eylul0135 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2010 23 1 36 Adana 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul0135 #1 arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ve dün akşam benden kanla karışık kahverengimsi bi akıntı geldi çok korktum acaba bi sorunmu var ama bebeğim hala oynuyo çok korkuyorum lütfen bilgisi olanlar cvp yazsın şimdiden çok tesekkürler....
arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ve dün akşam benden kanla karışık kahverengimsi bi akıntı geldi çok korktum acaba bi sorunmu var ama bebeğim hala oynuyo çok korkuyorum lütfen bilgisi olanlar cvp yazsın şimdiden çok tesekkürler....
duruxsxah Nirvana Kayıtlı Üye 25 Ocak 2007 4.553 5 641 Konya 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul0135 #2 hemen doktora git istersen...zararsız birşeyde olabilir önemli bişeyde..işi şansa bırakma...bazen hormonların iniş çıkışlarından kaynaklı kanamalar olabiliyomuş...
hemen doktora git istersen...zararsız birşeyde olabilir önemli bişeyde..işi şansa bırakma...bazen hormonların iniş çıkışlarından kaynaklı kanamalar olabiliyomuş...