yardım edin:((((

aslinda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
35
0
86
Ankara
slm iki senedir evliyim,eşim düzelir diye bekliyorum hiç düzelme yok.artık boşanmanın eşiğine geldim.sinirlerim harap oldu.sorun eşimin ailesi ve kendisi.ailesi için hep beni üzüyor ve aglatıyor.kadın gibi küsüyor,barışan hep benim.arkadaşlar bir haftadır bulunduğum yerde elektirik yok su yok.çalıştığım için akşamları genellikle elektiriğim oluyor su yok.bu hafata cumartesi günüde çalıştık.pazar gününede plan yapmıştık,ankaraya gidip (ankara bulunduğum yer 30 dak) haftaya düğün var kıyfet alıcaktık.mutfak alışverişi falan.derken eşimin babası aradı,uzaktan misafirleri geldiğini ve piknik için bize geleceklerini söyledi.eşim hiç teredüt etmeden tamam dedi.ya çalışıyorum evde su yok elektirik yok,temiz değil evim.ve onuda geçtim plan yapmıştık bu kadarmı önemsizim:( neyse aradı babasını pazar günüde çalışacağımızı söyledi.pazar günüde yattı yatağa kalkmadı,olurda babası bu tarafta pikniğe gelirse ayıp olurmuş.koptum tabi ,yok evde huzuru yokmuş yok sabah 4 de kadar uyuyamamış.birazda beni düşünse,her hafta sonu bir akrabası kesin geliyor bize.yeni piknik yeri olduk.bir hafata sonuda gelmeyiversinler:( zaten kaynanamda düşünce olsa kız çalışıyor elektirik suyuda yok perişan oldular gitmeyelim demek yok.vallahi bıktım artık ailesi söz konusu olunca bana düşman oluyor.eşim yok sanki oan.onlar için üzüp duruyor kendini.zaten ramazanda gelip kalacaklar,benmi iyi niyetliyim bunlarmı kötü anlamadım.

nasi yani sizin eviniz piknik alanimibilmiyorumkismile
gidiyolarsa gitsinler piknige illa sizdemi gitmeniz lazim
bide ramazanda sizde niye kaliyolar anlamadim, noluyormuski ramazanda
simdi sen birde isden gelip iftarmi hazirlican yoksa kaynanan sen gelene kadar hazirlarmi:2:

İyi yapıyorsunuz boşverin.
Bırakın otursun üzülsün ailesi için.
Siz yine yapacağınızı yapın.
Eşiniz içinde üzülmeyin.
Çalışan insanlar evlerinde, 1 hafta sonuda nefes alamayacak mı?
Akrabaları ve ailesi için, bu kadar üzülüp, eşini de üzecek adam,
evlenmesin, akrabaları ile yaşasın o zaman.
Siz sıkmayın canınızı, varsın onlar sıkılsın.

eşiniz ailesine yakın oturduğu sürece size küsmeye devam eder,çünkü evde konuşmasına gerek yok o nasılsa konuşma ihtiyacını anasıyla,babasıyla konuşarak gideriyordur.ama onlardan uzak olsanız küslüğü bu kadar uzatmaz.

Canim bence öyle düşünme hayatta herkesin imtihanı farklı bence Buda senin imtihanin benim eşimde aynen senin esın gibiydi evlendiğimiz ilk yıllar beni çok üzdü ama şimdi mükemmel bir insan onun için bence sende sabret ama yanlış anlama sessiz kal demiyorum ama bunun sana verilen bir imtihan olduğunu ve bunu geçeceğini duşun

nasi yani sizin eviniz piknik alanimibilmiyorumkismile
gidiyolarsa gitsinler piknige illa sizdemi gitmeniz lazim
bide ramazanda sizde niye kaliyolar anlamadim, noluyormuski ramazanda
simdi sen birde isden gelip iftarmi hazirlican yoksa kaynanan sen gelene kadar hazirlarmi:2:
aynen öyle,işten gelince iftar ac onlara hizmet et.bunu sorun yapmıyorumda,eşim onlar için beni çok kırıyor.ikimizin ortak aldığımız kararları bile bir anda siliyor,onların yanında.

eşiniz ailesine yakın oturduğu sürece size küsmeye devam eder,çünkü evde konuşmasına gerek yok o nasılsa konuşma ihtiyacını anasıyla,babasıyla konuşarak gideriyordur.ama onlardan uzak olsanız küslüğü bu kadar uzatmaz.

oturduğumuz yer pekte yakın değil 30-40 dak var.ama hergün annesiyle ayrı babasıyla ayrı tlfda konuşur.bir erkek annesiyle hergün ne konuşur tuhaf.

