yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi peri1616
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim de arkadaşınkine benzer bir sorum olcak lütfen kızmayın ama korkuyorm gerçekten:( ben de nişanlımla yüzeysel olarak ilişkiye girdim başka bişey olmadı ama zevk suyu değdi mi bilemiyorum bende polikistik over var adetlerim çok düzensiz bu ay farlutal kullanmaya başladım en son adetim normal gününden 1 hafta önce olmuştu ilişkinin olduğun dönemde adetime daha 2 hafta vardı ama çok fazla belirti vardı aynı zamanda o günlerde farlıtal da kullanıyordum. şimdi ise adet belirtilerim nerdeyse yok oldu tam 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor benim normalde de belirtilerim düzensizdir aşırı olur sonra yok olur bazen ama bilemiyorum çok korkuyorum gerçekten:( okuduğum kadarıyla zevk suyuyla hamile kalmak imkansız gibi birşey ama sizce ihtimal var mıdır hamile kalmış olabilir miyim lütfen yardım edin:(

Lütfen yardim edin
Bu siteye yeni uye oldum konu nasil acilir bilmiyorum mesaj yazma yeri olarak burayi buldum buraya yazacagim cevap verirseniz cok sevinirim sevgilimle iliskiye girmedik bakireyim penisini bana degdiriyordu penisinden zevk suyu bana degmedi ama degmis olmasindan supheleniyorum icime girmedi zevk suyu distan degse hamile kalir miyim? Lutfen cevap verin cok korkuyorum

Back