Evet duzeltmem lazim ama soyle bi durum var bu kadar olay olabilcegini bilsem asla yapmazdim uzun yazdim cunku onunda bana karsi yapdiklari var aslindaO kadar karışık anlatmışsın ki hiç bir şey anlamadım, sanırım iftira attın.
İftira attıysan düzeltmen gerek.
Kayinpederim onlarla bir araya gelmemem icin bana kizdi aslinda beni biraksaydi ben durumu duzeltecekdimValla bende anlamadım canım ya kayinpederin kizmasindan sonrası gelmedi
Gorumcem o gun sen benim kardesimle ugrasirsan bende senin nisanlini taniyorum olanlari soylerim demis kizda nisanli oldugunu soylememis nisanlisina dugune yakin soylemis cocukda heralde guven problemi oldu ki heralde birakmis cokda benim yuzumden gibi durmuyo cunku kendi soylememis nisanlanip ayrildiginiUzun yazman mesele değilde, karışık olmuş.
Kesin kes senin söylediğin yüzünden ayrıldılarsa buna eminsen, birinin vasıtası ile haber yolla yanlış anlaşılma olmuş diye.
Yalan söyledim falan deme sakın.
Ben sadece yolda kizla konusdum dedim ama ne konusduk napdik falan diye bisey demedim kayinvalidem de sabah ordaligi ayaga kaldirmis onunn oyle bisey yapcagini bilsem asla namusuna falan iftira etmedim aslinda sadece cani yansin istedim ama benimde canim yandi tovbe ediyorum bir daha boyle bisey yapmamUzun yazman mesele değilde, karışık olmuş.
Kesin kes senin söylediğin yüzünden ayrıldılarsa buna eminsen, birinin vasıtası ile haber yolla yanlış anlaşılma olmuş diye.
Yalan söyledim falan deme sakın.
Ayrilmalarindan yana kendimi suclamiyorum belkide bir fesile oldu dugune yakin boyle biseyin olmasi ama ister istemez kotu oldum sadece yoldaa konustuk diye soyledim canim sence cok kotu bisey miE seninle bir ilgisi yok ki ayrılıklarının o zaman, söylememiş daha önce nişanlandığını onların sorunu bu.
Hiç bulandırma o zaman ortalığı durduk yere
Allah razi olsun uzulmeme dayanamiyo ben 2 kez dusuk yapdim uzuluyo o konuda bana ama keske boyle biseye karismasaydiSende de ne kayınvalide varmış. Öp kız kaynananı başkasının ki olsa hoşuna giderdi
Senlik bir şey göremiyorum, kız kendisi dememiş daha önce nişanlandığını, yolda seninle konuştu diye ayrıldılarsa, sorun bu yüzden çıkmış olsa tamam diyeceğim ama sorun gizlemesi değil mi ?Ayrilmalarindan yana kendimi suclamiyorum belkide bir fesile oldu dugune yakin boyle biseyin olmasi ama ister istemez kotu oldum sadece yoldaa konustuk diye soyledim canim sence cok kotu bisey mi
Aynen benlik taraf onunla konusdum demem o beni kahrediyo keske oyle bisey demesem ama esime soyledim kizip yolda konusdum dedim ve esim tamam bir daha yapma diyip kapatti konuyu rabbimden tovbe et dediSenlik bir şey göremiyorum, kız kendisi dememiş daha önce nişanlandığını, yolda seninle konuştu diye ayrıldılarsa, sorun bu yüzden çıkmış olsa tamam diyeceğim ama sorun gizlemesi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?