Siz yazlıkta filan mı kalıyorsunuz?
Elektrik, su niye yok, nasıl size pikniğe geliyorlar anlamadım.
Bir de profilde öğretmen yazıyor.
Dersanede mi çalışıyorsunuz?

benim eşimde senin eşin gibi.normalde çok iyi bir insan ailesi söz konusu olunca düşman oluyor.hep onlar haklı ve iyi niyetli.bıktım artık.bide benim kızım var.dayanmak çok zor ama kızım için dayanabildiğim noktaya kadar dayanacağım.

Canim bence öyle düşünme hayatta herkesin imtihanı farklı bence Buda senin imtihanin benim eşimde aynen senin esın gibiydi evlendiğimiz ilk yıllar beni çok üzdü ama şimdi mükemmel bir insan onun için bence sende sabret ama yanlış anlama sessiz kal demiyorum ama bunun sana verilen bir imtihan olduğunu ve bunu geçeceğini duşun

çok doğru söylemişsiniz ama merak ettim kaç yıllık evlisiniz?insan sabretse bile sanki eşler hep böyle gidecek hiç değişmeyecek gibi geliyor.sizin gibi insanlara hep imrenmişimdir.acaba bende sizim gibi mutluluğu huzuru yakalayabilir miyim diye düşünüyorum:(

Küserse küssün..
Geri adım atarak Külkedisi modunda dolaşmayın sakın..
Çalışan kadın hafta sonu canı isterse misafir çağırır,istemezse ayaklarını uzatır serilir..
Çalışmayan kadın da aynı,zaten evde çalışıyor kadın çalışmasa da..E hal böyleyken,millete mesire alanı olmak da sizin göreviniz değil..
Eşiniz gitsin anasına iki et çevirsin,gerekirse çizgili pijamalarını giyip,atletiyle tüpte çay demlesin,siz yan gelin yatın,eve de beş km mesafeye mayın döşeyinaklinialirimsmile
Kararlı olun,eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız tercih isteyin,baktınız sürekli tercih edilmeyensiniz,oturun düşünün..Kolay gelsin..

Küserse küssün..
Çalışan kadın hafta sonu canı isterse misafir çağırır,istemezse ayaklarını uzatır serilir..
Çalışmayan kadın da aynı,zaten evde çalışıyor kadın çalışmasa da..E hal böyleyken,millete mesire alanı olmak da sizin göreviniz değil..
Eşiniz gitsin anasına iki et çevirsin,gerekirse çizgili pijamalarını giyip,atletiyle tüpte çay demlesin,siz yan gelin yatın,eve de beş km mesafeye mayın döşeyinaklinialirimsmile
Kararlı olun,eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız tercih isteyin,baktınız sürekli tercih edilmeyensiniz,oturun düşünün..Kolay gelsin..

:roflol::roflol:bayanssulusmile

Eşiniz gitsin anasına iki et çevirsin,gerekirse çizgili pijamalarını giyip,atletiyle tüpte çay demlesin,siz yan gelin yatın,eve de beş km mesafeye mayın döşeyinaklinialirim

çok güzel yazmışsın kesinlikle durum budur bencede. hep kadınlarmı taviz verip hayatlarını harcayacaklar lütgfen artık kendimize bunu yaptırmayalım ve yapmayalım

benim eşimde senin eşin gibi.normalde çok iyi bir insan ailesi söz konusu olunca düşman oluyor.hep onlar haklı ve iyi niyetli.bıktım artık.bide benim kızım var.dayanmak çok zor ama kızım için dayanabildiğim noktaya kadar dayanacağım.

aynen dediğin gibi,hep onlar haklı.iki senelik evliyim herkes soruyor neden çocuk yok diye,çocuğumun kavga ortamında büyümesini istemiyorum.eşime güvenemiyorum.düşünsenizya o sizin herşeyiniz,ailesi yanında yabancıymışınız gibi davranıyor size.birde her konuda doğru konuşuyorum ama ailesi konusunda hep yalan şeyler konuşuyorum.gerçekten traji komik.allah yardımcınız olsun.benimde:(

