• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin:((

sezeniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
20
0
36
İstanbul
2 yıllık bi ilişkim bitti.erkek arkadasım aşırı derecede kıskançtı ve ben onu 2 sene boyunca idare ettim.hep afettimm.sayısız defa salya smük ağlamıştır.ama şimdi ben arkadımda kalmak istedim diye beni bıraktı.şuanda onun için benden kötüsü yok.bütün hayatını ben etkilemişim.ailesi ve arkadasları beni istemiyomuş.o beni çok seven insan gitmiş yerine acaip bişe gelmiş...benneyaptımki

canım madem sana değer vermiyor bırak bitsin zaten2 yıl
az değil ama umarm çok daha iyileriyle karşılarşşın
daha kendi iradeini sağlayamayan bi kişi anlaşılan
onun bunun yönlendirmesiyle hareket ettine göre..
sabır diliyorum sana:))

cnm boşver yaaa bırakırsa bıraksın kendini bunu için mi üzüyosun daha senin karşına neler nlere çıkar hiç merak etme allahtan yol yakınken ayrılımşınız...

ben hep herşeyi düzeltmeye çalışrken o bir kalemde sildi beni.belkide şuan bunu hazmedemiyorum..ben nie bunu ona yapamadımm.

Son düzenleme:
Beyniniz bu ilişkinin doğru olmadığını kabul ediyorsa kalbiniz için de en iyi ilaç zamandır. Çok klasik bir lafır ama zaman inanın herşeyin ilacıdır. Geriye baktığında da kendini bu ilişki için harcadığın çabalara, duyduğun acılara gülerken bulursun. Böyle bir sebepten senden ayrılıyor ve başkalarının seni istemediğinden bahsediyorsa zaten hiç durmasın senin yanında. Daha önünde yaşanacak yıllar var. Biraz zor gelir ilk başlarda ama hayatının geri kalanını sorunlu bir ilişki ile geçirmektense bir kaç ay kalbi kırık gezmek daha iyidir. Allah seni gönlüne göre iyi insanlarla karşılaştırsın.

canım madem sana değer vermiyor bırak bitsin zaten2 yıl
az değil ama umarm çok daha iyileriyle karşılarşşın
daha kendi iradeini sağlayamayan bi kişi anlaşılan
onun bunun yönlendirmesiyle hareket ettine göre..
sabır diliyorum sana:))

yaa bir görseniz okdar cok seviyoduki deegr veriyodu ki hepsi yalanmışş..ayrıljam diyodum bırakmıyodu.şimdi ben en zayıfken bıraktı..senağlama

yaa bir görseniz okdar cok seviyoduki deegr veriyodu ki hepsi yalanmışş..ayrıljam diyodum bırakmıyodu.şimdi ben en zayıfken bıraktı..senağlama

hepsi yalandı. yalanla daha fazla yaşamayacaksın.:umursamaz:

onun yalancı olduğunu düşünürsen daha kolay atlatırsınaklinialirimsmile

okadar emeğime okadar çok üzülüyourm ki.kimseye değer vermijem artık.bide bana gelmiş diyoki sevmiyorum artık seni.onun istediği gibi bi kız değilmişim.iki sene peişnden koş sora istemiyorum seni de.

Son düzenleme:
Bana da aynısı oldu canım. Ben seni artık bırakmam diyordu.
Ama bıraktı. Çook acıar çektim ama geçti gitti..
Sözler, laflar hep yalan..Onları düşünüp üzülme.
Şimdi kötü hissediyorsun bu çok normal ama bitecek hepsi.
Azıcık sabret. :delphin:

Bana da aynısı oldu canım. Ben seni artık bırakmam diyordu.
Ama bıraktı. Çook acıar çektim ama geçti gitti..
Sözler, laflar hep yalan..Onları düşünüp üzülme.
Şimdi kötü hissediyorsun bu çok normal ama bitecek hepsi.
Azıcık sabret. :delphin:

keşke hemen geçse.hiç üzülmesem.güsel günleri düşünmesem.ama beni seviyodu demesm...keşke keşke.....sora dönmedimi geri?

telefonlarımı açmıo,msjlarıma abuk subuk cvblar verio bazen vermio,sora kafasına gelinje msj atıyo gecenn bi vakti nefret ediyorum senden diye.böle böle en son sesim bile onu rahatsız ediyomuş öle dedi bana.

telefonlarımı açmıo,msjlarıma abuk subuk cvblar verio bazen vermio,sora kafasına gelinje msj atıyo gecenn bi vakti nefret ediyorum senden diye.böle böle en son sesim bile onu rahatsız ediyomuş öle dedi bana.

