Yardım esın kan degerim kizlar

tatlicadi140

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
175
0
46
İzmir
SLm kızlar salı gunü kan tahlili yaptık deger 203 çıktı bugün yani Perşembe gunü yine yaptırdık 593 oldu sizce nasıl hala kesemiz oluşmadığı icin tedirginim ama 2 günde bu deger iyi mi

SLm kızlar salı gunü kan tahlili yaptık deger 203 çıktı bugün yani Perşembe gunü yine yaptırdık 593 oldu sizce nasıl hala kesemiz oluşmadığı icin tedirginim ama 2 günde bu deger iyi mi

çok güzel değerlerin canım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah

tatlım maşalla degerın cok guzel artmış 1000 gıbı vajnal 5000 gıbı karından kese görune bılıo erkekn bı dönem ben adet 8 gun gecıkınce gıtttım dr a kese sonrakı haftada bebeği kalp atışını görduk su ana 500 lerde erkennnnnn

cok sagol canım insan nasıl korkuyor bebislerimize birsey olucak diye Allah hepimize sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…