Yardim edin vicdan azabından olucem

Ebrumrt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
97
37
8
Merhaba arkadaslar bana yardimci olun lutfen itiraf etmem gereken bi durum var ve bana yardimci olun canim cok sikkin gecen sene yasadigim bi olay esim 2 kez sozlenmis ayrilmis ilk sozlusu zamaninda cok canimi sikdi ben eski sozlulerinin adini bilmezken isim bile sormadim ne yasadiklarini bile sormadim bi sabah ise giderken gorumcemle kahvaltı yapdik ve facebook bakdim eski sozlusu surekli ekliyodu ve ben gorumceme sordum bu kim diye gorumcem bana sakin sil onu diye bagirdi 2 gorumcemle ayni yerde calisiyorum ben sonra diger gorumcem gelip bana eski sozlusu oldugunu soyledi bende tamam dedim ama gorumcem durmamis ve akrabalarini arayip ugrasmasin demis oda ben değilim o baskasi demis sonra ben tekrar paydos da yine bakdim ama bu sefer engellemis ve gorulmuyodu

Sonra yengemle ortak arkadasi varmis nisanliyken yengem anneme esimin eski sozlusu arkadasina ben istesem o benim yanimda olur demis ve canim cok sikilmisdi kimseye bisey demedim sonra evlendim ve sinirim gecmemisdi kursa gidiyodum ve surekli goruyodum yolda sonra esime onunla yolda karsilasip konusdugumuzu soyledim aslinda oyle bisey yokdu sadece onunda cani yansin istedim esim biraz onunla ailesiyle ugrassin benim nasil canim sikildiysa onunda sikilsin istedim ama esim bosver diyip gecdi sonra uzun zaman sonra esim kaynvalidemle konusdu yolda dikdik bakiyomus esimle kavga eder gibi konusdular dedi bende o an icin bisey diyemedim islerin bu kadar buyuyecegini bilsem soylermiydim sabah kalkmis karsi tarafi aramis agir konusmus karsi tarafin ailesi gorumceme gelmis benim olanlardan sonra haberim oldu sonra kayinvalidem yanima geldi ben boyle boyle yapdim dedi ve ben hic birsey diyemedim gorumceme gitmeye calisdim ama kayinpederim cok kizdi bana kiz gorumcemde kurana el basmis gorusmedik diye ve ben cok pismanim esime olanlari soyledim pisman olup ama yinede icim deki aci dinmedi kizlada gidip konusamam ha bu arada kiz nisanliydi gorumcem sen ugrasip durursan bende nisanlini taniyorum herseyi soylerim demis 1 ay sonra ogrendim ki kiz nisanlisiyla arasi bozulmus dugune yakin nisanlisi yuzuk atmis meger kiz nisanli oldugunu soylememis o yuzden cocuk nisan atmis sizde bu olayda benim buyuk sucum varmi nisan atmasinda sonucda kiz nisanli olduğunu soylememis biraz uzun oldu kusura bakma yin

O kadar karışık anlatmışsın ki hiç bir şey anlamadım, sanırım iftira attın.
İftira attıysan düzeltmen gerek.

O kadar karışık anlatmışsın ki hiç bir şey anlamadım, sanırım iftira attın.
İftira attıysan düzeltmen gerek.
Evet duzeltmem lazim ama soyle bi durum var bu kadar olay olabilcegini bilsem asla yapmazdim uzun yazdim cunku onunda bana karsi yapdiklari var aslinda

Uzun yazman mesele değilde, karışık olmuş.
Kesin kes senin söylediğin yüzünden ayrıldılarsa buna eminsen, birinin vasıtası ile haber yolla yanlış anlaşılma olmuş diye.
Yalan söyledim falan deme sakın.

Gorumcem o gun sen benim kardesimle ugrasirsan bende senin nisanlini taniyorum olanlari soylerim demis kizda nisanli oldugunu soylememis nisanlisina dugune yakin soylemis cocukda heralde guven problemi oldu ki heralde birakmis cokda benim yuzumden gibi durmuyo cunku kendi soylememis nisanlanip ayrildigini

E seninle bir ilgisi yok ki ayrılıklarının o zaman, söylememiş daha önce nişanlandığını onların sorunu bu.
Hiç bulandırma o zaman ortalığı durduk yere

Ben sadece yolda kizla konusdum dedim ama ne konusduk napdik falan diye bisey demedim kayinvalidem de sabah ordaligi ayaga kaldirmis onunn oyle bisey yapcagini bilsem asla namusuna falan iftira etmedim aslinda sadece cani yansin istedim ama benimde canim yandi tovbe ediyorum bir daha boyle bisey yapmam

E seninle bir ilgisi yok ki ayrılıklarının o zaman, söylememiş daha önce nişanlandığını onların sorunu bu.
Hiç bulandırma o zaman ortalığı durduk yere
Ayrilmalarindan yana kendimi suclamiyorum belkide bir fesile oldu dugune yakin boyle biseyin olmasi ama ister istemez kotu oldum sadece yoldaa konustuk diye soyledim canim sence cok kotu bisey mi

Sende de ne kayınvalide varmış. Öp kız kaynananı başkasının ki olsa hoşuna giderdi

Ayrilmalarindan yana kendimi suclamiyorum belkide bir fesile oldu dugune yakin boyle biseyin olmasi ama ister istemez kotu oldum sadece yoldaa konustuk diye soyledim canim sence cok kotu bisey mi
Senlik bir şey göremiyorum, kız kendisi dememiş daha önce nişanlandığını, yolda seninle konuştu diye ayrıldılarsa, sorun bu yüzden çıkmış olsa tamam diyeceğim ama sorun gizlemesi değil mi ?

Senlik bir şey göremiyorum, kız kendisi dememiş daha önce nişanlandığını, yolda seninle konuştu diye ayrıldılarsa, sorun bu yüzden çıkmış olsa tamam diyeceğim ama sorun gizlemesi değil mi ?
Aynen benlik taraf onunla konusdum demem o beni kahrediyo keske oyle bisey demesem ama esime soyledim kizip yolda konusdum dedim ve esim tamam bir daha yapma diyip kapatti konuyu rabbimden tovbe et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…