http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/547825-baskici-tavirdan-sikildim-yaptigim-dogru.html böyle bir konu açmıştım detayları oradan okursunuz son olarak 3gündür peşimden koşan erkek arkadaşım bugün bir arkadaşının numarasından bana aynen şu mesajı attı teşekkür ederim sevgilim seni unutmamı sağladığın için seninle yaşadıklarımı hiçe saydığın için ama gerçekten bu son hayatta değilsin benim için bittin hoşçakal bende teşekkür etmene gerek yok beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım düşüncemi doğruladın ve iki günde unuttun beni daha fazla oyalamadığın için ben teşekkür ederim hoşçakal dedim. mesajı okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ve kendimi iyi hissetmiyorum bana göre arkadaşıyla konuştu ve benim ona yaptığım süründürme olayını bana uygulamaya çalışıyor şimdi ne olacak?
blöf yaptın ama tutmadı şimdi sen koş onun peşinden çünkü ayrılmayı istemıyorsun ayrılamassın ondan geri dönüp bi şey de dıyemessın çünkü sen dedın ayrılalım o da tamam demiş gör bakalım şimdi hanyayı konyayı napıcaksın ilişkilerde ayrılık falan gıbı şeyler bu kadar kolay konuşulur olmuşsa yıpranmışsınız demektır yanı ayrıl barış ayrıl barış yalama yapmış ....
blöf yaptın ama tutmadı şimdi sen koş onun peşinden çünkü ayrılmayı istemıyorsun ayrılamassın ondan geri dönüp bi şey de dıyemessın çünkü sen dedın ayrılalım o da tamam demiş gör bakalım şimdi hanyayı konyayı napıcaksın ilişkilerde ayrılık falan gıbı şeyler bu kadar kolay konuşulur olmuşsa yıpranmışsınız demektır yanı ayrıl barış ayrıl barış yalama yapmış ....
gerçekten kırdı beni kırıldım istediğim bir süre ayrı kalmaktı bu sürede de hatasını anlamasıydı ama sanırım ters tepti şimdi dönemem dönersem tekrar dönüyor diye kırar erkekler böyle değil mi o hatasını anlıcak ama hiç böyle beklemiyordum
yok zaten internette ulaşabileceği bir yer tek ulaşım aracımız telefon bence benim tavırlarıma karşılık kesin bir nokta koyarsam geri adım atar diye düşündü değil mi ve soğuk kanlılıkla kesinliğe kavuşmuş bir mesaj sarsmış olması gerekir
değilim zaten düzelmezse de barışmıcam ailesiyle sorunları var uzun süredir ciddi şeyler ama bu benim ilişkimi etkilememeli onlara kızıp bana laf söyleyemez bunu görsün.ama en azından dersini almasını sağlamalıyım önce 5.senedeyiz ilişkimizin 2 lafa da şak diye bitirmek istemiyorum olmazsa düzelmezse tabiki bitecek de.
hiç böyle tahmin etmiyordum açıkçası şaşırdım oda blöf yaptı o mesajla benim cevabıma da o şaşırmış olmalı geri döneceğimi sanmıştır kesin bitirsem diye düşündü kesin
gerçekten kırdı beni kırıldım istediğim bir süre ayrı kalmaktı bu sürede de hatasını anlamasıydı ama sanırım ters tepti şimdi dönemem dönersem tekrar dönüyor diye kırar erkekler böyle değil mi o hatasını anlıcak ama hiç böyle beklemiyordum
canım eger gerı donerse herseye bı çekı duzen ver sana keyfıne gore davranmasına izin verme bu gun ıyı degılım moralsızım kötu davranıyım yarın havamdayım ıyı olalım bole olmaz samımıyet saygıyı öldürmesın eger anlattıgın noktaya geldıysenız yanı senı rahatlıkla kırabılıyosa bu ilişki devam etmesın evlı bıle degılsın evlenınce oyle bı yuzgöz olursun kı bu gidişle.. hem şu da var kı hatasını anlasın dıye ayrılınmaz konusursun söz ve davranışlarınla üzüntü ve kırgınlığını belırtırsın konusarak anlasma yoksa konusurken tartışma ve suçlama varsa bişeyler tükenmış demektır...