Yardim edin 🥲

Üzgünüm ama engel olabiliyor diye biliyorum ilaç başlaman lazım acilen düşmesi lazım bebek olsa bile sıkıntılı bir sürecin olabilir üzülme vakti zamanı neyse o zaman gelir inşallah Tshın ortaya çıkması iyi olmuş en azından
Ben zaten tiroid ilaci kullaniyordum,doktorum düsür dedigi icin düsürdüm..
yoksa düzenli sekilde kullanirdim ve degerim herzaman 0.11 veya 0,36 olurdu

Üzgünüm ama engel olabiliyor diye biliyorum ilaç başlaman lazım acilen düşmesi lazım bebek olsa bile sıkıntılı bir sürecin olabilir üzülme vakti zamanı neyse o zaman gelir inşallah Tshın ortaya çıkması iyi olmuş en azından
Ben cok saskinim cünkü 26.09 da bu deger böyle degildi 1 ay icinde oldu

Ya testte mi acaba bir yanlıslık var tekrar tsha baktırın cünkü 1 ayda bu kadar yükseldigini hic duymadım cok garip
Bu tsh flan adetliyken verilen kanda bakilmuyormu bende gecen ay adetin 3-4. Gunu gel dedi oyle kan verdim adetliyken verdiniz degilmi kan cunku saglikli dogru deger icin oyle cagiriyorlar

Bende cok pismanim ama zaten bu tsh degeriyle olmazdi catlatma ignesi yapmis olsaydim bile. Doktorumda iyi degilmis baksana yoksa tsh degerime bakip ona höre klomen verirdi
Screenshot_20231104_104849_Gallery.webp

Bu tsh flan adetliyken verilen kanda bakilmuyormu bende gecen ay adetin 3-4. Gunu gel dedi oyle kan verdim adetliyken verdiniz degilmi kan cunku saglikli dogru deger icin oyle cagiriyorlar. Bu bana verdikleri kagitti bak canim seni boyle cagirmadilarmi kan icin

Back
X