- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Dünki açtıgım konuyu biliyorsunuz , dun oyle kavga dövüş eve geldik ben uyumuşum sabah kaynatamla kocam olacak pislk.. bayram namazina kalkmışlar tam giderken ayagımı çekerek dediki eşim kalk lan ! Kalk yatma bayram bayram bende rahatsızdim cok hamileyim zaten halsizlik vardı neyse ben uyumus kalmışım eti getirfi bunlar ben geldiklerini duymadım girer girmez geldi kalk lan hala yatiyo bagardi cagardi ailesini yaninda sustum gene bisey demedim oturdum agladim içimi çeke çeke sonra kv dem geldi kahvaltya cagardı bende uykudan yeni kalktıgım için kahvaltı yapip bayramlrni oyle kutlarim dedim sofraya bi oturdum kaynatam dediki elimizi bile opmedin bayram gulerek dedi ben duymadim bile o pislik masaya bi vurdu kufur etti saugısızlık yapıyosun benim aileme ben senin aileni ararsam bu byram bilmem ne olim dedi aglamaya basladım icimi ceke ceke ben ne yaptim simdi dedim sinirden kendimi bile savunamadim ailesinin yanında azarlıyo onlar ýuz bulup beni ezerler yagrin bigun nasıl zor durumdayım annem babam hele ne kadar alinirlar aramzsa arasin diye dua ediyorum..... sirf ailem kırılmasın diye ne yapıcamm allahım içimi çeke çeke bi hal oldum.... allahım benim yaşadgımı kimseye yaşatmasın mubarek bayram günü