Yardım edin ne yapmalıyım ?

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Kızlar kayınpederim 1 haftalığına köye gitti.Eşimde kayınvalidemi bizde kalsın diye bizde çağırdı.Bu arada evlerimiz sadece 4 dakika mesafede.Ben kayınvalidemle fazla anlaşamam öyle kavgamız olmadı ama birbirimize yakın değiliz bana yakın değil hiç bir zaman da olmadı nişanlıykende evlendikten sonrada o yüzden bende kendisiyle aram yoktur fazla ancak bizde kalcağını öğrenince napıcam nedicemi bilemedim nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum yardım edin ben ne yapıcam ?

Kızlar kayınpederim 1 haftalığına köye gitti.Eşimde kayınvalidemi bizde kalsın diye bizde çağırdı.Bu arada evlerimiz sadece 4 dakika mesafede.Ben kayınvalidemle fazla anlaşamam öyle kavgamız olmadı ama birbirimize yakın değiliz bana yakın değil hiç bir zaman da olmadı nişanlıykende evlendikten sonrada o yüzden bende kendisiyle aram yoktur fazla ancak bizde kalcağını öğrenince napıcam nedicemi bilemedim nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum yardım edin ben ne yapıcam ?

tatlım değil kayınvalide yabancıda düşmanında olsa misavirperverliğini en iyi şekilde yap.bırak onlar utansın yaptıklarına. eşinle huzurun için böyle yapman yararına olur

aslında 4 dakikalık bir mesafe için yatılı gelmesine gerek yok.
eşin kibarlık olsun diye teklif etmiş olsada
kayınvalidenin bunu kibarca geri çevirmesi gerekirdi.
tabi bu durum düşünce yapısına göre değişir...

sana gelince evine gelen diğer misafirlere nasıl davranıyorsan öyle davranmalısın bence.
sonuçta sen ev sahibisin...

bu kadar yakın bi mesafede kalmaya gelmesi çok ilginç....
yani nezaketen bile çağırılmaz geçerken gün içinde fln yanına uğranır o kadar..
haa rahatsızsa gece yalnız kalamıyorsa bilemem tabi....
1 hafta bişey değil zaten bi sorunda yokmuş aranızda..
belki bu vesileyle yakınlaşırsınız biraz...

O kadar yekın yerden yatıya gelmesi komik :9:

Ama neyse..

Madem bir probleminiz yok saygıda kusur etme , o senin evinde ' misafir ' netice de..

Hem dua et ki kayınpederin 1 haftalığına gitmiş :9:

aslında 4 dakikalık bir mesafe için yatılı gelmesine gerek yok.
eşin kibarlık olsun diye teklif etmiş olsada
kayınvalidenin bunu kibarca geri çevirmesi gerekirdi.
tabi bu durum düşünce yapısına göre değişir...

sana gelince evine gelen diğer misafirlere nasıl davranıyorsan öyle davranmalısın bence.
sonuçta sen ev sahibisin...

bende öyle düşünüyorum sonuçta evi uzak mesafede değil tamam oturmaya gelsin ama yatılı gelmesi bana garip geliyor ! bu arada gerçekten kendisi çook çok soğuk bir insan yani sürekli aynı muhabbetler oğlunu özledim diyip öpmesi filan artık sıkıyo insanı :)

bir hafta nedirki canım su gibi geçer :1: hem bu arada kaynanayla aranız daha iyi olur yakınlaşırsınız belki :34:

bu kadar yakın bi mesafede kalmaya gelmesi çok ilginç....
yani nezaketen bile çağırılmaz geçerken gün içinde fln yanına uğranır o kadar..
haa rahatsızsa gece yalnız kalamıyorsa bilemem tabi....
1 hafta bişey değil zaten bi sorunda yokmuş aranızda..
belki bu vesileyle yakınlaşırsınız biraz...

Yok dediğim gibi bir hastalığı yok gayet dinç bayan kendisi.Evlendiğim ilk zamanlardada kalmıştı bizde o zaman yakınlaşamadık şimdi hiiiçç yakınlaşamayız gibi geliyor

seni anlıyorum sıkıyor olabilir ama büyüklük sende kalacak, diğer misafirlerine nasıl davranıyorsan aynı şekilde hatta biraz daha iyi bir şekilde davranmalısın ki yaptıklarından utanmalı, yemekler kekler börekler yap ki vay be ben soğuk davranarak yanlış yapmışım diyebilsin....
kendimden biliyorum benim arkamdan çoook atıp tutan görümcem bana geldiğinde önce soğuk davrandı sonra baktıki ben herşeyi dört dörtlük yapıyorum seni görünce kendi kadınlığımdan utandım valla onun bunun dolduruşuna gelerekte arkandan konuştum kusura bakma dedi..
BIRAK KENDİ AYIBINDA BOĞULSUN.......

seni anlıyorum sıkıyor olabilir ama büyüklük sende kalacak, diğer misafirlerine nasıl davranıyorsan aynı şekilde hatta biraz daha iyi bir şekilde davranmalısın ki yaptıklarından utanmalı, yemekler kekler börekler yap ki vay be ben soğuk davranarak yanlış yapmışım diyebilsin....
kendimden biliyorum benim arkamdan çoook atıp tutan görümcem bana geldiğinde önce soğuk davrandı sonra baktıki ben herşeyi dört dörtlük yapıyorum seni görünce kendi kadınlığımdan utandım valla onun bunun dolduruşuna gelerekte arkandan konuştum kusura bakma dedi..
BIRAK KENDİ AYIBINDA BOĞULSUN.......

