Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yardım Elazığ'da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

CEMRE M

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
118
17
298
40
Elazığ
arkadaşlar zor durumda kaldım.elazığın yabancısıyım.burada kimseyi tanımıyorum ve 2. dönem okula başlayacağım.bir bakıcı bulmam lazım.eğitimli,aklı başında birini bulamadım.ne yapacağım bilmiyorum.belki elazığdan tavsiye edebileceğiniz birileri vardır.pek elazığdan yok aramızda ama.bir ümit işte :sinifsinif:

canım özelden msj attım bakarsan sevinirim

canım elazığlıyımm
şartlarınıda belirt isterseen yada özel mesaj at yardımcı olabilirm belki sana:teselli:

arkadaşlar bende elazığa yeni geldim ve 9 aylık bebeğim var işe başlamam gerekiyor ve bebeğimi kime emanet edeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen senağlama

selam bende konu başlığını açan arkadaş gibi elazığın yabancısıyım.. 6 ve 2 yaşında kızlarım var, onları çok sevecek ve de beni ev işleri konusunda rahatlatacak birine ihtiyacım var..

durum hala güncel arkadaşlar.. elazığlı arkadaşlar çevrenizde tavsiye edebileceğiniz güvenilir birileri varsa önerirseniz memnun olurum..

banada yardımcı olacak arkadaşlar varmı bende arıyorum

bende evde bakmak istiyorum evim düzenli ve temizdir evde bakabileceğim çocuk varmı 3 çocuğum var hepsi büyük hepside okuyor biri şehir dışında parasal durum dan dolayı bakmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz tlf ****************

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bende elazig karakocan dayım ben de bakıcı arıyorum 1 aydır kimsecikler yok yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…