:çok üzgünüm:
şimdi kızlar benim saçlarım sarıydı Röflesini herkes çok beğenirdi. Dün kuaföre gittim çok profesyonel ve elit bir kuaför. Her zaman saçımı yapan kişi dediki bak dedi çok tatlısın zaten, gel saçının bir tel pembe atayım çok şeker olursun dedi. Ben saf da inandım:çok üzgünüm: sen bana güven bak süper olacak dedi amatek kelime ile berbat oldu. Pembe aktı diğer sarılarda kötü oldu. Anlatamam ya.. Rezil oldu saçlarım
Ben kızdım kuaföre patronu da kızdı biraz, gel yarın dediler, bakalım nasıl düzelecekse!
ya bildiğiniz bişey var mı?nasıl geçer bu nasıl düzelir en kısa zamanda?
Haftaya da işe başlıyorum bir de öğretmenim. müdür walla yer benikafamçokkarıştı
Sizce tekrar röfle tutar mı pembenin üstüne?
canım uzulme boyle neon renkler çok cabuk akıyor. yarın kolayca hallederler.
bi günde mi aktı boya anlamadım.. bide bi tutamına mı yaptı hepsinemi.. bi tutamsa sorun olmazda hepsi olmus gibi anlatmıssın.. bide pembe boyayan arkadaslarım var onlarınki ertesi gün yada hemen akmıyo kafam karıstı biraz.. yinede gecmiş olsun elbet düzeltirler..
peki alttan pembelik çıkar mı sence şekerim?
canım gecici boyayla boyamışlar. kalıcı olsaydı yıkarken dığer saçlarında pembemsi olmazdı. hatta yarın kuaforun yapacagı tek sey sanırımsaçını yıkamak olucaktır. eğer para ısterlerse bı işlem yaptırma. bıkaç yıkamaya duzelir rengi. saçını yıpratma boşuna kendinide yıpratma:) saçını kırlı duşun ışte yıkadıkçca eski halıne donucek[/QUOş
şekerim sanırım geçici bya değil çünkü yaptıktan sonra o gün kusturdu saçımı. sadece fosforluğu gitti pembesi kaldı. Forumdakilere beyaz sabunla yıka diyordun ya ben de yıkıyorum pembe olmuyo köpükler. Keşke geçici olsaydısenağlama
canım gecici boyayla boyamışlar. kalıcı olsaydı yıkarken dığer saçlarında pembemsi olmazdı. hatta yarın kuaforun yapacagı tek sey sanırımsaçını yıkamak olucaktır. eğer para ısterlerse bı işlem yaptırma. bıkaç yıkamaya duzelir rengi. saçını yıpratma boşuna kendinide yıpratma:) saçını kırlı duşun ışte yıkadıkçca eski halıne donucek[/QUOş
şekerim sanırım geçici bya değil çünkü yaptıktan sonra o gün kusturdu saçımı. sadece fosforluğu gitti pembesi kaldı. Forumdakilere beyaz sabunla yıka diyordun ya ben de yıkıyorum pembe olmuyo köpükler. Keşke geçici olsaydısenağlama
canım geçici olmasa bıle yınede gider pembemsiliği baksana koyu kahveler akıyor tuhaf bır renk oluyor. beyaz sabuna gerek yok bence. çünkü saçım sarı dıyorsun ıyıce yıpratma saçını. ınan 1 haftaya kadar gider. yanı oyle umuyorum:)
canım geçici olmasa bıle yınede gider pembemsiliği baksana koyu kahveler akıyor tuhaf bır renk oluyor. beyaz sabuna gerek yok bence. çünkü saçım sarı dıyorsun ıyıce yıpratma saçını. ınan 1 haftaya kadar gider. yanı oyle umuyorum:)
inş cnm saol. ben sık sık yıkayayım o zamn :1hug:
Canım o renk akar yıkadığında merak etme.
Yarın halleder kuaför.[/QU
Saol şekerim akıyor bende günde 3 kez yıkıyorum .:uhm: Fosforluğu gitti de hala pembe bakalım. Çarşambaya kadar yıkamaya sonra kuaföre gitmeye karar verdim.
Canım o renk akar yıkadığında merak etme.
Yarın halleder kuaför.[/QU
Saol şekerim akıyor bende günde 3 kez yıkıyorum .:uhm: Fosforluğu gitti de hala pembe bakalım. Çarşambaya kadar yıkamaya sonra kuaföre gitmeye karar verdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=179867
bu konuyu herkes okuyup bilinçlensin....
ama sonuçta kız boyayı akıtmak için yıkıyor sürekli yapmıyor bence bişey olmaz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?