yaninda sustum gene bisey demedim oturdum agladim içimi çeke çeke sonra kv dem geldi kahvaltya cagardı bende uykudan yeni kalktıgım için kahvaltı yapip bayramlrni oyle kutlarim dedim sofraya bi oturdum kaynatam dediki elimizi bile opmedin bayram gulerek dedi ben duymadim bile o pislik masaya bi vurdu kufur etti saugısızlık yapıyosun benim aileme ben senin aileni ararsam bu byram bilmem ne olim dedi aglamaya basladım icimi ceke ceke ben ne yaptim simdi dedim sinirden kendimi bile savunamadim ailesinin yanında azarlıyo onlar ýuz bulup beni ezerler yagrin bigun nasıl zor durumdayım annem babam hele ne kadar alinirlar aramzsa arasin diye dua ediyorum..... sirf ailem kırılmasın diye ne yapıcamm allahım içimi çeke çeke bi hal oldum.... allahım benim yaşadgımı kimseye yaşatmasın mubarek bayram günü

Kocanızın size saygısı yok malesef... Bu laflara sessiz kalınır mı... Bayramda uyumanızın doğruluğunu yanlışlığını geçiyorum. Bu kadar ağır birşeyde sırf ailenizi arayıp aramamasına takılmanıza da ayrıca şaşırdım.

Bayramın murabek olsun önce sonra sana allahtan osana kalk lan diyen öküze allahtan hidayet diliyorum bayramın yüzüsuyu hürmetine ona ona öyle birşey yapsınki senin elini ayagını öpsün affet beni diye sabret diycem olmıcak vazgeç diycem olıcak allah diycem

Bayramın murabek olsun önce sonra sana allahtan osana kalk lan diyen öküze allahtan hidayet diliyorum bayramın yüzüsuyu hürmetine ona ona öyle birşey yapsınki senin elini ayagını öpsün affet beni diye sabret diycem olmıcak vazgeç diycem olıcak allah diycem
Sagolun sizinde bayramınız mubarek olsun..... keske oyle birsey olda rabbim kahhar ismiyle kahretse keske onu

Kocaniz saygisz bi insan hamileyseniz anlayisli olmasi lazim.ama keske sizde zorda olsa kalksaydiniz laf vermeseydiniz ona bayram bayram.heleki k.v ve k.p varsa neyse allah kolaylik ve sabir versin

nasıl bi saygısızlıkktır bu! sen uşak hizmetçi misiin ki kalk lan diyo, hep emir cümleleri,birde hamileyim diyorsun,eşinin ne sana ne karnındaki bebeğe saygısı var,ailessi de sana arka çıkmak yerine sessiz kalıyolar herhalde ki onlara da yazık :KK62:

nasıl bi saygısızlıkktır bu! sen uşak hizmetçi misiin ki kalk lan diyo, hep emir cümleleri,birde hamileyim diyorsun,eşinin ne sana ne karnındaki bebeğe saygısı var,ailessi de sana arka çıkmak yerine sessiz kalıyolar herhalde ki onlara da yazık :KK62:
Okadar çaresiz hissediyorumki yapayanlızım ne yapacagmı bilemiyorum

Bildigin hayvan! Bir insan yapamaz bunu. O öküz öyle yapiyor anasi babasi da yapma oglum,etme oglum demiyor hiç!

Bildigin hayvan! Bir insan yapamaz bunu. O öküz öyle yapiyor anasi babasi da yapma oglum,etme oglum demiyor hiç!
Soyluyorlar ama onlar dese ne olurki iclerinden oh cekiyorlardır eminim birde yanima tasinacaklarmis rabbim ne buyuk çilem var öldürmek istiuorum kendimi başka türlü kirtulamıycam

Neden aglayip duruyosun sana acımasını mı bekliyosn?boşuna bekleme canım :( ayrıca ailesinin yaninda erkeklik tasliyor.sert bi konuşma yapmalisin alttan alma.

Neden aglayip duruyosun sana acımasını mı bekliyosn?boşuna bekleme canım :KK43: ayrıca ailesinin yaninda erkeklik tasliyor.sert bi konuşma yapmalisin alttan alma.
Soyluyorim konusiyorjm o daha uste cikmaya calisiyor.. gecen ailesinin yaninda bana bosarım seni dedi birde severek eblenmiştem yazıklar olsun bana.....

Canim baytamin kutlu olsun çok üzüldüm hamile halinle çektiğine bak:(insana vicdan lazimmis bunu anladim ötesi hikaye annesi babası da içten içten seviniyorlardir ne kadar maço bir oğlumuz var diye bisey demediklerine gore:@cok zor biliyorum ama bebeğin için azicik sabret :(

Soyluyorlar ama onlar dese ne olurki iclerinden oh cekiyorlardır eminim birde yanima tasinacaklarmis rabbim ne buyuk çilem var öldürmek istiuorum kendimi başka türlü kirtulamıycam
Peki neyi bekliyorsun? Bu dert cukurunda bogulmayi mi? Kurtar kendini o pislikten!

Canim baytamin kutlu olsun çok üzüldüm hamile halinle çektiğine bak:KK43:insana vicdan lazimmis bunu anladim ötesi hikaye annesi babası da içten içten seviniyorlardir ne kadar maço bir oğlumuz var diye bisey demediklerine gore:mad:cok zor biliyorum ama bebeğin için azicik sabret :KK43:
Sevinmezlermi.. inan kendimi kaybettim dengem bozuldu nasıl bu hale geldim... ben diye zaten kv dem hasta 2 hafta bakirkoyde ruh ve sinir hastaliklarinda yatti bana neler neler yasattilar neler gordum gecirdim

Agzimi bozacagim da o büyükbaş hayvan yani kocan olacak mal degismez. Kurban kesmis hamile kadina yapilanlara bak. Kahvaltidan once el opmek ne yahu? Cok sinir oldum Allah kurtarsin seni bu buyukbaslardan

Sevinmezlermi.. inan kendimi kaybettim dengem bozuldu nasıl bu hale geldim... ben diye zaten kv dem hasta 2 hafta bakirkoyde ruh ve sinir hastaliklarinda yatti bana neler neler yasattilar neler gordum gecirdim
Seni o kadar iyi anliyorum ki bende severek evlndm ne umdum ne buldum üstelik yasinda daha küçük esin kaç yasinda bilmiyorum ama belki zamanla buyur yaptgi hatayi anlar bebegin için duyma görme çünkü anne karbonda bile hissediyor yavrular ben hamileyken neler yasadim ne kadar agladim o kadar pismanim ki keşke yavruma daha anne karninda bunları yasatmasaydm diye umursamiyorum artik çünkü içimde bitti biraz oğlum buyursun diye bekliyrm sessizim herşeye karsi :(

Back
X