Yardim edin progestan verdi doktor!

Sedo112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
174
90
28
29
Bebegim 8 haftalik 3 gundur gribim hapsuruk oksuruk bi taraftan dunde kayinvalidemgilde temizlik yaptik aksama kadar gece yattigim yeri begendim diyebilirim sabahta bi konudan dolayi esimle kavga ettik biraz sinir krizi gecirdim agladim baya kasiklarim agrimaya baslayinca Acile gittik doktor bebegin iyi kalp atislari iyi ama kese etrafinda kanama var dedi progestan verdi dusuk olabilir dinlen dedi bu progestan nasi bi ilac kullanayim mi bilemedim

Doktor muayene sonucu vermis o ilaci sana tabiki kullanacaksin.. Hamilelerde dusuk olmamasi icin veriliyor.. internetten arastirabilirsin. Bebege zarari olsa vermezler zaten merak etme..
Bende 3 sefer tup bebek tedavisinde kullandim..

aferin deyip alkışlamak istiyorum seni

umarım basın göge ermiştir güzel kardeşim

geçirmiş oldugun krizlerın sonucunu böylelıkle almış oldun ,

içindeki mucizenın farkında değilsen hamıle kalamayanların yazdıklarını oku belki biraz daha dikkatlı olursun ,

ilacınıda ihmal etme bu arada

3 basarisiz tup bebek durumu yasayan biri olarak içimden gecipte yazamadiklarima tercuman olmussun..

3 basarisiz tup bebek durumu yasayan biri olarak içimden gecipte yazamadiklarima tercuman olmussun..

rabbımın bugunde ne kerametı varsa en kısa zamanda sevındırsın seni canım benımm

ben bıraktım artık çok sukur bır kızım var ona kardeş istedik olmadı 3 seneye yakın ugraş verdim artıkgeçen ay psikolaga gittim okdar yani düşün ,
artık hiçbirşey yapmıyorum , ama böyle düşünmedne hareket edenlerı görüncede gerçekten çok sınırlenerek yazıorum ,
kendıme engel olamıyorum ,

Sinirlenmekte cok haklisin..
Bende cok kiziyorum ama bisi demek gelmiyo artik icimden..
Allah razi olsun guzel dua'n icin
Rabbim sanada guzel kizini saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin..

Haklisiniz biliyorum oyuzdende biseydiyemiyorum ama esim destek olmuyor cok anlayissiz yoksa ben ister miyim bide yeterince yanlizim ailem uzakta esim ilgisiz iyice duygusallastim

Bende aynı senin gibi eşimle kavga ettiğimin akşamı kanamam olmuştu acile gittik aynı ilacı verdi dr tek yan etkisi çok uyuku ve sersemlik hali yapıyor cnm korkma kullan bebeğine zarar vermez şuan bebeğim kocaman oldu sağlıkla kucağıma aldım sende alırsın inşallah içini ferah tut dr nun dediklerinden çıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…