yardım edin:(

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
delirmek üzereyim lütfen yardım edin adet olmam lazım artık olmak için ne yapmalıyım 3 gündür sabah akşam soğan kürü suyunu içiyorm ama boş çıktı

nekadar süredir adet olmuyorsun doktora gittin mi büyük ihtimal kis vardır doktora git ve ilaç kullan derim

nekadar süredir adet olmuyorsun doktora gittin mi büyük ihtimal kis vardır doktora git ve ilaç kullan derim

sabah bi konu açtm kimse pek üstünde durmadı ama çıldırmak üzereyim açıkcası bugn tam 28. günüm olmam lazım olmadım ve çok korkuorm çünkü geçen ay nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bişey olmasndan korkuorm boşaldı ama ben hemen yıkadm defalarca hemde bana değip değmediğine bile bakmadan

bu sitede sizin yaşadığınız şeyleri yaşayan sayısız arkadaşlara ve sayısız yorumlar yapıldı acaba hiç denk gelmedinizmi
arkadaşlar konunun üzerinde durmamışlar çünkü yıldılar artık
madem bu kadar korkacaktın neden yaptın hade yaptın diyelim neden korkuyorsun nişanlın nede olsa
yahu bu kadarmı nefse yenik oldu bu millet bi tutun da kendinizi
neyse konuna döneyim
korkma sıkıntıdan adet gecikmesi yaşıyorsun
sürtünme yoluyla hamile kalma şansın neredeyse yok
vede hamile kalmış olsan dahi soğan kürünü içince adet değil düşük yapmış olursun

tabiki okudum canım ama insanın bir derdi olduğunda aynı şeyler bile olsa tekrar tekrar duymak istiyor ben sana beni yargılama yetkisi vermedim sadece moral istedim yanlış yaptım belki ve pişmanlık duyup anlattım sadece. sen beni böyle yargıladıktan sonra soruma cvp vermişsin ne fayda neyse saol yinede

İyi de canım biz ne yapabiliriz?
Herkesin sürtünmesi bir değildir.
Sperm, kamçılı hücrelerden oluşur.
Biri bile yumurtalığa ulaşsa dölleme için kafi.

İyi de canım biz ne yapabiliriz?
Herkesin sürtünmesi bir değildir.
Sperm, kamçılı hücrelerden oluşur.
Biri bile yumurtalığa ulaşsa dölleme için kafi.

canım niye böylesiniz ben size birşey yapın mı diyorum? neyse bugn ters bi günüm olsa gerek saolun kızlar

delirmek üzereyim lütfen yardım edin adet olmam lazım artık olmak için ne yapmalıyım 3 gündür sabah akşam soğan kürü suyunu içiyorm ama boş çıktı

canim bir sure ben de o problemi yasadim. ama oyle biri ilac tavsiye etsin veya sogan kurleri falan olmuyo. cunku bunun nedeninin arastirilmasi lazim ilk once. ben doktora gitmistim bana hormon testi yaptilar kan veriyorsun. doktorum bana hormonel bi bozukluk yok o yuzden su ilaci yaziyorum bi iki ay adet gormeye yakin kullan bu ilac bitince adet oluyrosun dedi.

simdi doktor gibi davranip sana da git o ilaci al demem hatali olur. basit is hemencik bi doktor randevusu al yoksa insan olmayinca patlayacak gibi oluyo.

Beni sorarsan duzeldi benim sikayetim artik kendi kendime gecikmeksizin adet gorebiliyorum.

aynen canım patlamak üzereyim en iyisi bir iki günde bekleyip gitmek

hamilelikten korkma canım ya çok korkuyorsan test al bi yap korkun geçsin bu adet olayında da stresten havalardan herşeyden olabilir bi arkadaşım 3 aydır adet görmüyodu doktora gitti yumurtalıklarında kis varmış bence büyük ihtimal sende de var ilaç verir onu kullan geçmiş olsun...

geçen ay gittim aslında adetim gecikti diye bendede kis varmışta doktor dedi çok küçük bişi adet olunca geçer fekan e oldum geçti diye düşünüyorum yine o mu engelliyordur. bide gebelık testine ne kadr güvenebilirim kesin sonuç verir mi? birkaç tane alım hastaneye gidene kadr deniyim hepsinde aynı şey çıksa sonuç doğru çıkar demi :/

seni kırdıysam hakkını helal et amacım seni rencide etmek değil.ani bir kızgınlık.neden bu erkekler yüzünden bu korkular yaşansınki.bak endişe etmene gerekyok geçen ayda geç olmuşsun.sıkıntı yapma bu arada adet oldunmu?

gebelik testi al bugun dene birde bes alti gun sonra dene bugunku kesin olmaz ama bir fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…