- 5 Eylül 2019
- 11
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Melekkk334670
Merhabalar ben arkadan ilişkiye girdim ve sevgilim içine boşalmış hamile kalır mıyım cok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinin altında internet var aç araştır bakalım hamile kalma yollarını. Umarım fake sindirMerhabalar ben arkadan ilişkiye girdim ve sevgilim içine boşalmış hamile kalır mıyım cok korkuyorum
Akli selim yorum yapmayacaksan bosa tatava yapma yasamis görmüş insanlardan yardim almak istedim bizde biliyoruz internetiElinin altında internet var aç araştır bakalım hamile kalma yollarını. Umarım fake sindir![]()
Akli selim yorum yapmayacaksan bosa tatava yapma yasamis görmüş insanlardan yardim almak istedim bizde biliyoruz interneti
Gerçekten biliyor musun yani? Peki o zaman.Akli selim yorum yapmayacaksan bosa tatava yapma yasamis görmüş insanlardan yardim almak istedim bizde biliyoruz interneti
Hayır, bu şekilde hamile kalmanız imkansız, spermler güdümlü füze değildir, boşaltım sisteminden üreme sistemine gidemezler.Merhabalar ben arkadan ilişkiye girdim ve sevgilim içine boşalmış hamile kalır mıyım cok korkuyorum
Yorum superHayır, bu şekilde hamile kalmanız imkansız, spermler güdümlü füze değildir, boşaltım sisteminden üreme sistemine gidemezler.
Evet çok endiselendim malesefO kadar endişelenmişsin ki bu tür konuları hortlatmışsın ama hiç endişelenme hamile kalmazsın, mümkün değil.
cocugun nasil oldugu hakkinda bir bilgim var hemsire olarak fakat uzman doktorlar da dahil on tarafa bulasirsa cocuk olma ihtimalini söylüyor o yuzden endiseliydim yargılamak yerine yardımcı olmak daha iyi olmazmıydıDaha çocuğun nasıl olduğunu, vucuduzu tanımıyorsunuz cevirdiginiz dolaplara bak. he he tabi hatta ikiz ihtimali çok yüksek.