Yardım Edin Tecrübeli Annelerrrr... Akıntı sorunu

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
6
Bursa
9 haftalık hamıleyım. sarı ama kokusuz akıntım var bu ara. sızce normal mı...
bırde karnım buyuyo ve kasınıyo kaşımak ıstemıyorum çatlıyor mu sizce yardım edın

Karnım için badem yağı sürüyorum ben. Akıntı olayı içinse doktorunuza iletin mutlaka ileri düzeyde olması durumunda mantar tedavisi veriyor..

Karnım için badem yağı sürüyorum ben. Akıntı olayı içinse doktorunuza iletin mutlaka ileri düzeyde olması durumunda mantar tedavisi veriyor..

badem yağı yerıne zeytın yagınıda duymuştum oda olur mu acaba. bırde badem bağını nasıl suruyorsun haftada kac gun kac dakıka bekliyorsun brz anlatırmısın

badem yağı yerıne zeytın yagınıda duymuştum oda olur mu acaba. bırde badem bağını nasıl suruyorsun haftada kac gun kac dakıka bekliyorsun brz anlatırmısın

ben banyodan sonra pamuğa yada elime biraz alıp göbeğimin etrafına yanlara birazda aşağı kısmına sürüyorum.. Yani öyle belli bi günü yada bekletme gibi olayı yok vücuduma losyon sürer gibi uyguluyorum.. uygulamadığım zamanlarda oluyor unutuyorum bazen bu seferde karnımın yanlarına doğru kuruluk oluyor bide kaşıntı oluyordu badem yağına devam edince o ufak kaşıntılarda geçti karnımdaki..

9 haftalık hamıleyım. sarı ama kokusuz akıntım var bu ara. sızce normal mı...
bırde karnım buyuyo ve kasınıyo kaşımak ıstemıyorum çatlıyor mu sizce yardım edın

Benimde akıntım oluyordu. Koku, kaşıntı falan yoktu. Hamilelikte akıntı normal diye önemsemiyordum ama hergün 1-2 kere iç çamaşırı değiştiriyordum. Hatta doktorlarımdan birine söylediğimde hafif dozda içerdeki florayı düzenleyen bi fitil verdi. Kullandım ama geçmedi, o zaman hamilelikte normaldir dedim. Ama geçen hafta başka bir kadındoğumcuya yine söyledim, kontrol etmek istedi. 3 gün arayla kullanmam için 2 tane fitil verdi. Daha ilk kullanmada akıntım yok oldu. 2.fitilide kullandım pazartesi kontrole gideceğim. Keşke daha önce kontrol olsaymışım ve bu akıntıyı hiç yaşamasaymışım.

Çatlaklar için hazır kremler var ama pahalı ve kullanmak istemiyorum dersen evde karışım hazırlayabilirsin. Bana aile hekimi badem yağı sür demişti. Evde bir kavanoza koydum, biraz zeytinyağı ekledim, aktardan da kayısı ve kakao yağı alıp karıştırdım. Bazen kullanıyorum. Kaşınan yeri asla tırnaklarınla kaşıma, avuç içinle ovala, çatlamasın. Yağı elime sürüp hafif bi şekilde çatlama ihtimali olan yerlere sürüyorum. Göğüs ucu hariç göğsüme, karnıma, kalça, bacak iç kısımlarına.

ben banyodan sonra pamuğa yada elime biraz alıp göbeğimin etrafına yanlara birazda aşağı kısmına sürüyorum.. Yani öyle belli bi günü yada bekletme gibi olayı yok vücuduma losyon sürer gibi uyguluyorum.. uygulamadığım zamanlarda oluyor unutuyorum bazen bu seferde karnımın yanlarına doğru kuruluk oluyor bide kaşıntı oluyordu badem yağına devam edince o ufak kaşıntılarda geçti karnımdaki..

merhaba bende badem yağı kullanıyorum benimde kaşınmaya başladı peki sizde çatlama oldumu merak ettim işe yarıyormu badem yağı

simdi kizlar kendi deneyimlerimden yola cikarak soyliyim. Ben hamileyken karnima hic yag krem surmedim desem yeridir. 2 Tane 50 ml tup vardi kafama estikce masaj niyetine esime surduruyordum. Insan rahatliyor karnina masaj olunca. Bu catlama olayi biraz yapiya bagli benim karnim hic kasinmazdi ve catlamadi zaten. Karnimda kurulukta yoktu gerginlikte. Ama mesela birisini taniyorum surmedigi krem almadigi yag kalmadi sabah aksam uyguladigi halde vucudu catladi. Ama zaten normal sartlardada o kisinin kuru bir cildi vardi.

Bence onemli olan derinin esnek ve kuru olmamasi. Kuru cilt daha cabuk catliyor. Ve karniniz kasiniyorsa bu catlamaya isaret. uzgunum kizlar :26:

Meraba arkadaşlar ben aranızda bayadır varım ama sayfaya giremiyordum kızlar 24 yaşındayım 4yıllık evliyim 1kızım var sorunum AKINTI ve kokulu artık dayanamıyorum son 3 gündür idrarda yanma ve sıkıştım sanıyorum gidiyorum yok ama yanma var iç çamaşırım ıslak ve pis bir koku sanıyorum dışardanda alınıyo bu koku olayı lütfen yardımcı olun bana napmam gerekiyo doktorada gittim fitil iğne ilaç fayda etmedi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X