yardım edin ona haddini bildirmem gerek....!!!!

boşanmış olmanla ne alaka yani gülüp de duymadınmı o boşandı diyor?
bundan nasıl bir mana çıkarmaya çalışıyor...
üzülme, insanların sıkıntılarıyla keyiflenen biri bundan sonrasın içn dikkat etsin..rabbim er geç gösterir...

arkadaşlar bilenler bilir yeni boşandım...7 yıllık bi arkadaşım (sandığım) biri vardı her sorunumuz aynıydı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi...bu boşanma olayından sonra eski eşim onu aramıştı boşanma aşamasındayken aralarında tartışmışlardı falan bunun ailesi duymuş ona kızmış elalemin kocası seni nie arıyor diye...neyse bende kötüydüm o günlerde aradım onu bana bidaha beni arama seninle görüşmek istemiyorum ailem senin yüzünden bana kızdı falan dedi bende aramadım...bugün başka bi arkadaşım aradı napıyon ne ediyon falan derken dediki ben o senin 7 yıllık arkadaşını aramışım mzqnnn e ulaşamıyorum ne oldu dye..o 7 yıllık arkadaşımda gülmüş demiş aaa sen duymadın mzqnnn boşandı... sizce ben şimdi ne yapmalıyım ne demeliyim arayıp onu rezil etmelimiyim_?

E ortada rezillik bi durum göremedim ben, arkadaşınız sormuş o da boşandı demiş. Ne var bunda?

arkadaşlar bilenler bilir yeni boşandım...7 yıllık bi arkadaşım (sandığım) biri vardı her sorunumuz aynıydı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi...bu boşanma olayından sonra eski eşim onu aramıştı boşanma aşamasındayken aralarında tartışmışlardı falan bunun ailesi duymuş ona kızmış elalemin kocası seni nie arıyor diye...neyse bende kötüydüm o günlerde aradım onu bana bidaha beni arama seninle görüşmek istemiyorum ailem senin yüzünden bana kızdı falan dedi bende aramadım...bugün başka bi arkadaşım aradı napıyon ne ediyon falan derken dediki ben o senin 7 yıllık arkadaşını aramışım mzqnnn e ulaşamıyorum ne oldu dye..o 7 yıllık arkadaşımda gülmüş demiş aaa sen duymadın mzqnnn boşandı... sizce ben şimdi ne yapmalıyım ne demeliyim arayıp onu rezil etmelimiyim_?

Aman aramayın boşverin bence yüzünüze karşı dememiş en azından boş boğaz insan çok allaha havale edin.

Hiçbir şey yapma.
hayatına bak sen.
Boşanmışsın.
Yeni bir sayfa açmışsın bile hayatında.
o eski arkadaşını da unut,eski diyosun zaten hortlatmaya ne gerek var.

Benzer bir şey başıma gelmişti. Biz ciddi bir sağlık probleminden dolayı nişanımızı ertelemek zorunda kaldık, bunu duyan nişanlı bir "arkadaşım" da ciddi ciddi gülerek yüzüklerini yüzüme doğru uzatmış, yine gülerek hatırlayınca bile sinirlendiğim yorumlar yapmıştı. Ben hiçbir şekilde karşılık vermedim, terbiyesizle terbiyesiz olunmaz çünkü. Onun da başına nahoş şeyler geldi, ben de hiç onu aramadım, ilgilenmedim. Kendini değersizleştirecek herhangi bir tavır içine girme, boşver. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz, birinin acısına gülenin yanına kalmaz diye düşünüyorum.

kocandamı gözü vardı.......... kim ne derse desin kız arkadaş kadar potansiyel düşmen yok insana bide akrabalar ne zaman ne kazık atacakları belli olmuyo :19:

gülmüş ya resmen sanki cennet müjdesi gelmiş gibi gülmüş dilerim rabbim onunda başına versin...

Arkadaşlıklarınızı gözden geçirin eski arkadaşınız hoş olmayan bir şeyi gülerek dile getirmiş, ve yeni arkadaşınızda gelip bunu size müjdelemiş. yani birisi sizi üzecek bir davranış sergilemişse de diğeri sizin üzüleceğinizi bile bile gelip bunu size söylemiş, böyle bir ayrıntıyı biliyor olmanızın veya eski arkadaşınızın bildiğinizi bilmesinin size bir katkısı olmayacak. Gereksiz muhabbete girmeyin, boşverin.

Aranızda ne geçti ki sizin boşanmanıza sevindi de gülmüş anlamadım..?

Yani aranız bozukmuydu?

4 aydır da görüşmüyormuşsunuz, beni arama demiş.

Boşver gitsin...

Gülme komşuna gelir başına demişler..

Allah görür muhatap olma.

boşanmanıza niye sevinmiş onu anlamadım
aranız bozuk olabilirde böyle birşeye sevinmesi saçma geldi bana

ama siz de beddua etmeyin
beddua döner dolaşır sahibini bulur derler

Son düzenleme:
Bu olayı size anlatan arkadaşınız zaten size yakın olsaydı boşandığınızı bir başkasından duymazdı.

Bir gülüşme olayı olmuşsa o sizin boşanmanıza değil sizden haberi olmayan arkadaşınıza olan alaylı bir gülmedir.

Son düzenleme:
Ya bosver gitsin, ugrasmaya degmez!!!
ben olsam takmam bile boylelerini...
canini SIKMAKTAN baska bisey olmayacak ugrasinca emin ol.

Back
X