Yardım edin yaptığı şeyin amacı ne

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.276
3.056
133
ablalarım kardeşlerim hepinize iyi akşamlar
Önceki konumu biliyorsanız engellenmiştim nişanlık tarafından, annesi telefonu açmadı diye falan neden açmadı falan diye sordun mu diye sormuştum vs Sevgililer günü akşamında oldu Sevgililer günü diye bana hediyeler aramalar şarkı söyleme dinletme ve bana o kadar güzel konuşuyordu ki anlatamam ara sıra böyle sinirleniyor Ben hep peşinden gittim neyse
GÜNCEL: 14 şubar akşam engellemişti, 15 şubar öğle olmadan engeli kaldırdı ve ben whatsapa girmeyince gizlilik ayarı yaptı bende girdim mecbur birkaç durum paylaştım ona bakmaya girmiyorum diye ne paylaşsam bakıyor ama hala ses seda Yok ne yapmaya çakışıyor ? Onun adım atması benden özürler dilemesi ve benim burnunu sürtmem geeek biliyorum.
Bu arada ayrıl diyenler söylemesi kolay bende bilirdim ayrılmasını ben size danışıyorum bana yardım edecek kişiler yazsın, yargılayacaklar değil.

Sen yaz küfür etsen de engellesen de seviyorum de hatta özür de dile devam edin emi.
Senin istediğin olmayacak o özür dilemeyecek sende burnunu sürtemeyeceksin. Yahu sana küfür eden adamın burnunu nasıl sürtecen az mantıklı ol azcık bak minnacık.

Sen yaz küfür etsen de engellesen de seviyorum de hatta özür de dile devam edin emi.
Senin istediğin olmayacak o özür dilemeyecek sende burnunu sürtemeyeceksin. Yahu sana küfür eden adamın burnunu nasıl sürtecen az mantıklı ol azcık bak minnacık.
Bunun cevabını bilsem buraya sormazdım, özür dilicem falan mı dedim ben ne alaka yani ?

Bende bazen bunu anlamiyorum. Danis bize Ama Sana akil veremeyiz ki kendi secimin ve kendi secimini yapmak zorundasin: ben Sana ayril demem zaten Benim haddime degil bunu soylemek.
- seviyormusun?
- asikmisin?
- gururlumusun?
- guveniyormusun?
- Onsuz yapabilirmisin?
- saygi var mi?
- onunla konusabilirmisin?

Bende bazen bunu anlamiyorum. Danis bize Ama Sana akil veremeyiz ki kendi secimin ve kendi secimini yapmak zorundasin: ben Sana ayril demem zaten Benim haddime degil bunu soylemek.
- seviyormusun?
- asikmisin?
- gururlumusun?
- guveniyormusun?
- Onsuz yapabilirmisin?
- saygi var mi?
- onunla konusabilirmisin?
Keşke buradaki bazı ablalarım da sizin gibi olsa

Nişanlıyken ayağına taş değse
- bişeyin varmı hayatım ..:KK200:
Evlenince ayağına taş değse
- gözün körmü koca taşı görmedin ne sakar kadınsın sen ... :halay:
OLUR ...
Seninki daha sevgiliyken küfür ediyor !!! Evlenince ne olacak acaba bi düşün istersen ? Şu vazgeçilmez izlenimi verip milletin kıçını kaldırmaktan nezamn vazgeçeceksiniz :duduk::kızgın:

Keşke buradaki bazı ablalarım da sizin gibi olsa

Zaman Tani Kendine nisanli sureci zaten daha Cok bir birini tanimak dir. kufur konusunu bilmiyorum Ama biraz Kendine Zaman tani ve kafani topla. Suan aniden karar verme. Iliski Cok emek isteyen bi sey ve bi kararla hersey yikilabilir. Bi muddet konusmayin bir birinizle. Ve O sirada liste yapin kendinize iyi huylarini yazin ve degisik sevmediniz huylarini yazin ve degistirmek istediniz seyleri yazin. Sonra kendinize sorun...onunla bir omur gecirebilirmiyim hazirmiyim?

Bunun cevabını bilsem buraya sormazdım, özür dilicem falan mı dedim ben ne alaka yani ?
Engelledi baktı ki ulaşmadın engeli kaldırdı ki yaz diye. Ne yapmaya çalıştığını söylüyoruz işte adam alışmış küfür etse de engeli bassa da döneceğine rahat takılıyor olay bu.

Nişanlıyken ayağına taş değse
- bişeyin varmı hayatım ..:KK200:
Evlenince ayağına taş değse
- gözün körmü koca taşı görmedin ne sakar kadınsın sen ... :halay:
OLUR ...
Seninki daha sevgiliyken küfür ediyor !!! Evlenince ne olacak acaba bi düşün istersen ? Şu vazgeçilmez izlenimi verip milletin kıçını kaldırmaktan nezamn vazgeçeceksiniz :duduk::kızgın:
Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani

Engelledi baktı ki ulaşmadın engeli kaldırdı ki yaz diye. Ne yapmaya çalıştığını söylüyoruz işte adam alışmış küfür etse de engeli bassa da döneceğine rahat takılıyor olay bu.
Şimdiki amacı ne olur hala ses seda Yok abla ya ben artık kendimi geri çekicem cidden ayrılmak istiyorum izlenimi vericem abla

Şimdiden küfür eden yarın bir gün el kaldırır aldatirda...
Kendine bu eziyet niye ?
Neden bu denli ödün vermek?
Göz göre göre ateşe atmak kendini?

"Seviyorum falan filan fesmekan" diyeceksin...
Sormadım farzet...

Zaman Tani Kendine nisanli sureci zaten daha Cok bir birini tanimak dir. kufur konusunu bilmiyorum Ama biraz Kendine Zaman tani ve kafani topla. Suan aniden karar verme. Iliski Cok emek isteyen bi sey ve bi kararla hersey yikilabilir. Bi muddet konusmayin bir birinizle. Ve O sirada liste yapin kendinize iyi huylarini yazin ve degisik sevmediniz huylarini yazin ve degistirmek istediniz seyleri yazin. Sonra kendinize sorun...onunla bir omur gecirebilirmiyim hazirmiyim?
Tamamdır abla ama şimdiki amacı ne yani kafam karıştı benden mi adım bekliyo daha çok bekler gerçi

Şimdiden küfür eden yarın bir gün el kaldırır aldatirda...
Kendine bu eziyet niye ?
Neden bu denli ödün vermek?
Göz göre göre ateşe atmak kendini?

"Seviyorum falan filan fesmekan" diyeceksin...
Sormadım farzet...
O kadar yapacak birisi değil aldatma hele öyle bi karakterde değil Allah korusun

O alismis her kavgada Sen Ilk adimi atmissan alismisdir ve biliyordur Bana kiyamaz O gelicek diye. Ve kendisi galiba Cok Iyi manipule edebiliyor seni. Inan eskiden ne derlerdi kacan Kovalanir ve Sen bayansin O erkek biraz O erkek rolünü oynasin...

Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani
Başkasına sormuşsun ama ben yazayım. Dönüp özür dile diye bekliyor. Geçmiş siniri şimdi egosunu pohpohlatmak istiyor.
Senin bu gidişatınla o adam istediğini de alır. Azıcık düşünsen kıran mı girdi erkeklerin soyuna? Kendi kendine neden bunu yapar biri? Anlayamıyorum yani.
Şimdiden küfürler, en önemli kişi benim bu ilişkideki tavırlar.. Ne desem boş

Back
X