yardım edin

Utku derken erkek misin ?

Allahaskina sorununuz nedir yardimci olayim bildigim seyse dedim.yaza yaza erkekmisiniz yazisi cikti.bu siteye 7-8yildir uyeyim 18aylikta hamileyim erkekmiyim aceba.utku erkek ve kizda kullanilabilen isim neyse siz erkeksinizki lafi uzatiyosunuz.zamanimi calmayin lutfen bu sitede hakkaten yardima ihtiyaci olanlar var onlara cevap veririm

K.bakma ama sen 7-8 yıldır uyesın ben ıse daha yeni uye oldum sızce bılmemem ve bu soruyu sormam normal degil mı ? Anlayışlı olabılırsın bırde bu yönden düsun lütfen herkes gıbı benımde yardıma ıhtıyacım var zaten oyle bısey olmasa bu sitede ışım olmazdı.

6 aydır evliyim eşimle cok cocuk sahibi olmak ıstıyoruz ama bır türlü ılıskıye gıremıyoruz olmuyor yani bu konuda bana yardımcı olurmusunuz :/

canım konuyu açarken sıkıntını söylemen yeterli.. konu hakkında bilgisi olup yardımcı olacaklar olur zaten..
sende vajinismus problemi olabilir ya da eşinde başka sıkıntılar.. bununla ilgili burdan sana yardımcı olmamız çok mümkün görünmüyor.. bir kadın doğum uzmanına görünmelisin öncelikle.. hem bu sorununuz için hem de bebek için vücudunu hazırlamak üzere.. kadın doğum uzmanı gerekirse sizi psikolog'a da yönlendirebilir.. bebek sahibi olmayı çok istiyorsanız bu sürece eşinle beraber girmeye öncelikle hazır olmalısınız..

bencede önce bir kadın doğum uzmanına gitmelisin sonra zaten o gerekli görürse seni psikoloğa gönderir problem vajinismus olabilir kendini kasmandan kaynaklanabilir

Back
X