Yardim.....❗️❗️❗️

Alina112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
3
0
1
Arkadaşlar kısaca özet geçeyim 25 yaşımdayım 2 senedir evliyim eşim bendem 10 yaş büyük severek evlendim . Halen de seviyorum ve bir evladımız var .. şıan çalışmıyorum eşim çalışıyor ve yoğun maddi durumumuz iyi . Ama bize zaman ayıramıyor kendimi geçtim çocuğumuza da . Ve ailesine fazla düşkün bana hiç bir şey danışmaz etmez kendi kararını kendi alır ev yaptırdı ailesine yaptırsın benim de evladım var hakkıdır . Ama insan eşine danışmaz mı nasıl edelim vesaire diye .. sonuçta anne baba yaşlı önle yarın bir gün göçüp gittiğinde kimle gidecek oraya .. ki gocundum gitmem ..kaynana hanımında benim oğullarım onların parası gibi şeyler konuşulması hoşuma gitmedi ve baya tartışmalar yaşadık eşimle .. her neyse biz de ev taşıyacaz ev Aldık eşyaları taşırken eşimin eşyası arasında bir video gördüm birlikte olduğu yabancı birisi ile videosunu çwkmiş giZli ve bir kaç kez de Eski kıZ arkadaşı sorunları yaşadık . . Bilerek mi sakladı unuttumu iinsan nasıl çekee videosunu yaş farkı algısı mı beni mi küçük görüyor yönetirim diye düşünüyor umursamıyor gibi bende bir hayli yıprandım .. hamileliğim de de can sıkıcı şeyler yani eşim çok iyi insan ama ne yapacağımı bilmiyorum buz kestim bana dokunsun istemiyorum birikti her şey ne olur sağlıklı düşünüp sağlıklı deneyim yazın ... ne yapayım bilemedim...

Size vakit ayıramıyor değil, ayırmak istemiyor! O iğrenç videoyuda anında silecektiniz! Sonrada gayet sakin ve gülümseyerek eşinize dönüp, amatörce bulduğunuz videoyu görüp, sildiğinizden bahsedecektiniz. Eminim baya sinirlenirdi :) Neden yapmadınız?

Video eski 6-7 sene önce belli ki yani benden önce ama tamam da insan kendini niye çeker problemin mi var yani hiç konuşmuyoruz gergin gibi evet ne çocuğuyla ilgileniyor ne benle konuşmuyor midem bulandı senden dedim aynı yatakta yatmak istemiyorum dedim

bilerek sakladığını düşünmüyorum..
video çekmesinde de bi tuhaflık yok bence.. fantazi meselesi.. ama silin videoyu

Back
X