Yardım edin.....

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
35
Ankara
arkadaşlar ben napayım bilmiyorum sevgilim var 1.5 yıldır çıkıyoruz aynı okuldayız ilk zamanlar bana o kadar ilgiliydi ki herkes imrenerek bakardı bize sevdiğini hissederdim gözlerinde kendimi bulurdum adeta... ya sonrası şimdi ilgilenmiyor benle msj bile atmıyor doğru düzgün sevmiyor sanki beni ne desem hemen tartışma tartışma çıkıyor beni anlamıyosun diyo bana ama ben onun herşeyine fedakarlık yapıyorum tartışınca haksız olsada ben özür diliyorum kaybetmek istemiyorum onu napayım bn yardım edin nasıl davranayım:1no2:

Bence hiiiç üstüne düşme...

Belliki ya ılktekı heyecan bıttı yada artık senı ıstemıyor. :delphin:

Ve sakın haksızsan özür dıleme,ezilirsin.Nerden bılıyorum,kendımden...

Bende hep ılışkımız devam etsın dıye sustum,tepeme cıktı.Salla canım,o ılgılenmıyosa sende ılgılenme,tatlanırsın,senı kaybedecegını anlarsa düzelır belkı.Yok düzelmıyosa yol ver gitsin.
:kahve:

canım sanırm ilişkısınız mıladın doldurmak uzere daha 1.5 senede ılgıızse oooooooooo bir erkek eger bu kadar cabuk sıklıyorsa zatensana ıyı bır es olmaz sadece gunluk olur
bır kısının cabası ile birseyler yurumez ve haksız yer ozur dıleme ve senınkarsına senı hakeden gercekten seven ckacaktır emınım senı haketmıyor tek taraflı hıç nir işlşki yurumez ıkı tarafta tampon olmalı dare etmelı desteklemelı zaten bıtmıs ılıskınız ısmını koymak ve nokta lamak lazım terkedılen olma sen bıtır eger sevıyorsa zaten yalvaracaktır da bıtrmek ıstıyorsa zaten tamamder medenı bır sekılde bıter en azından gıden sen olursun terkedılen o senın için zaten zor bır donem sınavarda var bu konuyu kapat derslerıne yogunlas yasın daha cok kucuk karsına neler çıkacak bunlar bır donem

canım kaçan kovalanır hiç üstüne düşme,onu çok düşünüp kendine dert edinme,başka uğraşlar bul arkadaşlarınla plan yap eğlen dağıt kafanı...o sendeki durumu fark edip üstüne düşer ya da zaten istemiyordur ayrılık için bahanesi olur..eğer 2. söylediğim olursa da üzülmene değmez daha önüne seni seven çok erkek çıkar kulun kölen olurlar...onda da baştan hata yapmazsın her durumda sen özür dileyip üstüne düşüp kendini ezdirmezsin...canına yazık yapma böyle üzme kendini derslerine yoğunlaş..önünde pırıl pırıl bi gelecek,yaşanmamış mutluluklar var unutma!!!

arkadaşlar ben napayım bilmiyorum sevgilim var 1.5 yıldır çıkıyoruz aynı okuldayız ilk zamanlar bana o kadar ilgiliydi ki herkes imrenerek bakardı bize sevdiğini hissederdim gözlerinde kendimi bulurdum adeta... ya sonrası şimdi ilgilenmiyor benle msj bile atmıyor doğru düzgün sevmiyor sanki beni ne desem hemen tartışma tartışma çıkıyor beni anlamıyosun diyo bana ama ben onun herşeyine fedakarlık yapıyorum tartışınca haksız olsada ben özür diliyorum kaybetmek istemiyorum onu napayım bn yardım edin nasıl davranayım:1no2:

Cnm bende aynı okuldayım ve bizde 1,5 yıldır beraberiz aynen dediğin gibi oldu bizimde yavaş yavaş ilgisizlik başladı şmdi ise ara verelim dior.
ama sonuçta 3-5 günlük bi beraberlik değil bu 1,5 yıl.
oda anlar bi gün seni kaybedince kıymetini geri döner.
hiiiç üstüne düşme bence..
dmişsin her istediini yabıorm.
tabi senin onu sewdiğini bilio o yüzden bu kadar rahat dawranıo
kes bakalım ilgi alakayı bak nasıl olcak.

herkesın ortak sounu bu ılgısızlık ;))

sen uzak dur kı bıraz değerını anlasın o dussun peşıneee

Canım hep öyle olur zaten.
Erkekler ilgi göstermezler bizde ilgisizsin desek anlayışsız oluruz.
Üstüne düşme boşver seni severse zaten hatasını anlar ilgilenir o senin peşinde koşar sakın taviz verme bence:1no2:

Fazla Üstne dÜŞme bence neden hep sen ÖzÜr dlosun kı erkekler hep baŞta Öyleler sonra noluoa bı ılgısızlık tuaf hareketler genede ılk Önce bı konuŞ al karŞına sebep Ögren sonra kararını ver bı aratırma yapsana yanlıŞ karar verme genede bazen gelıolar bunlara Üzme kendını

Bencede hiç üsütne düşme...
Özürde dileme. Bırak hatasını anlasın.
Hatasını anlamazsa dogru yoldayım diyip aynı yolda devam eder:1closedeyes:

Back
X