yardım etmezseniz gerçekten kafayı yiyeceğim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi iloth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iloth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
8
0
36
Ankara
kızlar benim 1.5 senelik bir ilşkim var.her zaman biraz sorunlu bir ilişki yaşadık.çok fazla kavga ettik.ama 1.5 senedir bir gün bile kopamadık birbirimizden.kavgalarımızn en büyük sebebi de erkek arkadsımın 5 senelik eski kız arkadası.erkek arkadasımı aldatmışlar ve öyle ayrılmışlar.erkek arkadasım onu unuttugunu söylüyor.ama benim içim şimdi anlatsam cok uzun olur anlatamayacağım bir kaç olay yüzünden pek rahat değil.son zamanlarda da kavgalarımız iyce arttı ve erkek arkadasım beni çok çok sevdiğini ama asık olamadıgını o heycanı hissetmediğini ama onu bende bulacagını o günü beklediğini söyledi.sebep olarak da cok sık kavga ettiğimizi bunu hissetmeye fırsat bulamadığını söylüyor.bu beni mahvetti.onu aldatan kız arkadasına zamanında asık oldugunu biliyorum.dolayısıyla su an sürekli kendimi kıyaslama halindeyim.cok mutsuzum.bunu ona cıtlattıgımda bana ondan bahsetme ondan bahsedince senden de nefret ediyorum gibi cevaplar veriyor.bunca ay sevmese ceker giderdi diyebileceğim bi ilşki yasadık cok zor oldu.kavgasız günümüz nerdeyse geçmedi.ama ben bu günleri hep ona olan ve benim ona olan aşkına inanarak geçirdim.beni ailesiyle arkadaslarıyla yakın akrabalarıyla tanıştı.hergün ailemle tanışmak istedi bana baskı yaptı.amaşimdi böyle bişey olmadıgını ögrenince kendi askımdan da süpheye düştüm.ne yapmalıyım bana bi el uzatın :43:

cnm unutamamıs sevdigini bu oglan ilk asklar unutulmaz ztn kavgalarınızın sebebide ufak tefek seylerdir oda sana tahammulu olmadıgı için herseyıne kor asık gibi davranmadıgı için olmustur cnm bide sana ne kadar alıstıgı unutmus bence ve belkide asık ama bu acısından farkında degil bence ona birz ilgi gosterme hatta ayrılıyorum de cek git bu bana agır geldi de bırk gitsin bole bırısıyle gercekten evlenmek istermisin bi dusun istersen ....

Canım iyi vey kötü 5 yıl geçirmiş , sevgi anlamında muhakkak his yoktur ama onca anıyı unutmamış olabilir evet.
Çünkü kısa bir zaman değil.
Bütün ilkleri o kız büyük ihtimalle.
Ben erkek arkadaşımla 2.5 yıldır beraberim. İlk öptüğü kız benim. Ne anılar ne güzel ne kötü günlerimiz var.
Birgün ayrılsak bile ( allah korusun) beni muhakkak unutmaz.
Sen bugunu düşün ama geçmişe takılma , bırak üstüne gidersen iyice hatırlatırsın.

Canım bak ben şu anda evliyim. Evlenmeden önce eşimin 5 yıldır konuştuğu biri varmış. Ayrılmışlar ve sonra eşim benimle tanıştı. O zamanda eşim senin ki gibi onu kolay unutamadığını ve bana aşık olmayıp beni sevdiğini söylerdi. Bu beni çok rahatsız ederdi sonra ilerleyen zamanlarda aşka inanmadığını ve sevginin kalıcı olduğunu söyledi . Ve onunla evlendik. 11 yıllık evliyim eşim hala aynı şeyi söyler . Hergüne beni arar ve beni çok sevdiğini söyler . Yani sevgi kalıcıdır canım . İnan evlendikten sonra eşimin aklına bile gelmiyor şimdi o eski sevgilisi . Yani şunu demek istiyorum karşı tarafın seni sevdiğinden emin olman lazım.

yani ben sevdiğine emin gibiyim.1,5 yıl süresince bi çok kavgamızda ayrılmak istedim terk ettim onu her defasında bana yalvardı bi şeklde beni kandırdı geri.belki de sevdiğine inanmak istiyorum ama bilemiyorum gerçekten cok rahatsız edici..çok üzülüryorum düşündükçe ve sürekli düşünüyorum diyebilirim..bu da davranışlarıma yansıyor tabi ona karsı hep mesafeli ve tavırlı olmaya basladım.aksi gibi o da daha fazla üstüme düşüyor.bu beni iyiyce rahatsız ediyor.sanki sucunun farkında ve beni teselli etmek için yapıyormuş gibi hissediyorum.anlıyacagınız kafam cok karışık..ayrılmayı düşünüyorum ama kabul etmeyeceni de biliyorum inanılmaz bi çıkmazdayım :43:

Back
X