- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Zaten kalabalık olacak mutfaktan çıkamayacağım çaylara kadar ben yapacağımBelki kalabalık geleceklerdir . O Yüzden daha geniş olsn biryerde ağırlamak istemiş olabilir
Ay çok güZelmişSenden başka kimse yok mu yani herkes bi ucundan tutarsa hallolur.
Aslında şey demek var "yemekler başka evden geldi ya çıkan bulaşıklar o evde yıkanmalı ki evin bereketi kaçmasın. Bizim eski nineler hep öyle derlerdi" falan
İşin zor Allah kolaylık versin .Zaten kalabalık olacak mutfaktan çıkamayacağım çaylara kadar ben yapacağım
Eşi de var kızı da var ama kızları sınavlar var diye pek getirilmez üni ye hazırlanıyorlar yardım ederim onların evinde olsa bile oturmam bu şekilde olunca kullanılmış hissediyorum enayi gibiÇok saçma değil mi ? Sizin yapacağınızı biliyorlar işleri buna güvenmiş olabilir mi . Başkasının evinde davet ilk defa duydum dayınızın eşi kızı yok mu size neden kalıyor?
Eşi de var kızı da var ama kızları sınavlar var diye pek getirilmez üni ye hazırlanıyorlar yardım ederim onların evinde olsa bile oturmam bu şekilde olunca kullanılmış hissediyorum enayi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?