yardim edinnn

laterit

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
24
1
16
İstanbul
Arkadaşlar bi konuda fikir alnak istiyorum esimke surekli tartisiyoruz.o da bende devket memuruyuz bi 3 yasinda bi cocugumuz var. Kimseyle psylasamiyorum ama ne yapacagimda bilmiyorum surekli eften puften seyler hakkinda tartışıyoruz gunde en az4 5 kere bana etmedigi hakaret yok ne salakligim kaliyo ne malligim etmedigi hakaret kalmiyo bi de herseye karsiyo kazandigim parayi harcadigim 5kuruss kadar karışıyor obdan habersiz paramla bisey alsam etmedigi betdua kalmiyo napacagimi sasirdim lutfen yarfim edin ben mi büyütüyor um yoksa herkes mi ayni bilemiyorum

Sen abartmıyorsun ve herkes böyle değil..üzgünüm ama sizin aranızda saygı bitmiş

herkes aynı değil tabiiki. Çok taviz vermişsiniz. Ne demek hakaret, ne hakla? Benim eşim bırak parama karışmayı, evin tüm giderlerini kendi karşılıyor. Bu kadar müdahale etmesine niye baştan izin verdiniz ki. Bir erkek evleniyorsa sorumluluk almayı bilecek. Ben demiyorum erkeğin üstüne yük binsin ama ev idare etmeyi bilecek, destek olunacak yerde olurum, diğer türlü karısının eline bakan, kendi kazandığı paraya karışan hele de harcama yaptı diye beddua eden erkek olmasın daha iyi.

yhaaa maddı problemınız sanırım hakaretlerıne karsı cevap vermeyın kavga ettiğinde hiç cevap vermeyın bıraz zorlancak bassta hakaretlerı artacak ama sonra susacak ve sızde rahatlıycaksınız para konusunda naıl bı tutumunuz var bılmıorum ama ben olsam evın butun ortak gıderlerını hesaplar ıkıye bolerım ustunu de kendıme bılezık yaparım ıhtıyaclarımı karrsılarım benım paramla en ufak bısıy alıcam ve bana beddua etcek böyle şey olmaz ekonomık ozgurlugunuz elınızde turkıye adınlarının buyuk bı bolumunun sahıp olmadığı bı ımkanınız var kullanın derımm saygılar sevgıler hersey güzel olur inşALLAHHH

Hiç normal değil anlattıklarınız.
Evlilikte karşılıklı saygı en önemli unsurdur.
Ve malesef eşinizin size hiç saygısı kalmamış.
Hangi konuda yardım istiyorsunuz?
Biraz daha açsanız konuyu belki yardımcı olabiliriz.

Eşiniz sorunlu bir insan ve hareketleri hiç normal değil. Sevgiyi geçtim saygı kalmamış.

Ya cvp vermeyim ayni susmuyor.evet surekli hakaret ediyo bende dayanamayip karsolik veriyom.ama anlamiyor.sakalari bile o kadat agir ki ben boyle yapmaya devam rderden giderim diyorum gidersen git diyo evlenirim diyo.ya hic esim çalışıyor diye minnet duygu su yok hatta daha cok küçümseme ye calisiyo .napacam bilmiyorum ayrklsam diye düşünüyorum ams pesimi birakmaz ditlye düşünüyorum sonucra küçük bi sejirfe yadiyoruz bi de kizimi adka bana vetmex die korkuyorum aikemde sabret herkesin ki ayni diyo off ne zormus ya

Ablacım neden o adamın hakaretlerine katlanıyorsun ki? Tamam anlarım sevmişsin ama o seni sevmemiş. İnsan sevdiğine hakaret edemez; her şeyden önce etmez ve yakıştıramaz. Öncelikle senin parana karışma hakkı yok. O kim? Erkek adamsa sen çalışmasan size bakacak ve geçiminizi sağlayacak ve sen çalıştığın için ona paranı vermekle yükümlü değilsin ki ben yerinde olsam asla vermem. Tamam destek olurum ama hesap soramaz bana. Sevgi saygı bitmiş eşin yönünden bu ilişkide. Ekonomik özgürlüğün yerinde çocuğunu da yanına alırsın gül gibi de geçinirsin. Hakaretlere boyun eğme ve geldiği yere gönder onu.

Sözlerine dikkat etmesi gerektiğini, hakaret etmeye hakkı olmadığnı, daha saygılı olması gerektiğini,bir derdi varsa adam gibi anlatması gerektiğini, artık hal ve hareketlerine özen gösterip saygılı olması grektiğini,gururunu kırmaya devam ederse bu işin boşanmaya kadar gideceği açıkca ve net bir dille söyle bir dahaki sefere..

Devam ederse alır karşına bir karar verirsin.

allah yardımcınız olsun .bnce alıskanlık olmus sıze bagırması bagırmadan rahat edemıyo demekki.egosunu tatmin ediyo aklınca.hiç cvb vermeyın.duymamazlık yapın muzık dıleyın o sıze bagırdııgnda sarkı söyleyın onu önemsemediğinizi gördükçe deli olucaktır.böylece huy degıstırmeye calısacaktır.

Ya cocuj olmazsa bu gun durmam yaninda off ne zormus ya bi kere birak ip gittim o evde yokken ailemin yanina o zamnda hemen gelip beni götürmeye calisti onun aikesi benim ailemde herkeste olur diye zorla baristirdikar ya anlatamıyorum ki onlara gore bu sorun degil onlara gore tek sorun içki kumar olursaciddi sorun

Kavga etmeden ,sakince bize anlattıklarınızı konuşsanız ve eğer bu şekilde devam ederse boşanmaktan başka çareniz olmadığını söyleseniz.

Farkindayimda kucuk şehir aikem uzakta bosansam cocukla tek basima baska bi sehirde 24 yasonda napa hemen tayinimde cikmaz ki.badinda gecenler varsa yardimci olursa cok sevinieim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…