önüne bak artık

nefret ediyor belli kikafamçokkarıştı

onun peşinden koşman onu geri getirmez, daha da nefretini büyütür.

bu laflardan sonra geri dönerse kabul edecek misinbilmiyorumkismile

anlıyorum 2 yılın,güzel günlerin aklına geliyor ama önündeki 50 yılını seni sevmeyen ve sana bu kadar kötü davranan bile ile geçseydi daha mı iyi olacaktı:1no2:

sizde bir problem yok ki... aşklar zamanla biter... bunu kabul etmek zorundayız... türlü türlü hayat hikayeleri var hayatta.... siz peki ondan neden ayrılmak istediniz... şimdi o kaçıyor siz kovalıyormusunuz gibi olmuş...
öğrenci olabilirsiniz ama kısa yaz tatilide olsa biryerler girip çalışın tezgahtarlık bile yapabilirsiniz... inanın bu size çok şey kazandırır...hiç bir işide küçümsemeyin.... siz iyi eğitim alabilirsiniz tüm öğrenciler tezgahtarlık yapabilir..

aşkı boşverin paraya bakın ... yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana ...

tatil yaparak acınıza acı kadarsınız. boşlukta yine onu düşüneceksiniz.. o yüzden sportif faaliyetler katılın... düşüncelerinizden arının...

çok kısa yazmışınız aslında hikayenizi.... yaşınız genç... bambaşka bir aşk çıkar karşınıza sizde unutur gidersiniz... sevdiğiniz bir eşyyaı kaybettiniz artık ne nefret edin nede sevmeye devam edin... kısaca sizi oyalayaca başka işler yapın hemen çalışmaya hayatına atılın... para kazanın :D bakın nasıl unutuyorsunuz....

işte mantıkısz olanda burası....ben nie nefret edmiyorum.o nası nefret edebiliyo??yok bende bi problem var heralde:)

duygular mantık dinlemez

duygularda mantık arama

sen sevebilirsin ama o sevmez hatta nefret bile edebilir.

her hissettiğimiz şey karşılıklı olmaz ki:lepi:

kimsede problem yok aklinialirimsmile

duygular mantık dinlemez

duygularda mantık arama

sen sevebilirsin ama o sevmez hatta nefret bile edebilir.

her hissettiğimiz şey karşılıklı olmaz ki:lepi:

kimsede problem yok aklinialirimsmile

ben onu istemezken çok seviyodu nezaman benonun üstüne düştüm barışmaya çalıştım nefrete eder oldu?mantıksızlık burda galibaa:)

sizde bir problem yok ki... aşklar zamanla biter... bunu kabul etmek zorundayız... türlü türlü hayat hikayeleri var hayatta.... siz peki ondan neden ayrılmak istediniz... şimdi o kaçıyor siz kovalıyormusunuz gibi olmuş...
öğrenci olabilirsiniz ama kısa yaz tatilide olsa biryerler girip çalışın tezgahtarlık bile yapabilirsiniz... inanın bu size çok şey kazandırır...hiç bir işide küçümsemeyin.... siz iyi eğitim alabilirsiniz tüm öğrenciler tezgahtarlık yapabilir..

aşkı boşverin paraya bakın ... yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana ...

tatil yaparak acınıza acı kadarsınız. boşlukta yine onu düşüneceksiniz.. o yüzden sportif faaliyetler katılın... düşüncelerinizden arının...

çok kısa yazmışınız aslında hikayenizi.... yaşınız genç... bambaşka bir aşk çıkar karşınıza sizde unutur gidersiniz... sevdiğiniz bir eşyyaı kaybettiniz artık ne nefret edin nede sevmeye devam edin... kısaca sizi oyalayaca başka işler yapın hemen çalışmaya hayatına atılın... para kazanın :D bakın nasıl unutuyorsunuz....

aslında biliyorum aşklar başlar ve bigün biter.ama keşke bukadar basit olsa söylendği gibi.kurulan hayaller,verilen sözler....bilmiyorum ya belkide şuanki duygu yoğunluğumdan dolayı bukadar hassas düşünüyorum.ama onu çok seviyorum..belki ilişkimzi yaşarken onun yaptığı kıskançlılardan dolayı fazla gösteremedim.onun burukluğuda var içimde.
böle olsun hiç istemezdimm...:gitme:

Back
X