• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edinn..fikirlerinize ihtiyacim var.

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Lafi uzatmadan konuya girecem.esimin ailsiyle anlasamiyorum.uzun zamandir problemlerimiz var.mecbur kalmadikca gorusmuyorum.ama simdiye kadar izinlerde giderdim.esimde gelirdi.bu izinde koyde oturmalari esimin beni orda geri plana atmasi aksama kadar annesiyle oturmam vb..sorunlar sebebiyle gitmek istemiyorum.ben boyle yapinca ailemin hic bir sucu gunahi olmamasina ragmen onlara kisasa kisas yaparak oda bana Ynisini yapiyor ve oda gelmiyor.ailemde gelicekmisiniz diye sorup duruyor. Bizimkilere anlatyorum anlamiuolar.esimide istiyolar.ne yapmaliyim.bana kalsa gider tatilimi yapar gelirim ama ailem onuda istiyor.bir fikir verin nolur..

Bi tatilde onun digerinde sizin ailenizin yanina beraber gidin.boylece sorun olmaz.arada fedakarlikbyapmak gerek

aman kocan yanında olsa nolur ki ailenin yanına kendin git hem kafan dinlenir hem de birbirinizi özlersiniz ama bir haftayı geçirme çünkü ailenin yanındada hatrın kalsın.tatil ziyaretleri böyle olmalı bence.onun ailesinin yanında tatil yapma. bayram günleri gibi özel ziyaretlerde muhakkak eşinin ailesini ziyaret et,kendi ailenin yanınada muhakkak onuda götür.kısa görüşmeler ikiniz içinde iyisi bu.aile yüzündenden eşinle aranı açmaya gerek yok

Lafi uzatmadan konuya girecem.esimin ailsiyle anlasamiyorum.uzun zamandir problemlerimiz var.mecbur kalmadikca gorusmuyorum.ama simdiye kadar izinlerde giderdim.esimde gelirdi.bu izinde koyde oturmalari esimin beni orda geri plana atmasi aksama kadar annesiyle oturmam vb..sorunlar sebebiyle gitmek istemiyorum.ben boyle yapinca ailemin hic bir sucu gunahi olmamasina ragmen onlara kisasa kisas yaparak oda bana Ynisini yapiyor ve oda gelmiyor.ailemde gelicekmisiniz diye sorup duruyor. Bizimkilere anlatyorum anlamiuolar.esimide istiyolar.ne yapmaliyim.bana kalsa gider tatilimi yapar gelirim ama ailem onuda istiyor.bir fikir verin nolur..
ailesiyle her ne kadar anlasamasan da esinin ailesi o ...
esinizin ailesine esinizin hatiri icin gitmeliainiz arada bir gidiyorsunuz zaten sanirim.
esinizin ailesine gitmek istemezseniz o da hakli olarak sizin ailenize gitmez bu boyledir
ben esimin ailesine gitmezsem buyrun gelin demezsem esim de benim ailemi kabul etmez hakli da olur
evlilik tek tarafli degil bunu unutmayin

Son düzenleme:
ailesiyle anlaşamasanız da bence her zaman yanyana durun kendi başınıza da ailenizin yanına gitmeyin birazcık katlanmak gerek bence hemen böyle kestir at olmamalı daha da büyür öteki türlü sorunlar:19:

Back
X