Yardım edin sabirsizim

Gebelik

• Acik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Ebru kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
2
1
1
37
Arkadaslar Merhaba 3 senelik evliyim ve herkes gibi bende anne olmayı çok istiyorum. Hastalıgim bitti Klomen kullandım yumurtlama dönemin de de ovitrelle catlatma ignesi vuruldum. Eşimle beraber oldum ve 3 gün boyunca belim v3 kasiklarim çok ağrıdı. Duramaifm kan talihli yaptidim sağlık ocagina değer 19.41 çıktı kadin var da diyemem yok ta diyemem dedi. Iliskiden 1 hafta sinra sonra kan tahlili yaptridim.Çok muallakta ne olur bilgilerinizi benimle de paylaşın.

Arkadaslar Merhaba 3 senelik evliyim ve herkes gibi bende anne olmayı çok istiyorum. Hastalıgim bitti Klomen kullandım yumurtlama dönemin de de ovitrelle catlatma ignesi vuruldum. Eşimle beraber oldum ve 3 gün boyunca belim v3 kasiklarim çok ağrıdı. Duramaifm kan talihli yaptidim sağlık ocagina değer 19.41 çıktı kadin var da diyemem yok ta diyemem dedi. Iliskiden 1 hafta sinra sonra kan tahlili yaptridim.Çok muallakta ne olur bilgilerinizi benimle de paylaşın.
Gebelik var canim sadece 2 gunde bir tekrarlaman lazim bu testi 2 katina çıkiyosa saģlikli bi gebelik demek.erken ögrenmissin o yuzden degerin düsüktür

Canim catlatma ignesi de b-hcg hormonunu yükseltmiş olabilir. İğneden en az 2 hafta sonra adet olmadıysan test yaptırırsan kesinleşir hamilelik. Rabbim gönlüne göre hayirlisini versiN

Igne hakkinda bilgim yok yanliş olmasin yorumum ben degere göre yorm yaptim ama dedigin gibiyse beklemesi lazim biraz daha

Catlatma ignesi hcg iceriyor testi cok erken yaptirmissin. Insallah vardir ama. Adet gununde yaptirmalisin yani igneden 14 gun sonra ignenin salgiladigi hcg hormonu bitiyor zaten hamilelik varsa o deger yuksek cikar. Beklemelisin.

Ben de aynı şekilde iğne oldum bu ay şu an 11.günündeyim en az 14 gün beklemek lazım test için zor ama :(

Back
X