• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinn

Asker falan dinlemezdim paralardım sanırım.
Bence ilgini çek üstünden.
Şifresini vermek zorunda değil ama kesinlikle eski sevgilisini silip engellemek zorunda.
Bu kadar genişliğe kimse katlanamaz bence.

merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini :(

Bizim ilişkimizde 3 bucuk yılı geçti canım biz hiç istemedik şifremizi birbirmizden benim dışarıda olduğum bir zamanda bir şey bakması gerektiği için vermiştim o gün gelip şifremi değiştirdim he erkek arkadaşıma ihanetim var mı yok ama istemiyorum ya ben belki kız arkadaşımla saçmalayacağım belki kız bana özel bir şey anlatacak niye görsün benim yazışmalarımı bir özeli olmalı insanın görüşündeyim ben senin olmasada arkadaşlarının seninle özeli olmalı :1: bence bir ayrılık nedeni değil ama nişanlının davranışı çok yanlış ee güvende yok sende gerçi güven zamanla olur kazanılır karşıdaki verir onu sana ama iyi düşün derim

merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini :(

ooofff ben çok sıkıldım bu güvensizlikten.. şifre almak neden? güvenmediğinz adamla neden evlenesiniz...

sevgiliniz bu saçma sapan tartışmayı şifresini değiştirebilmek için çıkarmış olmalı muhtemelen...

Back
X