Arkadaşlar bi konuda fikir alnak istiyorum esimke surekli tartisiyoruz.o da bende devket memuruyuz bi 3 yasinda bi cocugumuz var. Kimseyle psylasamiyorum ama ne yapacagimda bilmiyorum surekli eften puften seyler hakkinda tartışıyoruz gunde en az4 5 kere bana etmedigi hakaret yok ne salakligim kaliyo ne malligim etmedigi hakaret kalmiyo bi de herseye karsiyo kazandigim parayi harcadigim 5kuruss kadar karışıyor obdan habersiz paramla bisey alsam etmedigi betdua kalmiyo napacagimi sasirdim lutfen yarfim edin ben mi büyütüyor um yoksa herkes mi ayni bilemiyorum
Arkadaşlar bi konuda fikir alnak istiyorum esimke surekli tartisiyoruz.o da bende devket memuruyuz bi 3 yasinda bi cocugumuz var. Kimseyle psylasamiyorum ama ne yapacagimda bilmiyorum surekli eften puften seyler hakkinda tartışıyoruz gunde en az4 5 kere bana etmedigi hakaret yok ne salakligim kaliyo ne malligim etmedigi hakaret kalmiyo bi de herseye karsiyo kazandigim parayi harcadigim 5kuruss kadar karışıyor obdan habersiz paramla bisey alsam etmedigi betdua kalmiyo napacagimi sasirdim lutfen yarfim edin ben mi büyütüyor um yoksa herkes mi ayni bilemiyorum
Ya cvp vermeyim ayni susmuyor.evet surekli hakaret ediyo bende dayanamayip karsolik veriyom.ama anlamiyor.sakalari bile o kadat agir ki ben boyle yapmaya devam rderden giderim diyorum gidersen git diyo evlenirim diyo.ya hic esim çalışıyor diye minnet duygu su yok hatta daha cok küçümseme ye calisiyo .napacam bilmiyorum ayrklsam diye düşünüyorum ams pesimi birakmaz ditlye düşünüyorum sonucra küçük bi sejirfe yadiyoruz bi de kizimi adka bana vetmex die korkuyorum aikemde sabret herkesin ki ayni diyo off ne zormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?