Yardim edinn :(

Onemli olan ailesinin sizi sevmesi sizin onlari sevmeniz degil. Nisanlinizla omur boyu mutlu olabilecek misiniz?
Bunun cevabini bilmedigim icin tum yasanilnlari anlattim ben cok saglikli dusunemyrum artik bni mutlu etmk icn cicklrle bseylr ypip gelyr dgununde bnm istdgm gbi olcgni soyluyr kmi zamn ... bazende sinirlnip isin boyutu cok baska oluyor

Bu nasıl düşünce yapısıdır ya mecburiyeti mi başkasının yüzüne niye bakamıyorsunuz zardan mı ibaretiz erkeklerin kulu kölesimiyiz!
Kulu kölesi değilsiniz diye,bütün erkeklerle beraber olalım o zaman hanımefendi ? Sizin de anlayşınız bu mu ? çooook fazla Medenisiniz. !!

Kendine yazik ettin illa 5. Ayina girdik diye yemeğe mi cikilir?
Adam alkol alabilir de ustune saldracagi hic mi dusunmedin?
Sana tecavuz eden adamla mecburen evlenceksin ama sonrada adamin gerçek yüzü gördüğünde binpisman olursanjz tüm dertleri buraya yazcaksin biliyorum.
Yazik ettim kendime diye dusunceksin o 5 ay çok kisa, hele ki adami hic tanimiyorsun.
Ne yapcaksin burada çok kadin var ki ben bu evliliği hakedemiyorum diye.. O adamdan ayrilcaksin hayatina yeni girecek adamlara ne diyeceksin.. Nasil diceksin onu söylemek bile çok zor;(

Kulu kölesi değilsiniz diye,bütün erkeklerle beraber olalım o zaman hanımefendi ? Sizin de anlayşınız bu mu ? çooook fazla Medenisiniz. !!

Kafanız mı güzel ? Niye bütün erkekler ile beraber olunsun sevdiğin insan ile yaşarsın siz kimsiniz ki bir başkasının hayatına müdahelede bulunuyorsunuz? Zar namus değildir anatomik nedenini açıklasam da anlamazsınız asla beyin önemli siz kendinizi et parçası erkeğin kölesi görebilirsiniz o sizin görüşünüz buda benim saygı duyarım size sizde duymak zorundasınız!

Filmlerdeki gibi olmuş biraz dalga geçmek için açılmış gibi geldi konu biraz.

Dalga geçmek için değilsede resmen sevdiğin adam sana tecavüz etmiş bir insan ne derece içki içebilirde gözü hiç bir şey görmez böyle yani namus var ortada bilmiyorum ne diceğimi ama evlenmek çözüm gibi

Kafanız mı güzel ? Niye bütün erkekler ile beraber olunsun sevdiğin insan ile yaşarsın siz kimsiniz ki bir başkasının hayatına müdahelede bulunuyorsunuz? Zar namus değildir anatomik nedenini açıklasam da anlamazsınız asla beyin önemli siz kendinizi et parçası erkeğin kölesi görebilirsiniz o sizin görüşünüz buda benim saygı duyarım size sizde duymak zorundasınız!
Saygıdan mı bahsetti biri ? Saygının '' S'' Si olsaydı sizde benım yazdığım yoruma başta müdahale etmezdiniz. Bu da benim düşüncem,siz jkim oluyorsunuz da yargılıyorsunuz peki ? bur da konu açılmış. herkes yazabilir görüşünü. Siz yazıyorsunuz da ben mi yazamıyormuşum ?! Ayrıca kimse bana dokunamaz ,hiçbir erkek.. buna iizn vermem.. ne olursa olsun. Şimdi kendimi böyle koruduğum zaman,erkeğin kölesimi olmuş oluyorum ben ? :) gerçekten çok komiksiniz. Yıl 2015 ama,hala bazı şeyler değişmedi Manevi değerlerimiz,İnsana olan değer...batı taklitçiliği yaptığımız için biizm bütün değerlerimiz ayağımız altına alınıyor zaten MAALESEF !!! Şunu da unutmayın, İnsan şerefiyle yaşar !

