yardım edin ne olur dayanacak gücüm kalmadı bu durumda napayım

Canım kardeşim, zıpzıp gibi olacağım ama sen kaç yaşındasın? Neden çekiyorsun bu zilleti? Ben sana da kusur bulmuştum geçen günkü konunda; elbette senin de hatalı olduğun noktalar vardır ama bugün nihai karara vardım: Kocan olacak adam tam bir pislik. Hele annesi-babası ya! Benim erkek kardeşim benim yanımda karısına böyle davransa tokadı yer benden, bir daha da yüzümü göremez. Ne biçim insanlarmış ya.

Ara anneni babanı onlar da gelsin bari. Boşu boşuna hakaret işitme hiç değilse.

Esınız tam bi hoduk, saygisiz ve terbiyesiz ama siz de neden onun ağzına laf veriyorsunuz. Evinizde misafir var kalkın kahvaltınızı hazırlayın insanları ağırlayın. Hamileyim halsizim fln geçin bunları. Göbeğimden tezgaha yanaşamiyorum ama hep hareket halindeyim.

En azindan kendi huzurunuz icin biraz politik olun.

Esınız tam bi hoduk, saygisiz ve terbiyesiz ama siz de neden onun ağzına laf veriyorsunuz. Evinizde misafir var kalkın kahvaltınızı hazırlayın insanları ağırlayın. Hamileyim halsizim fln geçin bunları. Göbeğimden tezgaha yanaşamiyorum ama hep hareket halindeyim.

En azindan kendi huzurunuz icin biraz politik olun.
Canim haklisinda nazil bir hamilelik geçiriyor bilmiyoruz ki ben 6 ay her gün acildeydim kalkar kalmaz basim döner duserdim öyle bi durumsa kalk demesi lazim kocasi olacak zatin.

Canım kardeşim, zıpzıp gibi olacağım ama sen kaç yaşındasın? Neden çekiyorsun bu zilleti? Ben sana da kusur bulmuştum geçen günkü konunda; elbette senin de hatalı olduğun noktalar vardır ama bugün nihai karara vardım: Kocan olacak adam tam bir pislik. Hele annesi-babası ya! Benim erkek kardeşim benim yanımda karısına böyle davransa tokadı yer benden, bir daha da yüzümü göremez. Ne biçim insanlarmış ya.

Ara anneni babanı onlar da gelsin bari. Boşu boşuna hakaret işitme hiç değilse.
Bunlar daha da sevinirler emin ol canim kizmak surda dursun

Canim haklisinda nazil bir hamilelik geçiriyor bilmiyoruz ki ben 6 ay her gün acildeydim kalkar kalmaz basim döner duserdim öyle bi durumsa kalk demesi lazim kocasi olacak zatin.
Burada konu acacak kada iyiyse evinde misafir varken onların ağzına laf vermeyecek. Ben öküz kocasının yaptıgı doğru demiyorum ama o boyle yaptikca onlara da malzeme çıkacak

Dünki açtıgım konuyu biliyorsunuz , dun oyle kavga dövüş eve geldik ben uyumuşum sabah kaynatamla kocam olacak pislk.. bayram namazina kalkmışlar tam giderken ayagımı çekerek dediki eşim kalk lan ! Kalk yatma bayram bayram bende rahatsızdim cok hamileyim zaten halsizlik vardı neyse ben uyumus kalmışım eti getirfi bunlar ben geldiklerini duymadım girer girmez geldi kalk lan hala yatiyo bagardi cagardi ailesini yaninda sustum gene bisey demedim oturdum agladim içimi çeke çeke sonra kv dem geldi kahvaltya cagardı bende uykudan yeni kalktıgım için kahvaltı yapip bayramlrni oyle kutlarim dedim sofraya bi oturdum kaynatam dediki elimizi bile opmedin bayram gulerek dedi ben duymadim bile o pislik masaya bi vurdu kufur etti saugısızlık yapıyosun benim aileme ben senin aileni ararsam bu byram bilmem ne olim dedi aglamaya basladım icimi ceke ceke ben ne yaptim simdi dedim sinirden kendimi bile savunamadim ailesinin yanında azarlıyo onlar ýuz bulup beni ezerler yagrin bigun nasıl zor durumdayım annem babam hele ne kadar alinirlar aramzsa arasin diye dua ediyorum..... sirf ailem kırılmasın diye ne yapıcamm allahım içimi çeke çeke bi hal oldum.... allahım benim yaşadgımı kimseye yaşatmasın mubarek bayram günü

O kadar konu açıyorsun hemen hemen hergün yeni bir konun var. Hamiledir canını sıkmayım yorum yazmayım diyorum da. Yazanlarıda mı okumuyorsun sen? Hala o evde ne işin var senin?
Ayrıca haksızsında. Kusura bakma. Bak ben arka arkaya hamile kaldım. İlk bebek 5 aylıkken diğerine hamile kaldım. Ne ilkinde ne de ikincisinde evde misafir varken kıçımı devirip de yatmadım. Üstelik hergün gelen misafir de değil şehir dışından kayınların gelmiş senin. İnsan ölüm döşeğinde olsa kalkar bayram namazına kocasını kp yi yolcular sonra kahvaltıyı hazırlar. İkinci gebeliğimde resmen sürünüyordum hem emzir hem hamilelik hem vücut depoları boşalmış toparlanmadan hamile kalmışım ama kp evime geldiğinde karnım burnumda çocuk kucağımda dört başı mamur sofra hazırlıyordum. Olar yatana kadar yatmıyordum ki içki içiyorlar gece 3 4 de yatıyorlar sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyordum. Neden? Kocama saygımdan.
Sen kıçını devirip bayram sabahı yatacaksın, kahvaltıyı kv hazırlayacak bi de bayramlaşmadan el öpmeden sofraya oturacaksın. Sonra da içimi çektim ağladım yok kocam kv sarıldı aman Allahım ya annemi aramazsa. Ne bu ya? Çocuk musun sen de kahvaltıdan sonra bayramlaşıcam yok bilmem ne?
Git kv kp kocandan özür dile. Büyüğe hizmet etmek kölelik değilidir ya. Tabi ki yapacaksın. Türk örf adetlerimiz böyle.
Sonra da yazarlar burda yok kadın köle mi gelin hizmet mi edecek falan! Höst! Edeceksiniz arkadaşım. Kocanızla iyi olmak için gerekirse hizmet de edeceksiniz her bi b.ku da yiyeceksiniz. Türküz biz ya bu bizim geleneğimiz. Ne çabuk asimile oldunuz siz ya?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basima-gelmeyen-bi-bunlar-kalmisti.759109/
konu devamı şeklinde konu açmak yasaktır. verdiğim linkten devam edelim lütfen.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

konunuzu kapatıyorum

Back
X