2 seçenek var

ya ailesini onun gördüğü gibi görmeye çalışıp mutlu olacaksın (ki olmuyor ne yazık ki)
yada o surat asarsa sen daha fazla surat asıcaksın
o bütün gün yattı seni cezalandırdı sende ona aynısını yapacaksın istemediğin birşey yapmaya zorladıkça seni ve bu şekilde mutlu olacaksın yine istediğini yapacaksın
hangisini yapabilirsen seç çünkü değişmeyecek!!!!

ben 2sinide yapamadım malesef:(
çareyi taşınmakta buldum
taşınınca düzeleceğini umuyorum

canım benim bir kere resti çeksen seni kırdığı zaman çok kırıldığını göstersen gitsen annenlere falan biraz süründürsen gözü açılırda senin durumunu görür belki. çünkü senin kıymetini anlayabilmesi için yokluğunu görmesi lazım. o zaman otur ananla babanla dersin . hatasını anlaması için böyle bişey yapman gerek

tek bişey var çoğu erkek ailesine toz kondurmaz.senelerce her bayram önce onun ailesine bayramlaşmaya gidildi ama bende ne yaptım aynı gün onlardan çıktık annemlere gittik yani ertesi güne bırakmadım.zaten evliliklerin ilk beş senesi baya çalkantılı geçiyor,daha sonra herşey rayına oturmaya başlıyordaha sonra herşey rutinleşiyor çünkü artık iki kişinin huyları birbirine karışıyor ilerki yıllardada dost gibi arkadaş gibi sevgili gibi oluyorsunuz.tabii böyle olmayanda var ama benim evliliğim şu an böyle.çünkü yaş ilerledikçe insanlar olgunlaşıyor,gençlikte istersen 10 tane üniversite oku ama yinede cahillik oluyor,inat oluyor,illa benim dediğim olsun istiyor ve kıyamet kopuyor bu söylediklerim eşlerin ikisi içinde geçerli.

tek bişey var çoğu erkek ailesine toz kondurmaz.senelerce her bayram önce onun ailesine bayramlaşmaya gidildi ama bende ne yaptım aynı gün onlardan çıktık annemlere gittik yani ertesi güne bırakmadım.zaten evliliklerin ilk beş senesi baya çalkantılı geçiyor,daha sonra herşey rayına oturmaya başlıyordaha sonra herşey rutinleşiyor çünkü artık iki kişinin huyları birbirine karışıyor ilerki yıllardada dost gibi arkadaş gibi sevgili gibi oluyorsunuz.tabii böyle olmayanda var ama benim evliliğim şu an böyle.çünkü yaş ilerledikçe insanlar olgunlaşıyor,gençlikte istersen 10 tane üniversite oku ama yinede cahillik oluyor,inat oluyor,illa benim dediğim olsun istiyor ve kıyamet kopuyor bu söylediklerim eşlerin ikisi içinde geçerli.

bayramların ilk iki günü onlardayım hatta sabah namzına yetişmek için erkenden gideriz.üçünçü günü kendi annemde dördüncü günü eve dönerken kaynanacağıma uğrarız,yakınmaya başlar nereye gidiyosunuz,kalın aglamalar falan.ya 29 yaşındayım,küçükte değilim.şöyle bir bayram oturupta misafir agırlayamadım.:(doğrusun ne kadar üniverste okursan oku bayanlar hep ezilen taraf malesef.

canım benim bir kere resti çeksen seni kırdığı zaman çok kırıldığını göstersen gitsen annenlere falan biraz süründürsen gözü açılırda senin durumunu görür belki. çünkü senin kıymetini anlayabilmesi için yokluğunu görmesi lazım. o zaman otur ananla babanla dersin . hatasını anlaması için böyle bişey yapman gerek

malesef rest çekmeklede olmuyor,annemin yanına gittim hiç arayıp sormadı bile.aileler girdi (kaynanam hariç) tekrar deneyin dendi,anlatabiliyormuyum ailesi için evliliğini bile siliyor,bu numune bana nerden geldi bilmiyorumki! millete göre okadar kolayki,seni aldatmıyorsa,içkisi yoksa,kadına gitmiyorsa sorun yok diyolar.inanın anneci biriyle geçim yapmak çok zor

Back
X