Yardım etsem mi

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
selam kız size bişey danışacağım

Her sene Ramazanda kayınvalide mi yemeğe alırım Allah razı olsun o da çağırırdı toplu yemek verirdi tabi yardım ederdim tüm işlerini yapardım hiç de sorun yapmadım ama bu akşam sinir oldum eşimin dayısı yemeğe çağırdı ama yemeği yapıp kayınvalime getericek senin ev daha geniş demiş yine tüm işler bana kaldı

Açıkçası yerimden kalkmak istemiyorum yanlış mı yaparım

Senden başka kimse yok mu yani herkes bi ucundan tutarsa hallolur.
Aslında şey demek var "yemekler başka evden geldi ya çıkan bulaşıklar o evde yıkanmalı ki evin bereketi kaçmasın. Bizim eski nineler hep öyle derlerdi" falan

onların yaptığı pek doğru olmamış ama sen de yanlışa yanlışla cevap verme zaten ayda yılda bir oluyor böyle şeyler, bir akşam için eşinin hatırını düşünerek katlanabilirsin aslında çok çok büyük bir şey değil...

Çok saçma değil mi ? Sizin yapacağınızı biliyorlar işleri buna güvenmiş olabilir mi . Başkasının evinde davet ilk defa duydum dayınızın eşi kızı yok mu size neden kalıyor?

El imkaniyla işe girişmek oluyor bu. Eğer evin darsa davet etme. Bu kadar basit. Karısı kızı bir şeyi yok mu? Niye her şeyi siz ustleneceksiniz? Mecbur işin ucundan tutacaksınız bir şeye el sürmemek olmaz. Hiç mi kadın olmayacak iftarda onu anlamadım yine de

Çok saçma değil mi ? Sizin yapacağınızı biliyorlar işleri buna güvenmiş olabilir mi . Başkasının evinde davet ilk defa duydum dayınızın eşi kızı yok mu size neden kalıyor?
Eşi de var kızı da var ama kızları sınavlar var diye pek getirilmez üni ye hazırlanıyorlar yardım ederim onların evinde olsa bile oturmam bu şekilde olunca kullanılmış hissediyorum enayi gibi

Gelinseniz niye her şeyi siz yapıyormuşsunuz acaba? Bu zihniyeti anlamıyorum. Bence fazla alıştırmışsınız. Ben eşimin akrabalarının yanında da kendi akrabalarımın yanında da o kadar abartmam. Tabii ki yardım edeceksin ama kv olduğu için değil her yerde nasıl yardım ediyorsan o kadar. Herkes işin elinden tutacak. Bence öne atılma bu kadar.

Eşi de var kızı da var ama kızları sınavlar var diye pek getirilmez üni ye hazırlanıyorlar yardım ederim onların evinde olsa bile oturmam bu şekilde olunca kullanılmış hissediyorum enayi gibi

Etme arkadaşım. Kızı üniversiteye hazırlanıyor diye yemek yediği tabağı mutfağa koyamıyor mu? Eminim soluksuz 24 saat ders çalışıyordur.

Buradaki yorumlar psikolojimi bozuyor :))
Arkadaşlar sakin olun Ramazan ayı senede birdir ve belki bu bahsettiği yemek de sene de bir kere olacak bir sey. Sen kole misin sen hizmetçi misin niye sadece sen yapacakmissin evi darsa almasın vs vs vs yorumlar fena halde insanı gaza getirir ve kinlendirir. Merak ediyorum korkmuyor musunuz birini birilerine kinlendirmekten :) neyse yahu.

hasta olun o gün.... mideniz falan bulansın..nasılsa normalde yardım ediyormuşsunuz. bi gün etmeyin canım. kullandırtmayın kendinizi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…