Yardim edin

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Artik konu acmamdan biktiniz bikiyorum. Ama ne yapmam gerekir nolur birsey onerin.
Arka arkaya sinir krizleri gecirmeye basladim. Tabi esim de bunlara sahit oluyor. Istanbulda da ayniydim, geldim yine ayniyim. Ama istanbulda en azindan hemen psikolog bulmustum, burada en az 6 ay bekleme sureleri var. Psikiyatristten randevumu aldim. Ama bunlari yazarken yeni bir sinir krizi daha geciriyorum. Acilen hastaneye mi gideyim? Sakinlestirici igne yaptirmam cozum olur mu?

Sorununuz nedir ve orası neresi neden 6 ay bekliyorlar?
Sorunu hic sormayin, sadece sunu diyeyim, bir onceki konularimi okuyunca terapiye ne kadar ihtiyacim oldugunu anlardiniz.
Maalesef burada bekleme suresi cok uzunmus. Cidden kotu.

Madem bu kadar sık oluyor hastanede yatarak tedavi hizmeti mi alsanız?
6 ay çok uzak bi tarih
Sakinleştirici de anlık etki etmez mi?

Neden 6 ay bekleniyor anlamadım. Ben burda hiç bir doktoru 6 ay beklediğimi hatırlamıyorum. Hastaneye gidin zaten gerek gördükleri durumda yanı sizin talebiniz doğrultusunda da yatışınızı yaparlar.
Geçmiş olsun :KK64::KK64:

Artik konu acmamdan biktiniz bikiyorum. Ama ne yapmam gerekir nolur birsey onerin.
Arka arkaya sinir krizleri gecirmeye basladim. Tabi esim de bunlara sahit oluyor. Istanbulda da ayniydim, geldim yine ayniyim. Ama istanbulda en azindan hemen psikolog bulmustum, burada en az 6 ay bekleme sureleri var. Psikiyatristten randevumu aldim. Ama bunlari yazarken yeni bir sinir krizi daha geciriyorum. Acilen hastaneye mi gideyim? Sakinlestirici igne yaptirmam cozum olur mu?

Ya dalga geçmek gibi olmasında sinir krizi geçirmek nedir ya
Önüne gelen sinir krizi geçiriyor. Bunları yazarken sinir krizi geçiriyorsunuz ya nasıl oluyor bu gerçekten aklım almıyor.

Back
X