Saygıdan mı bahsetti biri ? Saygının '' S'' Si olsaydı sizde benım yazdığım yoruma başta müdahale etmezdiniz. Bu da benim düşüncem,siz jkim oluyorsunuz da yargılıyorsunuz peki ? bur da konu açılmış. herkes yazabilir görüşünü. Siz yazıyorsunuz da ben mi yazamıyormuşum ?! Ayrıca kimse bana dokunamaz ,hiçbir erkek.. buna iizn vermem.. ne olursa olsun. Şimdi kendimi böyle koruduğum zaman,erkeğin kölesimi olmuş oluyorum ben ? :) gerçekten çok komiksiniz. Yıl 2015 ama,hala bazı şeyler değişmedi Manevi değerlerimiz,İnsana olan değer...batı taklitçiliği yaptığımız için biizm bütün değerlerimiz ayağımız altına alınıyor zaten MAALESEF !!! Şunu da unutmayın, İnsan şerefiyle yaşar !

Acil şifalar diliyorum...

şimdi kendimi sizin yerinize koydum çiçekler getiriyor ağlıyor falan demişsiniz bence bu adam sizi seviyor..işi uzatmadan evlenin araya takı vs girmesin..kendinize gelip yeni bir hayat kurmak ve bu psikolojinin altından kalkabilmek çok zor.inanın

Amin. Seninde...!

Aklım yerinde ben kendimi et parçası erkeğin kölesi görmüyorum. Zarım varsa tamam ben namusluyum demiyorum olmayanları da namussuz görmüyorum. Sana kalsa ölüm emri verirsin yazık çok yazık unutma sende insansın erkeğe köle ikinci üçüncü eş olmaya gelmedin bu dünyaya...

Bunun cevabini bilmedigim icin tum yasanilnlari anlattim ben cok saglikli dusunemyrum artik bni mutlu etmk icn cicklrle bseylr ypip gelyr dgununde bnm istdgm gbi olcgni soyluyr kmi zamn ... bazende sinirlnip isin boyutu cok baska oluyor
HEMEN Bİ DOKTORA GÖRÜN . LÜTFEN. Bİ DR DESİN EVET ZAR YIRTILMIŞ. SONRA AYRIL ADAMDAN. SAĞLAMSA ZAR HEMEN AYRIL ADAMDAN. YAZIK HAYATINA.

Aklım yerinde ben kendimi et parçası erkeğin kölesi görmüyorum. Zarım varsa tamam ben namusluyum demiyorum olmayanları da namussuz görmüyorum. Sana kalsa ölüm emri verirsin yazık çok yazık unutma sende insansın erkeğe köle ikinci üçüncü eş olmaya gelmedin bu dünyaya...
:))) Sizin beyniniz sulanmış. Daha fazla saçmalamadan ağzınızı kapatın. Yazmayın !

Neye dayancan?
Takısızlığa mı?
Sık dişini bence az daha dayan.
bu kadar acımasız olmayın kızın neyden bahsettıgı gayet acık
yetıstıgı cevre deger yargıları boyledır
sonucta tecavuze ugramıs gıbı bırsey hanı madem yaptın burda nıye konusuyorsun desek oda degıl ( ki kendi isteğiyle de olsa yargılayamayız)

Takiyida bosverin cok degisti habersiz birakmalar kavga ediyorsak telfnu kapatmalar sigaryi braktrmistim tekrar basladi yeni yeni huylar olsun hicbisey takilmasin yapilmasin sonucta her kizin hayali degilmi gelinlik ...
bakın ben sızı anlıyorum burda herkes dalga gecmeye cok meraklı
sızın derdınız takı degıl

deger verılmedıgınızı dusunuyorsanız evlenmeyın
evde kalırım dıye de korkmayın
varsın kalın evde ama evlenmeyın

Razey hanima ben istemesem kimse bana dokunamaz falan demissiniz, siz de istediniz o zaman bunu.

eeee evlendin diyelim
Bu mantığa bide çarşaf gerekir
o nolacak???

Back
X