Yardim edin

Bernassss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
21
3
1
32
Ben evlenmis bosanmis biriyle evlendim 6 ay oldu birde 4 yasinda kizi var 3 sene beraberdik ama o zaman bi sorun yoktu simdi cok kiskaniyorum cocugu bile kiskanmaya basladim. Cocuk ayrilsinlar evlenmesnler deyip duruyo. Napcam ben bu dusunceleri atmak icin lutfen yardimci olun kayinpederim de eski karisini felan savundu gecenlerde sinirim iyice bozulfu

Cok sacma kndnizi esinizn yerine koyun napardiniz ve o sabinin gunahi ne cok gunah allah katnda yeri yok

4 yaşında ben annemi isterim, başkasıyla evlenmesin demesi normal, babasını sizden kıskanır buda normal ama sizin ufacık cocugu kıskanmanız abartıya kaçıyor, sonuçta bilerek isteyerek evlendiniz.

kp demekki önceki gelinini sevmiş, torununun annesidir falan ama bir densizlik yapmış aynı şekilde devam ederse eşinize rahatsız olduğunuzu söyleyin, kp kv ile bu konuda tartışmaktan atışmaktan kaçının.

O çocuğun yanınızda büyümesi pek sağlıklı değil gibi... Kıskanmak ne demek ilerde kim bilir neler düşünürsünüz çocuk için.
Evlenmeseydiniz madem ufacık çocuğun günahı ne !

4 yaşındaki sabiye acıdım. Üvey anne eline kalmış annesi istemedi herhalde. İnsanın kaderi baştan gülmediyse değişmiyor işte
Çocuğu seversen sever seni abla der gül gibi geçinip gidersiniz. Yok ışı zora sokacak olursan kocan kapı orda der, demezse erkek değildir...

Sende ona aplalik yap sennde basina gelr baskasda senn kzini istemez yazzik sen o sabiye ta acidim valla zatn anne baba ayri onun piskolojisi alt ust

O cocugu sevki esinde sana olan guveni ve sevgisi artsin

Ben evlenmis bosanmis biriyle evlendim 6 ay oldu birde 4 yasinda kizi var 3 sene beraberdik ama o zaman bi sorun yoktu simdi cok kiskaniyorum cocugu bile kiskanmaya basladim. Cocuk ayrilsinlar evlenmesnler deyip duruyo. Napcam ben bu dusunceleri atmak icin lutfen yardimci olun kayinpederim de eski karisini felan savundu gecenlerde sinirim iyice bozulfu
oo canım benim epey yorucu duygular yasıyorsun. bu duyguları hissetmen bence normal ama davranışa dökersen herkes için yıpratıcı olur. bence duygularını törpülemelisin. şöyleki sevdiğin adam aynı adam. oda seni seviyor. sen aynı sen olduktan sonra da sevmeye devam edecek ve hep yanında olacaktır. çocuga gelince o babasını elbette sevıyor ve kıskanıyor. cocugun gönlünü almaya calıs oda zamanla seni sevecektir.. kayınpederin ise eşinin eski karısını savunması normal. kadın onlara emek vermiş.onlara da seni tanıyıp sevmeleri için zaman ver bence. asla kötü duygularla hareket etme tut kendini zamanla her sey yoluna girwr

Back
X