Yardım edin :(

ultradisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
5
1
36
İstanbul
Konyanın bir ilçesinde üniversite okuyorum.. Birgün cafede 3 arkadaş oturuyoduk biri beni görmüş beğenmiş hem oranın yerlisi , hemde okuyor yanımdaki arkadaşı daha önce tanıyormuş mesaj attı acil beni masaya davet et ben o kızdan çok hoşlandım diye.. Arkadaşım da bana söyledi bi çocuk varmış senden hoşlanıyormuş masaya gelsin mi diye gelsin dedim bi bahaneyle geldiler sonra biz arkadaşımla lavaboya gittik geri döndüğümde diğer arkadaşım senin konuşmandan hoşlanmamış dedi sonra ben hiç bişey olmamış gibi masaya oturdum tavla oynadık ve tavla oynarken bana bi bakışına ben aşık oldum ..
Sonra bigün bu beni engellemiş , bende beni nasıl engellersin diye buna hesap sormaya gittim gittiğimde gözleri doluydu kıyamadım ve dertlerini anlattı bana ertesi gece buluştuk ve aramızda bişeyler yaşandı ve ben ona kız olmadığımı söyledim oda beni yurda bırakırken başka birini sevdiğini söyledi bana bi daha mesaj atma dedim kızdı etti sonra yurda bıraktı beni bu şekilde konusmamız bitti daha hiç konusmadık . Daha sonra vizelerim başladı başka bi 4 arkadaşla biz ders çalışmaya gittik geri dönerken iki arkadaşım sevgiliydi ben ve yanımdaki erkek arkadaşım beraber önden yürümek zorunda kaldık bu aşık olduğum çocuk bizi kolkola gördü sevgilim zannetmiş arabayla önümüzü kesti arkadaşımla konuştu ve gitti bana da benimsin kimsenin olamazsın bitti şeklinde mesajlar attı sonra bunlar okulda kavga etti benim için.. İkisiyle de konusmayı kestim ama aşık oldugum cocuk mesaj atınca dayanamadım o gece biz barıştık ertesi gece arabada bi kaç saat konustuk ve sonraki gün biz başka bi ilçede evde buluştuk aynı şeyler yaşandı . Sabah olunca yurda geldik ve ben ona arkadaşlarıma tost söyleyeceğimi söyledi oda git ama bi daha bana mesaj atma benim başka erkeklerle konusan kızlarla işim olmaz dedi .. o gün bugündür 5 ay oluyo ve ben kimseyle çıkmıyorum onu her gördüğümde canım yanıyo ona herkes o kötü dediğinde bile ben hala onu savunuyorum her gece onu düşünüyorum namaz kılarken secdede gözümün önüne geliyo napmalıyım :2::2::2::2::2:

Hic bisey yapma. Senden hoslanmiyor belli ki. Sadece cinsel birseyler yasamak istediginde yanasiyor, sonra da gidiyor iste. O cocukla senin icin kavga ettigi falan yalan. Kiskanclik sevmek anlamina gelmiyor. Biri gelmis onun kenarda cani skilirsa diye sakladigi oyuncagiyla oynamis, o da normalde umrunda bile olmayan oyuncagina dokunuldu diye sinirlenmis. Olay bu..

Sana tavsiyem: Hemen cinsel birseyler yasama insanlarla. Once bi tanis, gorus, bir kac ay konus.. Bir iki selam, bi kac muhabbet sonra yatak.. olmaz. Adama seni istemesi, seni hayal etmesi icin hic zaman vermemissin. Kac erkekle ayni seyi yapiyordur bu kiz diye dusunuyordur buyuk ihtimalle.

normalde cinsel ilişkilere açık biri değilim yani . Nasıl olduysa aynı hatayı iki kere yaptım . teşekkür ederim yorumun için

Adam seninle seviştikten sonra başkasına aşık olduğunu söylüyor.
Sonra seni biriyle görünce hesap soruyor.
Bu karaktersiz adamla neden muhatap oluyorsun ki?

Konuşmaya bile değmez ilerde ben bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin. 5 ay görüşmemişsiniz de bence onu unutacak şeyler yap yeni güzel çevre edin falan filan adamın neden geldiği belli canım sevgi böyleee olmazzz.

Ya pardon ama başkasına aşık biri nasıl birlikte olabılıyo anlamıyorum yaa ben bu insanları sende düşünme bu adami anla unut gıtsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…