- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
3.haftalık hamileyim bthgc 632 çıktı normalmi birde karın ağrın ve kahve rengi akintim var düşük mü yapiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gunBat kaç gün geçti?
Akintin yerlesmeden olabilir tatlim baska kan testi yaptirmis miydin deger artisini takip etmek icin soruyorum karin agrin cok ise bi dr a gorunmende fayda var3.haftalık hamileyim bthgc 632 çıktı normalmi birde karın ağrın ve kahve rengi akintim var düşük mü yapiyorum
Bugün yaptırdığım kan testi şuan hastanedeyim iğne yapılacak ama korkuyorum bişey olucak diye ilk gebeliğim ve iki yıl uğraşlar sonunda olduAkintin yerlesmeden olabilir tatlim baska kan testi yaptirmis miydin deger artisini takip etmek icin soruyorum karin agrin cok ise bi dr a gorunmende fayda var
Ne iğnesi yapiyolarBugün yaptırdığım kan testi şuan hastanedeyim iğne yapılacak ama korkuyorum bişey olucak diye ilk gebeliğim ve iki yıl uğraşlar sonunda oldu
Evet aslında 26 kasım son adet tarihim 4 5 haftalık olması lazım ama hastanede yaptığım test aralığı 3 haftayı gösterince öyledir diye düşündüm değerlerim düşükmü3 haftalık hamile olamazsın bu değerle bacım en az 4 buçuk 5 haftaliksin son adet tarihinden hesap yap.. Değerin gayet iyi gibi bidaki kan testinde artış oluyorsa problem yoktur.. O kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdir muhtemelen korkma ama yinede bi doktora gozuk bi iğne bi fitil kesiliverir içini ferah tut panik yapma herşey güzel olacak Allahın izniyle boyle boyle motive et kendini...
Evet aslında 26 kasım son adet tarihim 4 5 haftalık olması lazım ama hastanede yaptığım test aralığı 3 haftayı gösterince öyledir diye düşündüm değerlerim düşükmü
Hastanelerdeki araliklar yumurtlama donemi sonrasından itibaren sayiyolar canım yani onlarin araliginda 3 hafta çıkıyorsa 2 haftada yumurtlama oncesini sayarsan 5 haftaya denk geliyorEvet aslında 26 kasım son adet tarihim 4 5 haftalık olması lazım ama hastanede yaptığım test aralığı 3 haftayı gösterince öyledir diye düşündüm değerlerim düşükmü
Yogun bi akinti mi agri yapiyo mu? Yogun degilse ve agri yapmiyosa dert etme senin bebis icerde bayagi bi kazi yapip kendine yer acmis olabilir :) ama agrin varsa ve yogunsa muhakkak dr kontrolünde olmanı tavsiye ederim.Evet hasapladigimda 5 haftalık..peki niye kahverengi akıntım var hala iki gündür aynı