Bebek Beslenmesi Yardım edinnn lutfenn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Bir buçuk aylık oğlum dünden beri sürekli uyuyor uyandiramiyorum. Arada öldürüyordu bugün acile götürdük.akcigerinde balgam oluşmuş dediler asist surup verdi. Ama hala surekli uyuyor. Sürekli uyuması canımı çok sıkıyor.birde iki gündür kakası yeşilimsi.bu arada mama takviyelide olsa emziriyorum ve 3-4 gündür grip gibi biseyim.benden mı geçti ki.cok moralim bozuk. Bir buçuk yasindada bir kızım var. O da sürekli huysuz kıskanıyor sanırım.ne yapacağımı şaşırdım.bi akıl verin oğluşum neden böyle oldu

Ben yeşil sebze yediğimde kızımın kakası açık yeşil olurdu. Uykusu yüzünden Emmek istemiyor mu? kızım da geçen gün hafif üşütmüştü ilk mızmızlandı kustu sonra uyumaya başladı. Meme ya da mama emip uyuyordu. Keyfi yoktu. Uykuyla toparladı kendisini. Ben ilaç vermedim. Burnu çok akıyordu sonra tıkanıyordu, boğazında akıntı vardı. Bruno fıslatıp otribebe ile çektim burnunu sürekli şimdi iyi oldu şükür.

Verilen ilaçtan dolayı uyuyo olabilir mi acaba? Kaka yeşil olunca iyesi battı diye biliyorum ben internette de araştırılması gerek yeşil kaka diyo bi doktora sor istersen. Geçmiş olsun.

Internette yazılana göre yeşil kaka cok ve sık beslenmekten oluyormus saatli emzirmeyi dene istersen

Bebeğim şuan 4 aylık ortalama sizin bebeşin döneminde aynı sorunu yaşadım geçe yarısına kadar acildeydık kan sonda ile idrar akciğer filmi Ama herşey normal. Doktor en sonunda olabilir zmn zaman dedi. İnşallah endişe edilecek bi durumu yoktur bebeşin bende çok telaş yaptım ama şükür hiç bir sey çıkmadı. Çok sıcak olabilir. Birde burnunu açmışlardk serumla ondan sonra sanki rahatlamıştı. Hemşire bi dostum bu durumdayken kaslarını kontrol et demişti gerilme kasılma var mı diye. Bence uyku düzeni oluşturuyor yaramaz korkma annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…