sağol bende bu şekilde yapıcam artık kendisi bilir hala aynı devam ederse artık kendisi bilir :)

Kendini kasmamaya çalış.
Bence en güzel şekilde ağırlamalısın.
Orası senin evin sonuçta...
Hem eşinin hatrına...

hayatım ne kadar anlasamazsanda bak arada bı tartısma olmamış esının hatırı ıçin katlanacaksın sen elınden gelenı yap saygını goster anlayana tabı boşver kayınvaldenı esının gonlu rahat olsun die yap bunu benımde kayınvaldemle aramızda cok buyuk mesafeler war o yuzden anlıyorum senı dıken ustundesın ben senın yerınde olsm eşimin gonlunu hos tutmak ıcın bakardım 4 gun dıılmı sabır bacım allah kolaylık wersın

tatlım değil kayınvalide yabancıda düşmanında olsa misavirperverliğini en iyi şekilde yap.bırak onlar utansın yaptıklarına. eşinle huzurun için böyle yapman yararına olur

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.
Zaten aranızda bir samimiyetiniz yokmuş, aşırı samimi davranmanı gerektirecek birşey olacağını sanmıyorum.
Zaten senin eşinde bu durumun farkındadır, bunca zamandır değil mi?

Sen misafirperverliğini ve iyi bir evsahipliğini elden bırakmadan ağırla kayınvalideni.
İnan bana herşey yolunda gidecektir, yeterki o sana laf sölese bile sen duymazdan gel!
En içinden çıkılmaz durumlar zaten böyle oluşuyor, binde bir geliyor zaten de içinden ve kulak ardına at herşeyi...
Nasılsa kalıcı değil öyle düşün...

Allah şimdiden kolaylık ve sabır versin... :34:

hayatım ne kadar anlasamazsanda bak arada bı tartısma olmamış esının hatırı ıçin katlanacaksın sen elınden gelenı yap saygını goster anlayana tabı boşver kayınvaldenı esının gonlu rahat olsun die yap bunu benımde kayınvaldemle aramızda cok buyuk mesafeler war o yuzden anlıyorum senı dıken ustundesın ben senın yerınde olsm eşimin gonlunu hos tutmak ıcın bakardım 4 gun dıılmı sabır bacım allah kolaylık wersın

sırf zaten eşimin hatrına susyorum zaten arada o olmasa...

sağol bende bu şekilde yapıcam artık kendisi bilir hala aynı devam ederse artık kendisi bilir :)

yani demek istediğim bir de şu kesinlikle ama kesinlikle eşinin ve ailesinin ağzına laf verme, benim annem geldi ama ilgilenmedin ona iyi ev sahibliği yapmadın gibi laf verme, yoksa ömürlerinin sonuna kadar söyler dururlar her kavgada aynı kelimeler gündeme gelir.. sen kendin dört dörtlük olmaya bak onların yanında...hiç kimse kusursuz değildir ama eşinin ailesinin yanında kusursuz olmaya bak, ağızlarına sakız koymanın manası yok...sen kendin onlara karşı iyi bir ev sahibi ol ki, bir kavga esnasında bile sana karşı kötüleyici sözler bulup söyleyemesinler...

Ben mesafeye takılmadım açıkçası.
Yakın ya da uzak farketmez.

Belki sizin bilmediğiniz bir durum var.
Hasta degil diyorsunuz ama tansiyonu olabilir, şekeri olabilir vs vs.

Anlaşamayabilirsiniz fakat sonuçta misafir, elinizden geleni yapmanız gerek diye düşünüyorum.

Tam tersini söyleyeyim,
Sizin kendi babanız köye gitseydi,
anneniz 4 dklık mesafede olsaydı sizde kalmasını ister miydiniz , istemez miydiniz?

Ben bu tür durumlar için hep bu açıdan bakılması gerektiğini düşünürüm.

Ben mesafeye takılmadım açıkçası.
Yakın ya da uzak farketmez.

Belki sizin bilmediğiniz bir durum var.
Hasta degil diyorsunuz ama tansiyonu olabilir, şekeri olabilir vs vs.

Anlaşamayabilirsiniz fakat sonuçta misafir, elinizden geleni yapmanız gerek diye düşünüyorum.

Tam tersini söyleyeyim,
Sizin kendi babanız köye gitseydi,
anneniz 4 dklık mesafede olsaydı sizde kalmasını ister miydiniz , istemez miydiniz?

Ben bu tür durumlar için hep bu açıdan bakılması gerektiğini düşünürüm.

Aksine annem tansiyon hasasi ve babam arada sirada disari gittigi oluyor ve annemde cok yakinimda otuuyor 6 dakika filan bizde hic kalmadi oturmaya filan gelir ama herkes evini bilsin der bu arada oturdgumuz evde babamin kalmaz oyle
Kaynanamin kalmasinada bisey demiyorum ama soguk birisi kendisi

Back
X