• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin ya çok kötüyüm:(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
nerdeyse 3 seneye yakın bi ilişkimiz var ama bu sene benim sınavlarım ve hastalığım olduğu için depresyona girdim nerdeyse ruh gibi yaşıyorum psikolojim bozuldu kendimi saldım zaten gittiğim okuluda sevmiyorum bu yüzden bu lise dönemim baya bi sarsıntılı geçti kendime hiç bakamıyorum canım istemiyo zaten haziranda ameliyat olcam sevgilimse bana destek olacağı yerde daha şikayet ediyo bana hep kızıyo yok sen böylesin yok sen şöylesin artık iyice bunaldım bana çapulcular gibi giyiniyosun kendine hiç bakmıyosun sürekli beş karış suratla geziyosun dedi iyide benim bu kadar derdim varken ben nasıl bişiy yokmuş gibi gülüp eğleniyim.bugünde bana buluşalım eğer aynı olursa ayrılalım dedimafoldumbenbana yardım edin yaa bi yorum yapın siz olsanız napardınız?lütfen bi akıl verin.

canim bence sevgilinle konusmalisin
en cok onun sana moral vermesi gerekirken
böyle tavirlar yapmasi seni daha cok üzdügünü
dile getirmelisin.. Sonucta gecici bi dönem bu
oda sabirla yaklasmali sana..ama eger ayrilalim diyorsa
sana destek cikmicaksa..varsin ayrilsin canim bos vericeksin
ozaman..gidene dur denilmez.. zaten demekki ilerdede
bi sorun yasasan destek cikmak yerine ayni tavri sergilicek..
sen üzme o tatli canini..kendini toparlamaya calis..
dua et..bak gör nasil gecicek hersey zamanla ins.:Saruboceq:

canımm biz erkeklere göre daha hassasız
seni anlamasını sağlamalısın,seni dinlemeli ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışmalı
ama herşey sende bitiyor
ilk olarak senin kendine çeki düzen vermen gerekiyor
nereye kadar böyle devam etmeyi düşünüyorsun
sen bayansın süslen püslen kuaföre git
iyi hissedeceğin şeyler yap

az önce konuştuk 14 şubatta buluşalım sana bi sürprizim var ama o zamana kadar beni görmüyceksin dedim sürprizimde şu o güne kadar kendimi toparlamaya çalışıcam ve o gün geldiğinde dersaneye gitmiycem kuaföre gidicem alışveriş yapıcam hediyesini verip ben senin istediğin gibi oldum ama sen benim istediğim gibi değilsin diycem ve onu terkedicem nasıl sizce?

Son düzenleme:
az önce konuştuk 14 şubatta buluşalım sana bi sürprizim var ama o zamana kadar beni görmüyceksin dedim sürprizimde şu o güne kadar kendimi toparlamaya çalışıcam ve o gün geldiğinde dersaneye gitmiycem kuaföre gidicem alışveriş yapıcam hediyesini verip ben senin istediğin gibi oldum ama sen benim istediğim gibi değilsin diycem ve onu terkedicem nasıl sizce?

Canım bence seni olduğun gibi kabul etmeliydi bu kadar sorunun varken sana köstek olmuş ama ben yinede bir kez daha düşün derim sınavlarında varmış kötü olacaksan bekle sınavların bitsin :teselli:

süper canım,değmez,onun seni sevdiğini düşünmüyorum...

niye acık dille söylemiyorsun ki
bana köstek olmak için mi? varsın hayatımda diye...

bu fikrinde fena degil...
Gecmiş olsun rabbim acil şifa versin :Saruboceq:

saçlarını aç fön yada maşa yap bu arada yaşın kaç ki her neyse güzel bi kıyafet seç biraz makyaj yap ve bu bulduğun ayrılma metodu içinde seni kutlarım ona kapak olur

sen güzel giyince mi sevicek seni
güzel giyin saçını da yap ve o gün sen ayrıl
evet bence de böyle gitmez de.

bak daha bu yazını okumadan aynı düşünceyi şeyi yazmışım.aklinialirimsmile

ya ben bunu okuyunca bi kötü oldum ya 3 yıl dile kolay emek ver sen hayatının 3 yılını feda et ama sen çulsuzsun deyip lafı koysun ne bu ya üstelik ameliyat diyosun bu erkeklerde zzerre kadar beyin yok ya çok benciller insan bu durumlarda sevdiğine dört elle sarılır aynı durumda o olsa eminim sen bunu yapmaz ona sahip çıkardın

bence böyle şeylere gerek bile yok...
yol ver gitsin zaten belli sıkıntılı bi dönemden geciyosun sana destek olacağına köstek oluyor beyefendi..
Tamam her kadın bakımlı olmak zorunda ama buda ayrılık sebebimi canım güzelsen yanımda ol çirkinsen ayrılalım
Çocuk oyuncağımı bu yaptığı hatanın farkına varamıyorsa eğer daha fazla değer vermeye değmez..
Hiç bi zaman kendinden ödün verme canım..

yok yok yapsın ya ben tuutum vallahi kalsın orda beyfendi öylece

Sevdecim bak görürsün bu plan işe yaramaz...:delphin:
Süslenip gidicek oğlan pişman olucak bi iki güzel söz söyliyecek..
Bizim yelkenler suya...:jeyyar:
Bence kendini geri çeksin eğer gerçekten seviyorsa hatasını anlar..
3yıl dile kolay...

ayy bana çapulcu dicek, beş karış suratlı dicek
bunları anca dıt dıt dıııt eşliğinde söyleyebilir, çünkü telefon yüzüne çoktan kapanmış olur :mymeka:
hayatım ne mecburiyetin var bu hayvani yaratığa, yol ver gitsin, hatta ne yol verceksin
yollarına tükür :umursamaz:

belki daha bunu algılayacak yaşta değilsin ve herkes payına düşeni çekmek zorunda gibi hissediyorsun ama
emin ol o ukala dümbeleğinin dışında kalan hayatta hiçbir şeyi çekmek zorunda değilsin.
ayrıca hastalığına inat gül gez, hayatın her anının tadını çıkar,

şu kendine acıma modundan çık annem olumunekankayizsmile

geçmiş olsun öncelikle..
ama kendini salmanı doğru bulmadım ki bi sevgilin varkenn..
eğer böyle devam etceksen ve sevgilinin bundan şikayetçi olmasından hoşlanmıyorsan ya ayrıl yada çeki düzen ver tamam seni sever,anlar ama bakımsız bi sevgilisi olmasını kimse istemez...haklı çocuk

3 yilin sonunda bi adam boyle laflar edebiliorsa ondan hayir gelmez pek bence..
ama sen de kendini toparlamalisin tamam hayatta her zaman isler yolunda gitmez ama hicbirsey bizden mutluglgumuzdan sagligimizdan degerli degil demi..
once sagligina sonra da kendine coook dikkat ediyorsun.
gecmis olsun cnm,,

Back
X