yardim-erken doğum tehdidi

sinannuray

KOKUNUZA HASRETİM
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.521
30
358
40
İstanbul
merhaba benim ucuncu gebeligim ve diger ikisini kaybettim bu bebegi kaybetmei hic istemiyorum ne olur bilginiz varsa yardimci olun

18+4de acil serlaj oldum doktorun dedigi bi kacgun daha gacse bebegimi kaybedecektim ve dikis atarken cok zorlanmis kese gorunuyormus suan 19+5gunluk oldum dun kontrolum vardi rahim boyu birbucuk cm olmus sadece dikisler tutuyo diyebilirim dedi gebeligin sonuna kadar yat dedi bide kasilmadan dolayi erken dogum tehlikem var bana sadece nidilat verdi benim yasadigimi yasayanlar bu ilac tek basina yeterli mi bu kadar riskli bi durum da hastane de yatmak daha mantikli degil mi kafam cok karisik guvenip hic bisey yapmadan yatmalimiyim yoksa riske atip baska doktorlara da gitmelimiyim sizlere nasil tedavi uygulandi off oyle bunalimdayim ki ne yazdigimi bile anlamadim umarim derdimi anlatabilmisimdir

Canım mrb... ALLAH yardımcın olsun, umarım sonuna kadar dayanırsınız... Bende temmuzda erken doğum yapmıştım, ama benim suyum geldmişti, keşke erken fark edip diktirme şansım olsaydı ama... :Neyse bence hastanede yatmalısın, başka doktora hiç gittinmi? Geçenlerde bi haber görmüştüm yabancı ülkede kadın doğumuna kadar bacakları havada hastanede kalmış... Başka bi doktora daha görün bence tatlım... RABBİM yar ve yardımcın olsun...

iyi bir doktora daha görün derim canım,allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin.

bu arada ilk iki kaybın sebebide rahim ağzı yetmezliğimiydi ? benim bi arkadaşımın ilk hamileliğindeki rutin kontrolde belli oldu ve 13. haftada dikiş atıldı,sonra vaktinde sağlıkla doğurdu bebeğini,darısı başına inşallah.

bence öncelikle sakin ol rahatla sen stres oldukça tehlike artar.ve arkadaşların dediği gibi iyi bir doktor araştır.geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

Ben de plasenta previa nedeniyle hastanede yatarken biri vardı yan odamda o da serklaj olmuş ve aynen ayakları havada yatıyodu tuvalete bile kalkmadan.32.haftaya kadar hastanede yattı.Eve çıktı 3 gün sonra doğum yaptı.Ben de 3.gebeliğimde kavuşabildim kuzuma hislerini çok iyi anlıyorum.Ben de nerdeyse hiç hareket etmeden tuvalete bile kalkmadan hastanede yattım 1 ay.Ona rağmen erken doğum yaptım.Eğer kendini hastanede daha rahat hissedeceksen doktoruna söyle beni yatırın de.Eğer doktorundan şüphen varsa başka bir doktora daha görün.Bu arada kendini sakın yorma ayakta kalmamaya çalış.İnşallah zamanında sağlıkla kavuşursun bebeğine.

canım allah inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşturur seni
benim bir oğlum var bu ikinci gebelik ikiz oldukları için sürekli riskler var bizdede bende daha 19.haftamdayım
geçen hafta bende de çok kasılmalar oldu doktorum hemen ilgilendi nidilat verdi iki saate bir içtim
bende rahim azğı açılma vs olmamıştı şükür ama kasılmalar vardı buna rağmen doktorum geceyi atlat sabaha düzelmezsen
biraz misafirmizi olacaksın dedi yani hastaneye yatmamı önerdi
nidilatın yanısıra birde milot diye bir ilaç kullandım ve 4 gün evde yattaım şuan oldukça iyiyim ben
ama bak benimki küçük bi rkasılma olmasına rağmen doktorum bakalım hemen hatsaneye yatıralım dedi
senin içine sinmiyorsa bence bir başka doktorada görün derim ben

ilk gebeligim de hersey normaldi hic bi sorun yoktu suyum geldi dogum basladi maleef ikincide esi asagida oldugu icin surekli kanamam vardi hastanede yattim o zamanda simdiki doktoruma gidiyordum dikis atmamiz lazim dedi onlem amacli korktum istemedim onsekizinci haftamda dusurdum bebegin esinin asagida olmaida cok sikinti yaratmisti simdi dikis atildi surekli yatman lazim dedi hastanede kalmak istedigimi soyledim gerek yok dedi cok kotuye gidersen tuvalet icinde kalkmazsin ihtiyaclarini yatakta gorursun dedi ikincide dedigini yapmadim bu sefer yapmak istiyorum ama korkuyorumda hafta sonu baska doktoroda goruncem disari cikinca cok agrilm oluyo ondan da korkuyorum

ya meryem we konu sahibi arkadaşım kasıl ağrısı bndede war bikaç gndür yani sancı şeklinde değilde bacak aralarım sanki yaratken sağdan sola dönerken weya dizlerimi çekmek isterken yada otururken ayağa kalkmak isterken kasıklarım acıyo özel bölgemin yanları anlatabildimmi szdekide böle bi ağrımıydı bnmde 2. gebeliğim we telaş yapıyorum

canım benimde 2. çocuğumda 24. haftalıkken serklaj yapıldı bende 35 haftaya kadar hep yatıım zorunlu olmadıkça kalkmadım.benim bu dikişlerden dolayı enfeksiyonumda olmuştu inş sende böyle bir sorun olmaz yapman gereken tek şey dua edip sadece yatman dinlenmen..böyle olursa inş bebeğini kucağına alırsın. en azından 35. haftayı doldurmalısın..bende 35. haftada doğum yaptım...

Slm arkadaşlar ben 31 haftalık gebeyim kasık ağrısı ve kanama şikayetiyle doktora gittim doktor bana rahim ağzımın yumuşadığını ve kısaldığını erken doğum olabileceğini söyledi benim durumumda olup gebeliği devam edenler var mı

Bende konunun basindan beri okuyorum tam konu sahibine cevap yazcakken tarihin 2012 oldugunu farkettim :))))
Doktorun erken dogum olmasin diye ilac vermedimi.
3 defa erken dogum yaptim ama benimkiler aniden geliyorlardi:))

Sadece serum taktı ciğer gelşiştirici yaptı 1 gece yattım nst de ağrı çıkmayınca gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…