• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin nolur ne yapmam lazımmmmm

tusemim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
1.253
315
163
merhaba arkadaslar ben 5 yıllık evliyim 1 sene vajinismusu asmak için ugrastım ve cok sükür astım simdide 4 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama sonuc alamıyoruz malesef hiç korunmadık 4 kez asılama yapıldı sonuç negatif malesef bugunde amh testim yapıldı bu tüp bebek için gereklimi bilmiyorum tüp bebek yapılırken neler yapılıyo bilenler bilgilendirebilirmi bide pozitif sonuç almak için yapabilecegim bişey varmı kızlar yasayanlar bilgilendirsin lütfen cok kafam karısık alllahım inş tutar yaaa

Allah Tez zamanda gonlunce versin. Bence amh testini yapmanda fayda var yumurtalik rezervinde azalma varmi yookmu ogrenmene yardimci olur. Insallah degerin guzel cikar, ama olduki dusuk cikarsa oncelikle cok fazla takilma, bilmende yarar var tedavi protokolun ona gore yapilir, yanlis tedavi uygulanmaz. yumurtaliklari yormadan az hormonla tedavi olursun.
Tup bebekte En onemlisi kafaya ne kadar az takarsan sonuc senin acindan o kadar iyi olur.. Biliyorum cok zor ama kafani dagitmak sana cok yardimci olacaktir, kafani baska seylerle dagitmaya calis

Back